Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarno-brązowa...

czy brązowe buty mogą pasować do czarnej torby???

Polecane posty

Gość czarno-brązowa...

hej, kupiłam dziś ciemnobrązowe buty kozaki, wysokość do kolana. przy okazji kupiłam też torbę, ale czarną :o i teraz pytanie można to razem nosić, żeby wyglądało fajnie??

Gość maaaam toooo samoooo
tak

Gość vllvlvlvllvlv
Nosić można, teraz już torba nie musi być dopasowana do butów. Wyglądać jednak będzie moim zdaniem tak sobie. Trochę głupio to pomyślałaś. Mimo wszystko do brązowych butów byłaby fajniejsza brązowa torba.

może to do siebie pasować, jeżei zaakcentujesz związek tych dwóch rzeczy innym elementami swojej garderoby

Gość czarno-brązowa...
mam jeszcze ciemnofioletowy płaszczyk z czarnym paskiem w talii. czy to będzie śmiesznie wyglądać z czarną torbą i brązowymi kozakami??

Gość czarno-brązowa...
właśnie w takim razie zastanawiam się jakie mogą być spodnie, góra i kurtka do takich butów i torby?

Gość vllvlvlvllvlv
Tak będzie. No nie, jak można do fioletowego płaszczyka dobrać takie połączenie???? Jeszcze jakby ten płaszczyk był brązowy albo czarny, jakoś by tłumaczył te dwa niedobrane kolory.

Gość vllvlvlvllvlv
Napisałam ci: brązowy albo czarny. Spodnie chyba raczej będziesz dobierać do tego co POD.

Gość czarno-brązowa...
no i mam jeszcze ciemnoszarą kurtkę dwurzędową z paskiem w talii. też pewnie nie będzie pasować?

Gość so kill yourself
ja osobiście nie znoszę połączenia brązu i czerni :O w ogóle brąz mi do niewielu kolorów pasuje jakoś...

Gość czarno-brązowa...
A czy czarne kozaki w takim razie by pasowały?? Jest jakaś możliwość przefarbowania ich? Strasznie mi się podobają, ale ten kolor... :o

Gość taaaaaqaaaaa
kurwa....tak..fiolet i braz..zajebiste polaczenie..;i czarna torba..;/

Gość a co to Calgon
aleś durna !właśnie braz fiolet!!!! nie ma lepszego połączenia. Może poczytaj trochę, popatrz jaka jest moda a nie wypowiadasz swoje własne niesłuszne zresztą sądy P.S Jestem kolorystką IKEI i znam się na tym

Gość czarno-brązowa...
ta dziewczyna ma brąz, czarny i niebieski i wygląda całkiem fajnie: http://moda.gazeta.pl/moda/5,77804,5234095.html?i=1 Powiedzcie czy mogę jakoś pofarbować te buty??

Gość so kill yourself
Może poczytaj trochę, popatrz jaka jest moda a nie wypowiadasz swoje własne niesłuszne zresztą sądy a co ma kurwa moda do tego??? :O to ze wszedzie piosza ze jakies polaczenie kolorow jest super nie znaczy ze tak musi byc !!! ale takie tepaki slepo podarzaja za moda i pastwia sie nad trymi "ktorzy sie nie znaja" ...a moze maja po prostu WLASNE zdanie?

Gość moim zdaniem nie pasuje
jeśli buty są bardzo ciemnobrązowe, to z brązową torbą i fioletowym płaszczem bedzie ok, o ile zmienisz pasek w talii do ciemnoszarej kurtki brazowe buty raczej nie pasują (chyba ze to taki brudnawy odcień z cieplejszymi kolorami), za to czarna torba ok. Kupiłaś dwie rzeczy raczej nie do pary, ale nie załamuj sie, masz cos chyba poza nimi w szafie. Zwlaszcza czarna torba jest uniwersalna :) Butów nie probuj farbowac bo je zniszczysz, dokup kiedys moze na przecenach coś pasującego do nich i tyle. Raczej sie nie 'zmarnują' :P