Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frustrat2

Sex, ciąża i badania ginekologiczne

Polecane posty

Gość powiem tak...
dodam jeszcze ze napisales tu cala lekture i liczysz ze wszystkie churalnie powiedzą BIEDAKU!!?? Jak wy nie dostaniecie tego czego chcecie to jest zle bardzo ale jak wy mowicie ze kobieta po porodzie ma rozlazłą pochwe i inne bzdury to jest OK... Zastanow sie nad soba... Widziales jaka kobiete sobie na zone wybierasz... A teraz pretensje... Przemysl cale wasze zycie...

sądzę, że on i tak nie będzie już tego czytać co zostało napisane prawda taka jest, że niektórzy mężczyźni nie powinni mieć ani dzieci ani żon, chyba że cudze ;)

Gość szlagmnietrafi
AnniaFrania, współżycie obowiązkiem? W 19 wieku żyjesz czy jak?? Jak nie mam ochoty to mam rozkładać nogi bo ktoś tego ode mnie żąda? Porąbało cię, kobieto???

Gość akafsfa
Ultraspeed, niektóre kobiety nie powinny mieć mężów jeśli jedynym ich celem jest służenie za inseminatora...

nie znasz jeszce zycia akafsfa- dziecinko, calkiem dobrze sie zdarzyło , ze twoja mama posłuzyla za taki inkubator i powinnas jej podzekowac BO DZIEKI RODZICOM ZYJESZ !...jesli jest RODZINA to powinny byc dzieci chyba, ze ktos nie moze ich miec.. a jak ich nie chce miec a parter ma inne zdanie TO POWINNI to OMOWIC przed zawarciem związku...a nie miec żale BO SEX jest ważniejszy niż zdrowie DZIECKA I ŻONY ! Jesli czlowiek zawiera związek to POWINIEN WIEDZIEC, ŻE na dobre i zle , w chorobie i w zdrowiu itp... i tyle, krótka piłka...

Gość Kairrrra
Chyba powinnam jeszcze bardziej kochać swojego męża za to, że nie jest takim skończonym debilem jak ty :-/ Ogromnie, naprawdę ogromnie współczuję twojej żonie. Mam nadzieję, że macierzyństwo wynagradza jej związek z takim dupkiem. O co ty masz do niej pretensje popaprańcu?!? Starała się jak mogła, żeby zaspokoić twoje potrzeby, a ty jeszcze jakieś ubzdurane pretensje masz, że ci \"nie wynagrodziła\" :-/ Ty pojebie totalny! To może ona teraz powinna dzień i noc ci dupy dawać?! Znikaj stąd raz na zawsze, bo wstyd gatunkowi ludzkiemu przynosisz!

Gość Żyraf albo Kunegunda
a ja mysle ze nie powinna obiecywac czegos co wiedziala ze nie da rady spelnic a obiecala na odczepnego. poza tym facet jest tylko facetem i mysli fiutem. przewaznie. ten konkretnie pan. zona go chyba znala i powinna wiedziec ze jemu na tym zalezy. nie powinna go zwodzic. sama jetem zona wiec wiem cos na ten temat. tez czesto wykorzystuje ten pretekst zeby odmowic. ale nie obiecuje gruszek na wierzbie .wole sie poklocic i miec swiety spokoj na kilka dni. a pan - maz tej zony to powinien wiecej zrozumienia dla niej wykazac bo ciezarna nawet jak ciaza zdrowa ma swoje naloty i to niezaleznie od niej. po prostu hormony. mysle ze oboje sa siebie warci i po rowni winni w calej tej sytuacji.. nie widze tu jak niektorzy pisza zeby pan byl namolny na sex. on po prostu czekal na spelnienie obietnicy.. jak sie wam cos obieca to tez czekacie kiedy sie spelni co nie?

Gość Żyraf albo Kunegunda
co do ginekologa to byl zazdrosny ze zona jemu nie pozwalala sie dotykac a lekarzowi tak... samczy instnkt przetrwania sie wlaczyl i tyle.

