Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninam

Czy ktoś tak jak ja czeka, że w październiku pokażą się 2 kreseczki na teście

Polecane posty

Gość NieGrzecznaAga
hej u mnie nadal nie ma okresu...test negatywny (robiłam 4:()...temp z rana srednio 36,8-37,1...a wieczorem dochodzi do 37,4...juz sama nie wiem co myslec...ta temp. utrzymuje sie tak od okolo 10 dni. odczuwam bole w dole brzucha ale nadal @ sie nie pojawia:) w duchu się cieszę...ale boję sie ze nic z tego nie bedzie. PS. ŻYCZĘ WAM TAKŻE WESOŁYCH ŚWIĄT...I SPEŁNIENIA NASZEGO NAJWIĘKSZEGO MARZENIA:) POZDROWIONKA DZIEWCZYNKI

Gość NieGrzecznaAGa24
12-18 bo mi sie spoznil w tamtym miesiacu a zawsze mialam reguarny...test robilam 4 razy i wyszedl negatywny. Bylam w aptece i pani powiedziala mi ze u nie ktorych kobiet ;poziom HCG jest tak niski ze test nie wykaze juz sama nie wiem co myslec...

Gość ciotunia radziunia
nie rozumiem na co jeszcze czekasz, juz dawno zrobilabym bete, nie bedziesz miec watpliwosci..

Gość Smmmutek
Część dziewczyny :) NieGrzecznaAga, a może zrób sobie betę, będziesz wiedziała na 100%, po co masz się tak stresować Karola, jak się czujesz jako mamusia?? Natulk - co tam u Ciebie?? Ninam, nika - dziewczyny, jestem bardzo ciekawa co u Was się dzieje? A u mnie dzisiaj 26 dc, ale nic nie czuję kompletnie, także się nastawiłam na @, tylko mnie piersi pobolewają, co mnie troszkę dziwi, bo po odstawieniu tabletek nie bolały mnie w żadnym cyklu, a teraz bolą, ale jak już wcześniej pisałam mam cały czas taki biały śluz, przez cały cykl, i tylko mnie jakiś tydzień temu bolały plecy, tak na dole, także chyba nici z maleństwa po raz kolejny, zresztą w tym cyklu kochaliśmy się prawie codziennie, bo sobie troszkę odpuściliśmy. Niby się nastawiłam na to,że w tym miesiącu na pewno nam się nie uda, ale mimo wszystko gdzieś tak w głebi serducha nadzieja jest. Nawet jeśli @ przyjdzie to nie będę rozpaczać, bo się na nią nastawiłam, ale dziwi mnie fakt, że nic, a nic mi nie dolega, tylko te piersi, ale najgorsze jest jedno - @ mam mieć w SYLWESTRA, a zawsze pierwszego dnia sie męczę - nie wiem jak wytrzymam !!!!!!! Jej dziewczyny, co my się mamy !!!!!!!! Trzymam za Was mocno kciuki i mam nadzieję, że w Nowym Roku nam wszystkim się uda - wierzę w to głęboko. Pozdrawiam Was ciepło :)

Gość Smmmutek
mała porawka -dzisiaj jest mój 27 dc :)

Hejka dziś mój 24 dc, chyba powinien mnie boleć brzuch, w końcu w czwartek powinnam mieć @, ale na razie nie boli, może to dobry znak :) piersi troszkę bolą ale jeszcze nie tak bardzo, śluzu nie obserwuję więc pewnie znowu się nie udało no ale spokojnie czekam do Nowego Roku. Smmmutek - ja też umieram w pierwszy dzień @, spędzam go w toalecie, koszmar.W Wigilię wszyscy życzyli nam dzidziusia, rodzice już nie mogą się doczekać :) Pozdrawiam. Ps: mam koszmarny katar :(

Gość Smmmutek
To się pochwaliłam.....tak przed godziną zaczął mnie boleć brzuch jak na@, takie ciągnięcie w dół z przerwami....chyba @ się zbliża...

