Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość surrealistyczna_81

SKREŚLAM CIĘ NA STARCIE!

Polecane posty

Gość surrealistyczna_81
ja od początku mówiłam, że no seks! (na początku) - bo nie od tego powinno się zaczynać poznawać! - od penetracji duszy a nie dupy!

Gość ewfjkhfw3e
mężczyzna z pewnym bagażem doświadczeń może dać szczęście takiej kobiecie jak Ty. Na młodszych nie ma co liczyć.Wiążąc sie z młodym,bedziesz musiała urodzić Mu dziecko by poczuł sie w pełni zaakceptowany:) Chcesz mieć jeszcze dzieci?

mężczyzna z pewnym bagażem doświadczeń może dać szczęście takiej kobiecie jak Ty. } Czemu tak myślisz ? :D

Gość surrealistyczna_81
tak - chcę mieć jeszcze dzieci ! :) - jeszcze 2

R. a powiedz mi Ty - jako młody mężczyzna - uważasz, że mógłbyś związać się z kobietą, która ma dziecko? (ten jej " produkt miłości z innym" - jak to ktoś mnie powalił tym tekstem...) dobrze ze nie napisal, produkt konsumpcji zwiazku. ;) teoretycznie tak, praktycznie.. duzo czynnikow by musialo na to miec wplyw. najwazniejszy - czy chciala by miec dziecko ze mna? reszta to kwestia dobrych checi i kompromisow.

ewfjkhfw3e Jeśli na początku powiesz że lubisz seks i też liczysz na niego,nie licz że mężczyzna bedzie brał Cie pod uwage jako partnerkę.Samotnej matce nie wypada o tym mówić ja mysle,ze jak powie - ze nie lubi seksu, to moze nie dokonczyc slowa, a amant juz sie zawinie. ;) samotnej matce ni ewypada o tym mowic. a wdowie wypada? a 40-letniej kobiecie wypada? dobrze ze juz rodzice nam narzeczonych nie wybieraja.

Co do bagażu doświadczeń.. macie fragment piosenki Okudżawy.. będzie pasował nie szafował bym tak tym dawaniem szczęścia.. { Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz I walizkę ma spakowaną już } ;)

Gość ewfjkhfw3e
R--a czy taka kobieta nie będzie odbierana jako łatwa?Po Twoich postach widać ze bardzo chcesz być dojrzały,ale jeszcze troszeczkę Ci do tego brakuje:) Myrevin-->czy Ty sie dobrze dziś czujesz?:)

a po czym wnosisz, ze mi brakuje? dobrze ze tylko troszke.. ile to jest troszke? mozna miec 3 dzieci, spac z jednym partnerem i kochac seks. mozna nie miec dzieci. bzykac sie dwa razy z roznymi kolesiami w czasie jednej dyskoteki.

Gość surrealistyczna_81
tak - chcę mieć dzieci...z potencjalnym przyszłym partnerem i ojcem... tak - nie uważam, że seks jest zły - wręcz przeciwnie ale uważam też, że źle się dzieje jeśli od niego się zaczyna...

Gość surrealistyczna_81
i bez przesady - samotna matka - ma takie same prawa do seksu jak wolna kobieta :) a czy ma się do tego przyznawać - to i tak wyjdzie z czasem...byle by nie budować na tym związku...

Gość ewfjkhfw3e
trudno zdefiniować moje słowo troszkę. wiele rzeczy mozna robić,ale nie wszystkie trzeba:)

Gość surrealistyczna_81
nie - ale uważam - pomimo iż jestem samotną matką :) - że seks jest bardzo ważny w związku...ale żeby stworzyć związek - trzeba go odłożyć na inny plan...i poznawać siebie, swoje nawyki, swoje poglądy a nie preferencje seksualne (choć to paradoksalnie też może mieć znaczenie...w przyszłości...)

surrealistyczna - podoba mi sie Twoje podejscie. tylko ciagle kojarzysz mi sie z tamtym topikiem. ;)