Gość Żenada....
Żyraf albo Kunegunda, zycie jest zyciem, lek, obawy, moze i trauma po poronieniu, obawiala sie o zycie drugiego dziecka, potem byla porozcinana i zszywana co potem dlugo sie goilo, potem byla opieka nad dzieckiem itp , nastepna ciąza TAKIE JEST ŻYCIE , to jest normalne i proste JAK DRUT, zycie jest uslane różami i orgazmami każdej nocy...sa porody sa dzieci inne obowiazki... a wiadomo na sex wtedy nie ma sie choty i nikt o zdrowych zmyslach z bolacym kroczem nie bedzie sie nadstawial bo mezulek nie moze wytrzymac troche we wtrzemiezliwosci....to jest przeciez gorzej niz zezwierzecenie :) jak facet ma tylko fiuta za przeproszeniem zamiast glowy to powinien zostac sam albo zaspakajac sie w domu publicznym- tam dzieci tez nie beda rodzic i ponadto nigdy nie odmowia. cale szczescie mam NORMALNEGO MEZA i kazdej kobiecie tego zycze

obydwoje glupio sie zachowaliscie.. Ty masz swoj poped i to jest naturalne - dziwne tylko ze AZ TAK czekales na ten sex wiedzac ze pierwsza ciaza (mozliwe ze) przez ten sex sie tak skonczyla a nie inaczej. ja jestem teraz w 7 miesiacu i od 3tyg nie uprawiam sexu z mezem (a tak bym chciala! :() bo on sie boi o malucha mimo ze ciaza przebiega prawidlowo. moze brakowalo jej twojego zrozumienia i na \'odczep sie\' obiecala cos czego nie chciala. wez pod uwage ze w ciazy kobiety inaczej \'dzialaja\' niz kiedy nie maja zmienionego poziomu hormonow. pewnie oboje sie do siebie zniecheciliscie. radze szczerze porozmawiac a jezeli to nic nie da, to do specjalisty. na dobry poczatek mozesz wspierac zone, zrobic jej kilka niespodzianek, moze akurat tyle wystarczy zeby na jakis czas z powrotem miedzy Wami sie ulozylo a potem byc moze bedzie z gorki. zycze powodzenia:) mysl nad rozwiazaniem problemu i sie nie zalamuj, glowa do gory

Gość tez_popieprzony
Stary nie dziwie sie twojemu wkurwieniu ;). widze tylko jedno lekarstwo dla Ciebie. musisz sie puscic gdzies na boku, najlepiej kilka razy za kazdym razem z inna i Ci przejdzie :). To po pierwsze. po drugie zrobiles blad, ze sie ozeniles. wez teraz sie zastanow. bedziesz ciagle myslec, ze rozklada nogi przed jakims ginem i sie z tym gryzc. gdybys nie mial zony, bzykal wszystko co sie rusza i ma mniej nie 35 lat, zycie byloby ciekawsze, nie wnikalbys przed kim rozkladaja nogi, bo co tydzien inna wiec co za roznica i mialbys swiety spokoj. teraz jestes zakladnikiem dzieci, zona to wie, wiec uwaza, ze jestes uwiazany i moze stawiac warunki. moja rada zostaw ja w pizdu, bo jeszcze zrobisz 3 dziecko i calkiem sobie zywot przesrasz. Teraz zdaje Ci sie, ze ja kochasz i takie tam bzdety ale zapewniam Cie, jak bzykniesz kilka lasek na boku milosc Ci przejdzie i zaczniesz zyc ;). I to Ty jej laske robisz, ze jestes z nia i z dziecmi. Wyluszcz jej perspektywe, ze ktory facet ja zechce z dwojka dzieci ;) i co zrobi jak ja zostawisz. niech wie kto tu rzadzi ;). nie masz co sie patyczkowac, ona sie z Toba nie patyczkuje wiec nie widze powodu dla ktorego masz odgrywac role matki teresy.

Gość tez_popieprzony
P.S Podoba mi sie komentarz jednej pani, po co ladowales sie do ginekologa :) , tak jakby nie wiedzial co tam sie dzieje gdy zostanie za drzwiami ;) Dobre. Krotko mowiac mozesz zdradzac zone, poki o tym nie wie to bedzie ok ;).(co akurat swoja droga jest prawda). Smiesza mnie rowniez glosy typu "dobrze, ze moj maz nie jest taki" no pewnie, ze nie jest, bo zapewne zdradza madralinskie na lewo i prawo, wiec wali go to i tamto. wielokrotnie bylem swiadkiem rozmow jak to zony sie przechwalaja wiernoscia swoich mezow, tak sie jednak skladalo , ze znalem tych mezow i wiedzialem, ze puszczaja sie ino wiory leca ale te durne baby sa zbyt durne aby to pojac i zyja sobie we wlasnym zalosnym swiecie :). sprawa jest prosta wiedzie sobie taki maz zycie z zona, ktora go oporzadzi, a na boku bzyka, wiec jest mu obojetne co robi jego zonka :). No i na koniec do tych co to rzucaja duza iloscia inwektyw, ze pojebany, ze to i tamto :), no coz jak sie nie ma nic do powiedzenia dobre i to :)

