Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninam

Czy ktoś tak jak ja czeka, że w październiku pokażą się 2 kreseczki na teście

Polecane posty

Gość kobietka a taka
przykro mi.. :( ja zanim weszłam na to forum robiłam sobie nadzieje że moze mi sie uda od razu, a tu dopiero okazało sie jak naprawde cieżko jest zajśc w ciąże...

Gość nika_24
kobietka a taka - witaj! Ja też myslałam ze zajscie w ciąze to taka prosta sprawa, szczególnie jak zna sie dni plodne, mierzy tempke, ma regularne cykle itd.... Ala myliłam sie i teraz wiem ze to nie taka łatwa sprawa. Ale Tobie życzę zeby sie udało..... Ninam , Karola 1988 - za Was tez trzymam kciuki i za Was wszystkie dziewczyny, które tu piszecie.... Pozdrawiam, :)

Gość NieGrzecznaAga24
ja mam okres dostac między 12-18.12 bo mam nieregularny i różnie to moze byc. Rowniez mam nadzieje ze nie nadejdzie:(. Pozdrawiam Was i zycze Wam tego samego:(

cześć dziewczyny. Odzywałam się na poczatku topiku, teraz już dawno nie. Też się staramy o drugie dzieciątko no i za trzecim razem UDAŁO SIĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestem w ciązy, według moich wyliczeń zaczął się 5 tydzień, u lekarza jeszcze nie byłam. Także wszystkie staraczki nie martwcie się, na pewno sie uda nie za pierwszym to drugim czy czwartm razem.

Mam mała radę, wyluzujcie trochę. Ja też w pierwszym i drugim cyklu starankowym robiłam testy owulacyjne, liczyłam dni płodne, przytulaliśmy się z mężem co drugi dzień i nic. W końcu odpuściłam, powiedziałam co bedzie to będzie. Ostatnio w czasie dni plodnych kochaliśmy się tylko 2 razy i udało się. Po prostu był luzik i nie myślenie o tym. jedyne co zrobiłam żeby pomóc to trzymałam nogi wyrzej. :)

Gość nika_24
NieGrzecznaAga24 - za ciebie też trzymam kciuki, życzę Ci z całego serca zyby się udało :) renia1 - witam i gratuluje serdecznie...... Wiesz tak sobie mysle że pewnie masz race - nic na sile, ale czasem tak trudno wrzucic na luuz i podchodzic z dystanem, przynajmniej jesli chodzi o mnie..... Pozdrawiam :)

czesc dziewczyny. Mój mąz mnie wykonczy dzwoni i tylko pyta i co juz cos wiesz?? kiedy bedzie wiadomo. ZWARIUJE

baderko zwriowała moja tempka...temp rosła teraz spadła... co to ma być? to chyba nienormalne w tym dniu cyklu po drugie mój termometr chyba jest popsuty. Mierzyłam zaraz po przebudzeniu temp 4 razy i pierwszy wynik: 36.56, drugi wyniki 36.66, trzeci wynik 36.59, a czwarty: 36.56 czyli taki sam jak pierwszy.

Gość kobietka a taka
Hej Dziewczyny! Ja staram sie póki co nie zwariować, podchodze do tego z dystansem, to jest pierwszy cykl starań, nie liczyłam dni płodnych, temeratury... niczego... :) ten miesiąc był dosłownie próbny ;-) pozdrawiam i obyśmy za niedługo razem przeżywały objawy ciąży

Gość NieGrzecznaAga24
Kobietka a taka:P zycze powodzenia ale jak nie chcesz popaść w paranoje to lepiej nie mierz tej temp na razie:P wiem to po sobie... im bardziej sie bedziesz starac tym bardziej nie bedzie Ci sie udawac;) Ale zycze powodzenia;) Dziewczyny dzieki za slowa otuchy;)

Gość Smmmutek
Cześć dziewczyny :) Troskę mnie tu nie było, bo ostatnio nie mam czasu zupełnie na nic, nawet na myslenie o tym czy nam się uda czy nie :) , przestałam nawet mierzyć tepmke, zastanawiac sie nad dniami plodnymi, itp. , ale chyba najbardziej owocny czas przypada u nas w ten weekend ):):), ale moj kochany osttanio dosłownie "oszalał" i od konca @ kochamy się dosłownie codzinnie, nie ma zadnych 2 dni przerw itp. wiec pewnie nam sie w tym cyklu nie uda, ale postanowilsmy sie w tym cyklu nie przejmowac niczym, nic nie liczyc tylko cieszyc sie soba :) a jak nam sie uda to bedzie p prostu cudownie !!!!!!! a za Was dziewczyny bardzo mocno trzymam kciuki Ninam, Nika - wicie juz coś kochane, bo u was to chyba juz :):) NieGrzecznaAga24, kobietka a taka, Karola1988, - trzymam mocno kciuki renia1 - seerdecznie Ci gratuluje :) !!! zycze sokojnych 9 miesięcy

