Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakupy

Jaka urządzenie wielofunkcyjne wybrać ? drukarka

Polecane posty

Gość zakupy

chce kupić urządzenie wielofunkcyjne: drukarkę, skaner i kserokoparkę. Której firmy bedzie nalepsza ? Epson DX8450 czy też HP czy jeszcze jakieś inne. mogę wydać do 500,- zł

Gość a co sadzicie o
epsonie?

Gość a co sadzicie o
do góry

Gość ehehehhehehehehehheheheheheheh
powiem Ci tak jak mi kiedys doradzono :) najpierw znajdz TANIE TUSZE a potem do nich dopasuj drukarkę gdybym miała teraz kupować drukarkę tak właśnie bym zrobiła mam HP wielofunkcyjna a za tusze place po 60-70 zł :( czarny okolo 60 kolor okolo 70 :(

Gość ehehehhehehehehehheheheheheheh
a zrobilam wlasnie tak jak ty: najpierw wybrałam model drukarki :( przy czestym uzywaniu czuc tą wysoką cenę tuszy niestety

Gość bebe jest dobra
tylko nie HP, najpier mialam drukarke, teraz urzadzenie wielofunkcyjne i ejstem bardzo niezadowolona :o inni posiadacze hp rowniez sie skarza...

Gość canon pixma iP 4500
tylko i wyłącznie!

Gość do góry 23123
do góry może jeszcze się ktoś wypowie? ja miałam hp, kupiony w 2001 i podziałało to urzadzenie do 2006r.

Gość do góry 23123
pamiętajcie że mówimy o urządzeniu wielofunkcyjnym: skaner (z OCR), drukarka i kserokopiarka

Gość zakupy
wielbiciel bardzo Tobie dziękuję za wypowiedz, a powiedz mi (bo widze, ze jestes bardzow temacie zorientowany) czy te urządzenie wielofunkcyjne posiada funkcję odczytu tekstu OCR (to dla mnie najważniejsze) bo dużo skanuje dokumentów i czy ten OCR w canonie dobrze działa?

tanie tusze ale wydajnos ctez sie liczy. kupowalam ost takie urzadzenie i gosc w sklepie i poprzeliczal ile wynosi koszttuszy i ich wydajnosc- nie pamietam ktore modele porownywalam ale canon wypadl drozej. epson to ogole ponoc kitowa firma wybralam taniego hp

Gość ja mam HP
i sobie chwale, skaner, ksero, drukarke ale tylko czarny druk, wiec tusze sa wydajne i niezbyt drogie, podobno canony pixma tez sa dobre. Natomiast pod zadnym pozorem nie kupuj Epsona, kicha jakich malo...

no a co do firm- mam od kilku lta drukarke hp i dziala bez zarzutu. moj facet ma drukarke canona od 10 lat i ani razu nie byla w seriwsie, nadal drukuje i ma sie dobrze ;)

zakupy ---> nie orientuję się z tym OCR, mam samą drukarkę tylko. Spróbuj popytać na tym forum: http://forum.idg.pl/drukarki_i_skanery-f96.html albo poszukaj, może ktoś coś pisał na ten temat wcześniej. Ellinka ---> mając do wyboru zamiennik za 50-60 zł (HP) i z drugiej strony zamiennik za 2-4 zł (Canon), wydajność jest nieistotna, bo to jest deklasacja :p

Gość zakupy
wiece do? czytam na allegro opisy drukarek canona i tam pisze, że obsługuje system xp i widows2000 a ja mam windows Me. cholera to nic z tego ?

Gość zakupy
do góry bardzo prosze

Więc zmień system na XP, bo ME to stare dziadostwo :p Zobacz jaki piękny sprzęcik tutaj: http://allegro.pl/item446583519_promocja_canon_pixma_mp610_drukarka_skaner_ksero.html jeszcze w tych 5 stówach jakie chcesz wydać, zmieści się kilka kompletów zamienników, np.: http://allegro.pl/item443697215_5szt_pgi_5bk_cli_8bk_ip_3300_ip_4200_mp_500_mp_800.html Drukarka ma 5 kartridży, całkiem jak moja, to bardzo dobre rozwiązanie, bo z kolorowych nie marnuje się ani kropla - w przeciwieństwie do tych, co mają 3 kolory w jednym kartridżu, jeden się skończy a resztę wyrzucasz.

Gość zakupy
Dzięki wielbiciel – pięknie dziękuje za porady. Super. A wiesz, przeczytałam tam, że nie dołanczają kabla usb do tego modelu, jak myslisz pasowł by do tego kabel od hp ?

Gość zakupy
dzięki, slot od mojego kabla usb od hp jest taki kwadratowy. kurde zmartwiłam się że nie obsługuej systemu widnows ME

Gość do góry342342
do góry :P