tez_popieprzony ....dobrze ze twoja matka tez rozlozyla nogi przed twoim ojcem i ginekologiem bo inaczej nie bylo by cie na swiecie i bys ni enapisal tego komentarza... napisze jeszcze raz- zycie nie skalda sie tylko z orgazmow oprocz tego sa maz i zona z prawdziwego zdarzenia na dobre i zle w chorobie i smutku w radosci i w szczesciu...a jesli masz tylko rozum w majtkach tak jak zawiedziony zyciem facet co mu zona urodzila dwoje dzieci to szczerze wspolczuje...tacy jak wy powinni bys sami

Gość ręce opadaja...
"teraz jestes zakladnikiem dzieci, zona to wie, wiec uwaza, ze jestes uwiazany i moze stawiac warunki. moja rada zostaw ja w pi**u, bo jeszcze zrobisz 3 dziecko i calkiem sobie zywot przesrasz. Teraz zdaje Ci sie, ze ja kochasz i takie tam bzdety ale zapewniam Cie, jak bzykniesz kilka lasek na boku milosc Ci przejdzie i zaczniesz zyc" przeczytałem i się załamałem -facet ten też..popiep* jeśli uważasz, że rodzina nie jest ważna to szczerze ci współczuję ciekawe, czy twoi rodzice też"mieli z tobą żywot przesrany"

Gość tez_popieprzony
Ultraspeed tacy jak ja posuwaja takie jak Ty, sprzedajac im bajeczki o dozgonnej milosci i przedstawiajac wizje o ktorych chcecie slyszec :P. wielkie mi szczescie i radosc budzic sie codziennie obok tej samej kobity i gromadki nieletnich zasrancow ;). faktycznie , szczescie przeogromne ;). Co do mojej matki, wybacz ale nie jestem moja matka ;) i nie mialem wsplywu na to co robi ;). Rece opadja... No rece moze i Ci opadaja, bo zdales sobie sprawe z marnosci zywota jaki sobie zafundowales w postaci gderajacej baby i gromadki zasrancow ;). Spoko na Twoim miejscu tez by mi opadly. Oczywiscie, ze przesrany, ojciec zginal gdy mialem 3.5 roku , a siostra pol roku. Wiec generalnie matka miala zywot przesrany i wielki chuj z zycia. A ojciec rowniez mial wielki chuj z zycia bo zginal majac lat 27, wiec za duzo sobie nie pozyl :). Nie mam zony, nie mam dzieci i mam swiety spokoj, o nic nie musze sie martwic, niczym przejmowac, robie co chce i kiedy chce, nic mnie nie blokuje, nie musze sie martwic co zmaluja dzieciaki lub tez zona co odpierdoli ;). Chce to wychodze z domu i wracam za 3 dni, jak masz rodzinke sprobuj sobie wyjsc na 3 dni tak bez slowa ;).Nie musze sie nikomu tlumaczyc, nikogo utrzymywac, oddawac pensji,mam wolny zawod, wstaje o ktorej chce, pracuje kiedy mi sie chce i Ty mi wspolczujesz :) ? nie rob jaj stary ;)

Gość rece opadaja
tez_popieprzony ,,,,ciezkie zycie miales, domyslilem sie, mam juz swoje latka.. takie wartosci jak milosc i chcec posiadania rodziny, ogolnie nie zawsze musi to wiazac sie posiadaniem dzieci, sa zwiazki w ktorych nie ma dzieci i to tez rodzina..... WYNOSI SIE Z DOMU RODZINNEGO... moze jeszcze kiedys bedziesz szczesliwy, zycze z calego serca

Gość tez_popieprzony
a na cholere komu te paski ? czyzby producent szukal jeleni na forach ? kazdy sposob dobry na znalezienie jelenia ;)

Gość powalio cie koles
zone jako maszynke do sexu traktujesz ;/ w ciazy i ktrko po porodzie do zblizen zuszal idiota jeden ;/ masz za wysokie libido, idz do burdelu sobie z krzyza spusicic

