Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MARIOLKA_hugme.

JAK WYGLADAC DOROSLEJ, STARZEJ? JAKIES FRYZURY, CZY COS?

Polecane posty

Gość MARIOLKA_hugme.

JAK WYGLADAC DOROSLEJ, STARZEJ. jAKIES FRYZURY, COS?

ciemny kolor wlosow postarza:) Ale po co wygladac starzej?:> nie lepiej cieszyc sie mlodoscia? Zawsze mozesz chodzic na solarke i przesadzac z opalaniem:D Przebarwienia poslonczne piegi oraz zmarszczki rowniez skutecznie postarzaja;D

Gość MARIOLKA_hugme.
Dzis mi chłopak powiedzial ze wygladam jak 12 latka;[[ Nie chce tak wygladac, to okropne. Chce wygladac na swój wiek.

Gość gall_anonim
worek po kartoflach i drewniane chodaki oraz garnek na głowie

sie dziewczyno ciesz!!!! a ile masz lat?? mi tez wszyscy mowia ze nei wygladam na swoj wiek ale traktuje to jako komplement:D

Gość MARIOLKA_hugme.
prawie 17. I raczej nie jest to dla mnie komplement.Na 12 wygladam :/ załamałam się.

no ale skoro pow ci to tylko jeden chlopak to w czym problem??? wez sie nie przejmuj opiniami kazdej osoby.... jesli chcesz cos w sobie zmieic to ew. sposob ubierania, 17lat wiec jeszcze wlosow lepiej nie farbuj nie ma sensu:), mozesz tez poeksperymentowac z fryzura;) Ale patrz a to co ci pasujec, co ci sie podoba a nie to co POSTARZA! to bez sensu:) Ciesz sie swoja mlodoscia bo za niedlugo zmarszki beda i jeszcze bedziesz chciala wygladac na 12:)

Gość anx
Wiadomo o co chodzi, jeszcze przed 18 jestes i marzy ci sie doroslosc. Po 20 bedzisz sie na potege odmladzac :)))) NIestety czasem nie wiele mozna poradzic, ewentulanie jakis mocny makijaz, uczesane wlosy, kobiecy ubior.

Gość olus678
Jeśli sie nie malujesz to maluj oczy , tusz do rzęs, eye-liner, bądź kredka. Na policzki róż , jeśli chcesz pomadka,błyszczyk , każdy się domyśli,że dzieckiem raczej nie jesteś skoro się malujezs :P

Gość no czarna kredka to
najszybszy i najtanszy i pewny sposob na to zeby wygladac starzej/doroslej....

Gość arletta27
podobno prostokątne oprawki okularów postarzają. Jesli nosisz okulary to spraw sobie takie oprawki. Albo kup sobie zrówki.

Gość kjgmhfndbhsrewhtu6j7io8r7y6kd
najlatwiej postarzyc sie robic makijaz i ubrac sie kobieco, tj szpilki, zamiast kurtki kobiecy plaszczyk. a tak w ogole to mialam taki sam problem, tj kazdy mi mowil ze wygladam na 13-14 lat a mialam juz prawie 20 a mnie to okropnie wkurzalo. teraz mam 26 i jestem przeszczesliwa ze ludzie mysla ze mam 20:) docenisz po jakims czasie a teraz zaakceptuj albo poprostu zacnzij sie kobieco ubierac

Gość niektórzy maja taka urodę
mam kolezanką na 3 roku studiów, która wygląda na gimnazjum;] jak ją pierwszy raz zobaczyłam to nie uwierzyłam w to ile ma lat. no i jeszcze ma dziecinny głos to juz w ogóle;]

Gość alka_
oczywiście makijaż czarny kolor włosów, generalnie im ciemniejszy tym starzej sie wyglada ciemne kolory ubran tez postarzaja oraz tusza dodaje lat, czyli im wiecej wazysz tym na wiecej lat wygladasz

Gość hakaiii
hej mam ten sma problem mam 23 lata a wszyscy daja mi 15 , dla mnie niema sensu noszenie szpilek czy robienie makijażu bo zawsze jest wyglądasz jak wymalowana pietnastka. daalm sobie wiec z tym spokój teraz nosze nie ubrania "nie wyróznajace sie z tłumu"' duzo rzeczy raczej w czarnych , szarych stonowanych kolorach, nic jaskrawego i zmienilam fryzurę sciełam dlugie włosy a i kitki tez nie nosze ;/

Gość kup sobie płaszczyk szpilki
i bedziesz wygladac starzej

Gość elewele
ja mam 26 lat i wyglądam jak nastolata :/ alkoholu mi nie chcą sprzedawać a dorosli nie zawsze traktują mnie poważnie . . macie rację że ciuchy i kolorystyka postarzają ale na siłę nie warto robić z siebie szarej ćmy . . . wzalezności od towarzystwa w jakim sie przebywa trzeba sie odpowiednio zachować i ubrac a zobaczycie że bedzie inaczej

Gość staradup
ja mam31, wygladam na 17 i kazdy mi mowi, ze to komplement. acha, ale nie rozumiem do czego mi ten komplement ma sluzyc. jestem sama, zaden facet w moim wieku sie mna nie interesuje, nawet na mnie nie spojrzy. gowniarze sie tylko przy mnie kreca. a ja chce kogos dojrzalego, powaznego.... a nie pedofila. i co mam zrobic? przyjmowac te komplementy? jak dlugo jeszcze? ludzie w moim wieu i starsi nie traktuja mnie z respektem, tylko jak gowniare. w autobusie nie mog spokojnie siedziec, tylko musze ustepowac miejsca innym, mimo ze mlodsi ode mnie moga spokojnie siedziec. jestem samotna, nie mam nikogo, bo wygladam 14 lat mlodziej !!!