Gość surrealistyczna_81
R. - pisałam coś /piszę - potrzebowałam inspiracji :) a ten topik chyba powstał z racji tamtego - pomyślałam, że można tu anonimowo się wygadać - i tak też zrobiłam - miałam doła... ...potem zaczęłam żałować, bo niektóre komentarze było mocne...i przykre... ...ale ostatecznie fakt - można tu nabrać nowego spojrzenia na jakiś temat...i chyba udało mi się - choć może ostatecznie pozostałam lekko sarkastyczna...

surrealistyczna_81 - nappisalas "miałam doła.." ;) moja wypowiedz o tym pamietaniu tez byla sarkastyczna lekko. jesli pomaga Ci pisanie tutaj, to pisz ile chcesz. pozdrawiam. masz jakis konkretny komentarz na mysli? ;)

Gość ja tez nie kapuję
Byłam rozwódką z 2 dzieci, poznałam ukochanego mężczyznę. Jesteśmy już małżeństwem ponad 10 lat, jesteśmy szczęśliwi... Coś mi się wydaje, że problem tkwi w Tobie, a nie w Twoim dziecku ale jakieś wytłumaczenie musi być... A swoją drogą coś mi się wydaje, że lubisz sobie" pofikać". panowie na zony wybierają spokojniejsze kobietki...

Gość madrakobietaaaaaaaa
surrealistyczna_81 zakochanemu mezczyznie dziecko nie bedzie przeszkadzac.......ten facet o ktorym piszesz po prostu ma cie w dupie......i mu nie zalezy na tobie.... gdybys dziecka nie miala tez by mial cie w dupie.......zrozum to kobieto

"ten facet o ktorym piszesz po prostu ma cie w dupie......i mu nie zalezy na tobie" ale ona o tym wie i wlasnie tacy faceci ją kręcą :D

Gość madrakobietaaaaaaaa
kobiety zawsze wszystko komplikuja... typowe myslenie kobiet po tym jak zostana odrzucone/olane / .. to ze on nie jest gotowy na zwiazek ..ze jest oziebly emocjonalnie ..ze w przeszlosci ktos go skrzywdzil i teraz jest ostrozny( to jest najlepsze) ;) ..ze boi sie zaangazowac .. to ze dziecko jest problemem --ze nie potrafi sie otworzyc i potrzebuje czasu :) znacie jeszcze jakies inne?? po co tak wszystko przekrecac - przeciez odp jest jedna NIE ZALEZY MU NA TOBIE! I NIE CHCE BYC Z TOBA!

madrakobietaaaaaaaa a robią tak jak opisałas dlatego, bo pociąga je skomplikowany i ciekawy facet (czytaj - popieprzony świr, który wykazuje sie mieszanką choroby afektywnej z problemami hormonalnymi) niech tylko koleś zmienia zdanie dotyczące chęci bycia z kobietą 3 razy w tygodniu albo najpierw przez tydzien daje totalną euforie, by potem przez miesiac sie nie odzywać, kobiety maja kisiel w majtkach i wiedzą, że TO TEN... i warto na niego czekać :D:D

komiczne - jakis zal? ;) madrakobietaaaaaaaa kobiety zawsze wszystko komplikuja... typowe myslenie kobiet po tym jak zostana odrzucone/olane / .. to ze on nie jest gotowy na zwiazek ..ze jest oziebly emocjonalnie ..ze w przeszlosci ktos go skrzywdzil i teraz jest ostrozny( to jest najlepsze) ..ze boi sie zaangazowac .. to ze dziecko jest problemem --ze nie potrafi sie otworzyc i potrzebuje czasu znacie jeszcze jakies inne?? prawa do tej wypowiedzi sobie nie zastrzegasz? juz mam ja w stopce. :D

Gość złośliwa w.....
żal powiadam żal najpierw mądre wypowiedzi,a potem ironia i poczucie wyższości--typowe dla mężczyzn jakby ktoś nie zauważył to autorka chwali sie że zachowuje sie w/g norm unijnych,czyli seks dobiero jak Cie polubie Po 2 wie ze tamten jej nie kochał ech szkoda gadać

"najpierw mądre wypowiedzi,a potem ironia i poczucie wyższości--typowe dla mężczyzn" dzieki za komplement. ;>