Gość powalio cie koles
i jeszcze o LEKARZA zazdrosny! Boze narzekam na swojego chlopa ale widze ze sa jeszcze bardziej pojebani ;p

Gość tez_popieprzony
"zone jako maszynke do sexu traktujesz ;/ w ciazy i ktrko po porodzie do zblizen zuszal idiota jeden ;/" zdaje sie, ze nie zmuszal tak jak to przedstawiasz. Poza tym do czego zona jak nie do seksu ? jesli mialbym miec zone bez seksu , wiec do czego bylaby mi potrzebna ? do wyjazdow na ryby ? no do czego ? :P masz za wysokie libido, idz do burdelu sobie z krzyza spusicic" No prosze tez mu doradzalem zdradzanie starej ile wlezie i jego rozterki by zniknely ;).

Gość matejkaaa
Z całym szacunkiem: Co to za debilny pomysł, żeby zabierać męża na badanie ginekologiczne? Ta kobieta rozumu nie ma? Nie dziwię Ci się chłopie, że teraz masz uraz :/

Gość matejkaaa
Albo już urazu nie masz, bo to temat z... PAŹDZIERNIKA :o

Gość tez_popieprzony
Debilny czy tez nie debilny nie ma to zadnego znaczenia. Przeciez i tak wie co tam sie dzieje. Ale spoko ja zony hipotetycznej tez bym nie zabral na rozbierana randke z jakas niewiasta ;).

Gość rece opadaja
tez_popieprzony, żal mi ciebie...ale cóz niedaleko jabluszko pada od jablonki

Gość matki polki do ataku
dlaczego kobietą, sie wydaje, ze jak facet chce uprawiac seks to ma je prosic, na rekach nosic, a one mu łaskawie dadzą, ale jak jej sie chce, a jemu nie bardzo to już nie facet, bo mu nie "staje". Sama jestem kobietą, ale ześwirowac idzie, jak sie czyta takie teksty. dlaczego jest tak, ze jak ona nie chce, a on chce to sie liczy tylko to, ze ona niechce, a to ze on ma ochote to sie kwituje facet to myśli ch***. Ale jak on by jej powiedział ide na pwio z chłopakami, a potem ci to wynagrodze, a nie zrobił by w tym kierunku nic. to byscie teraz jego żonie pisały, ze jest frajerem, nie kocha jej i nich go zostawi>

Gość tez_popieprzony
no w koncu rozsadny glos ;). tak swoja droga to wielokrotnie zostalem niejako przymuszony do sexu, a bylem juz okropnie zmeczony i spiacy. ale w trakcie zmeczenie mi zawsze przechodzi ;) najgorzej zaczac. ale nigdy nie odmawiam,nawet jak nie mam akurat ochoty, no moze to dlatego, ze jak juz zacznie sie to nabieram ochoty. rozumiem, ze po porodzie babka niezbyt zdatna jest do seksu przez jakis czas i tego nie neguje ale jesli sytuacja sie przedluza ponad "ustawowe normy" to facet ma prawo byc zaniepokojony, tym bardziej, ze przed ginem to ochoczo rozklada nozki. P.S. cholera na bbc trabia, ze michael jackson kopnal w kalendarz ale ze to nie potwierdzone jeszcze.

Gość Xrt
tez_popieprzony , az dziw ze ty kogos masz...ja to bym cie nawet patykiem nie chciala dotknac. prawde mowiac zaiwaniasz przy zonie i dwojce dzieci a tutaj zgrywasz pseudo kawalaera to jest tak jak swoje flustracje wyklada sie na forach a w domu sie milczy :)

Gość Xrt
rzed ginem to ochoczo rozklada nozki? jesli uwazasz, ze badanie ginekologiczne jest dla nas kobiet taka przyjemnoscia to gratuluje madrosci zyciowej, chyba musisz wrocic do podstawowki albo zasiegnac porady mamusim zeby ci powiedziala jak to jest

Gość mamidło
Panie frustracie! Lekarz- specjalista Ci się przyda. Bezwzględnie. Z dziedziny psychiatrii. Poproś o dużą dawkę leków. Na rozum. A potem na nadmierny popęd. A potem jak zaczną działać, zastanów sie, jak to sobie wyobrażałeś, że żona urodzi Ci dziecko, ale nie będzie w ciąży.