Gość gosciu
Mam 20 lat, a wygladam na 17. to naprawde sa kompleksy... jak ktos nie zna tego problemu to pisze na forum "czym sie przejmujesz". nikt nie chce wygladac jak szczyl z liceum. nie wiem, czy to wina opoznionego dojrzewania czy jak? czy zawsze bede wygladal 3 lata mlodziej.

Gość bebebe
"ja mam 31 a wygladam na 17..." tak kurwa a ja mam 40 i wygladam na 15. puknij sie. jesli tak jest naprawde to idz do lekarza, bo moze i cielesnie i umyslowo sie zatrzymalas na poziomie tych 17 lat!

Gość staradup
ale po co mnie obrazasz? zle Ci? tak, wygladam na 17. nie kupie papierosow, poniewaz wygladam za mlodo. ale skoro ekspercie mowisz, ze cos jest ze mna nie tak, to pojde do lekarza. dzieki za rade, czuje sie o wiele lepiej.

Gość gosciu
DO: staradup nie przejmuj sie, pelno w internecie takich głupków... w wieku doroslym co gorsza. tez stracilem nerwy jak zobaczylem tak denną i prymitywną odpowiedź na poziomie przeciętnego "POLACZKA".

Gość dooskonale cie rozumiemm
ja mam 29 lat i wszyscy mowia, ze mam 20-24 lata! bez dowodu do sklepu czy pubu sie nie ruszam :( zawsze tak bylo, zreszta moja rodzinka tez wyglada mlodo. takie geny. nie cierpie ciemnych wlosow (ktore podobno postarzaja), tak samo nie cierpie ubierac sie na czarno lub ciemne kolory. makijaz mam ale bez przesady. wszyscy mowia ze jestem ladna ale mlodo wygladam. najbardziej wkurzaja teksty "ile???????!!!!!!! 29???????!!!!!!!!" juz by sobie darowali. moze zazdroszcza... ale nie jest fajnie jak ludzie traktuja cie jak gowniare :/

Gość mlodyyyyy
moze sprobuj udac sie do profesjonalnej wizażystki, to nie kosztuje duzo, a doradzi ci kolory ubrania kroje itp. ja usiluje zapuscic bródke, zadbac o miesnie i cialo + wlasnie wizaż pozdrawiam wszystkich z tym samym problemem.

Gość onaaa__
Ja mam 16 lat ale wyglądam na jakieś 13:( też mnie to martwi bo jak idę gdzies z kolezankami to wygladam jak ich młodsza siosta która mama kazała wziąć ze sobą:(

co innego 18-nastka a co innego 12-stka przeciesz to jeszcze dziecko,ktore dopiero zaczyna dojrzewac, wiec nie piszcie jej ze to komplement. pewnie jestes bardzo szczupla i masz piersi rozmiar A?? jak wygladasz,co ubierasz? Pamietam jak chodzilam do LO i na przystanek podwozil mnie sasiad ktory pytal sie dlaczego nie chodze do tutejszej podstawowki:( albo znjomi rodzicow zawsze mowili ze wygladam na mlodsza czyli na dziecko z podstawowki. to nie bylo fajne ze jako nastolatka wygladalam jak dziecko

Gość to ja pisałem
staradup, radzę ci nie używać wyrazów, których nie znasz bo się tylko ośmieszasz. nazywasz MŁODSZYCH o 10 lat od siebie pedofilami, bo się tobą interesują (a masz 31 lat). i co za różnica dla 16latki czy wygląda na swój wiek, czy na młodszą? i tak do 18stki większość jest najczęściej poza zasięgiem. choć domyślam się że chodzi o wytyki rówieśników. a im dziewczyna starsza, tym chyba lepiej jak wygląda na kilka lat młodszą. ciągle się słyszy jak marudzicie że staro wyglądacie, że chcecie się odmłodzić. a jak wyglądacie na 20, a nie 25lat to i tak źle. ps. ok, znam kobiety koło 30stki wyglądające bardzo dobrze i młodo. ale na 17stkę to przesada

Gość xsefcxafcxsf
moja kuzynka ma 30 -tke a wyglada na 18 jest chuda jak kościotrup i śmiesznie sie ubiera jak dziewczyneczka

Gość henryjeta
Jak jest taki temat, to można byc na bank pewnym, że za chwilę zbiegną się te wszystkie, które w wieku 30 lat wygladają na 15 i im alkoholu nie chcą sprzedać. Koło mnie jest GS, gówniarzerka 15-17 letnia bez niczego dostaje alkohol i nikt im dowodów nie sprawdza - ale moze własnie dowody sprawdza sie tylko 30-latkom, które wygladają na 15-latki, a nie prawdziwym nastolatkom.

Gość henryjeta
A jesli wyglądasz na 12-latkę, to pewnie jesteś bardzo szczupła, masz małe cycki i ubierasz sie moze trochę zbyt dziecinnie.