Gość Liebe
Reni, Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Reni napisz jakie mialas objawy, te pierwsze zanim tes je potwierdzil, ale zazdroszcze, życze spokojnych 9 miesiecy

Witam i dziękuję, mam nadzieję, że będzie dobrze i nie będę miała mdłości, jak 3 lata temu. Tak naprawdę to objawów nie miałam, tylko bolące i powiększone piersi ( ale to się zdarza też przed okresem). i tyle.:)

Przepraszam jedyne co mnie zastanowiło i dało do myślenia że może się udało to to, że z tydzień wcześniej zaczęłam na sniadanie jeść codziennie płatki z mlekiem, czego zwykle nie jadam, a jadłam jak byłam w pierwszej ciąży

Karola miałam prawie identyczny wykres i też sądziłam że był bezowulacyjny i teraz zaczynam 10 tydzien hehehe

to mnie pocieszyłaś teraz:) ale przecież jeżeli doszłoby do zapłodnienia to temperatura utrzymywałaby sie pow.37 a tu skacze góra dól...

to ja już sama nie wiem. Teraz wydawałoby sie że praktycznie nie ma opcji żeby się nie udało, były przytulanki w odpowiednie dni i co? i chyba nic. Jeżeli się nie udało to pójdę do gina na monitoring cyklu.

Gość Smmmutek
Karola, a robiłaś test??? ile Ci się spoźnia @?

Gość kobietka a taka
a ja sie właśnie zastanawiam.... we wtorem mam dostac @ i nie wiem czy od razu testować czy może poczekać pare dni.. ehhh :) już sie nie moge doczekać dzidzi w brzuszku :)

kobieta a taka- lepiej poczekaj :) a my już w środę zaczynamy kolejne staranka :) dzisiaj ubrałam choinkę, w domku czuć już święta.

Cześć dziewczynki!!!!!! Zmogło mnie chróbsko, że hej!!!! Ale do pracy musiałam przyjść:( Ze względu na chorobę zrobiłam wczoraj test i niesteny znowu jedna krecha. Zrobiłam go 2 dni wcześniej więc myślę, że już by wyszedł. Trudno trzeba starać się dalej.

hej :) ninam przede wszystkim zdrowia życzę wobec tego... ja się kurowałam przez weekend, bo od piatku bardzo bolało mnie gardło i jakoś doprowadziałam sie do ładu... może na przelomie roków uda Wam się powołać do życia nowego obywatela jeśli tym razem sie nie powiodło? oby :) Karola fakt, dziwny ten Twoj wykresik... ale żabusia jest dobrym przykładem tego, że nie należy tracić nadziei mimo że wszystkie znaki na ziemi i niebie mówią, że się nie udało... :)

No własnie Baderciu hehehe ja też miałm już przecież czekać na @ hehe jednak sie udało :) i juz 9tydz i 1 dzien :) wdł USG robionego 28 listopada :)

Gość Smmmutek
Czesc dziewczyny . i u mnie z tą t5empka jest bardzo dziwnie...oststnia @ trwała 2 dni, a potem plamienie po 1 dniu przerwy, ze mi wkladka wystarczyła. Teraz jest moj niby 15 dc, ALE...jesli chodzi o sluz to caly czas jest taki gesty, biały, bez zapachy i jest go bardzo duzo, czyli owolki nibe nie bylo :( ,ale temp. nie spadla wczesniej przed @ i teraz mam 36.9 do 37.2, aż zmierzyłam sobie dla porownania pod pacha i mam tam 36.6. A mialam nic nie mierzyc i nie swirowac . ale ten sluz mnie niepokoi, zawsze milam plodny tak ok.12 dnia cyklu , a tu jakis bialy, gesty. Brrrrrr.. ninam - moze jeszcze nic straconego!!! Ty chyba jutro powinnas miec @ Karola czekaj cierpliwie do @ :) oby nie przyszła ZABUSIA a jak to u Ciebie było bo juz sie pogubilam

Gość Smmmutek
Ciekawe jak tam nika :) ona chyba powinna miec @ 14 :) może już wie,że będzie mamusia :)

smutek a może Ty powtórz teścik co? bo ostatnio znajoma po takim właśnie dziwnym trwającym dwa dni @ mimo wszystko skakała z radości, gdy zobaczyła II kreski...

Gość Smmmutek
baderko ..własnie obiecywłam sobie, że poczekam do nastepnej @, ale może się jednak skuszę na ten test ze względu na to, że nie obserwuję u siebie tego śluzu plodnego, tylko ten biały... może zrobię ten test dzisiaj po południu