Gość Smmmutek
Karola - super jeszcze raz wielkie gratulacje !!! a u mnie @ jeszcze nie ma, ale brzuch dalej boli, więc pewnie małpiszon przylezie

to ja tu odprawie czary mary:D a kysz a kysz wstrętne małpiszony:)))))) teraz powinno pójść gładko:) chyba przerwałam złą passę:)

Gość Smmmutek
oby Karola oby :) :) gdyby tak było to chyba miałybyśmy podobny termin :) :) :) , ale nie chce zapeszac

Gość nika_24
Czesc Dziewczyny! Karola 1988 - serdecznie gratuluje :) A co u mnie - stranka w toku, ale boje sie juz nastawiać, boje sie kolejny raz rozczarowania...... Zobacze co przyniesie czas. Pozdrawiam Was serdecznie i zyczę widoku upragnionych 2 kresek :) Pozdrawiam, pa :)

hej mam wrażenie że brzuch mnie zdecydowanie mniej boli niż zwykle co miesiąc przed @ tak więc malusia nadzieja we mnie się tli, chociaż wmawiam sobie że na pewno się nie udało, chyba robię to po to żeby nie być zbytnio rozczarowaną gdy przyjdzie @. Mój mąż zawsze mówił że zacznie się denerwować gdy nie będzie nam wychodziło około roku, a tu drugi miesiąc a on się martwi :) chyba bo wzięło na maksa :)

chyba jednak za wcześnie to napisałam, brzuch mnie boli, od godziny, buuuuuu :(

Gość NieGrzecznaAga24
cześć dziewczyny u mnie to jednak jakies zaburzenia...dostałam lek na wywolanie okresu:( Jestem zalamana ale coz...trzeba starac sie dalej.;((((((

Gość NieGrzecznaAga24
Karola bylam 3 tygodnie po spodziewanej @

hej dziewczyn!! Pomożecie mi?? prosze mam pytanie związane oczywiście z ciąza. nie mam z kim o tym porozmawiać. a więc 4 dzień spóźnia mi sie miesiączka mam nadęty brzych raczej się tak czuje, mam cholerne klucia w brzuchu i na dole. w połowie cyklu miałam dziwne plamienia 2 dni ciemno brązowe. dzisiaj strasznie czułam sie zmęczona. moja pochwa jest troche napuchnięta. tylko nie bolą mnie piersi ani nie mam wymiotów. mogą to być objawy ciąży??? odpowwiedzcie jak wiecie....

Gość Smmmutek
do mnie niestety przyszła ta wredna @...no cóż, mówi się trudno...ale tak się zastanawiam skąd te wpadki???? moich znajomych par tyle wpadło, że szok, także może ze mną jest coś nie tak?????????? :( ,,,,no nic, nie będę się póki co załamywać, ale tak sobie myślę, że może zawiesimy na jakiś czas staranka - i tak się nigdy nie zabezpieczaliśmy - zawsze stosunek przerywany ( z wyjątkiem okresu w którym brałam tabletki), więc może jak nie będziemy się starać i zapomimy o tym to może jakims cudem nam się uda..........

Smmmutek ja też się czasami zastanawiam jak z tymi wpadkami i że ze mną coś jest nie tak zwłaszcza że od dawna mówiono mi że mogę mieć problem z zajściem w ciąże. Mówisz że nie będziecie się starali, też sobie o tym myślałam ale nie potrafiłabym, każdy stosunek byłyby z myślą o maleństwie, nie umiałabym nie myśleć. Od następnego cyklu zacznę mierzyć temperaturkę, może to coś da. Życzę Wam udanej zabawy sylwestrowej i dużo szczęścia w Nowym Roku.

nikogo nie ma, chyba odpoczywacie po imprezce :) u mnie @ nie ma, ale ponieważ bolał mnie brzuch wiem że na pewno przyjdzie pozdrowionka