Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łeb zakuty

angielski, poszukiwanie błędów

Polecane posty

Gość łeb zakuty

She usually travels around my house cause she tries to find some food but I can try persuade her to fly to USA. I’m sure that she agree if you give her something to eat. And she loves cute dresses so I think that it won’t be a problem. wypatruję, wypatruję, ale nie mogę zlokalizować błędów, czy ktoś mógłby sprawdzić i w razie czego pomóc?

She usually (travels) walks around my house cause she tries to find some food but I (can) could try to persuade her to fly to the USA. I’m sure that she agrees if you will give her something to eat. And she loves cute dresses so I think that it won’t be a problem. Tyle jesli chodzi o gramę, ale te zdania za nic nei pasujądo siebie, o co ci chodzi, piszesz ogłoszenie do handlu ludźmi? bo tak to brzmi

Gość łeb zakuty
nie, moja siostra nadaje amerykaninem gitarzystą, a cały ten tekst dotyczy psa :o nie chce się zbłaźnić, że ma problemy z gramatyką, więc kazała mi sprawdzić, a ja prędzej się dogadam po chińsku niż angielsku. nie pytaj o co w tym chodzi, bo ona razem z tym amerykańcem są nieźle pojebani :o i bez nerwów, interesuję się, ale mam też inne zajęcia.

Gość łeb zakuty
ale rzeczywiście, teraz się zagłębiłam w te głupoty i można to pod handel ludźmi podciągnąć :D

Gość łeb zakuty
a co do tego "she" to wiem doskonale, ale to ukochany piesek swojej pańci i nie da sobie wmówić, że można go określać mianem "it" :o wielki dzięki za pomoc i fatygę.