Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciagle sama

Nie wierze ze milosc istnieje. Gdzie sa dojrzali mezczyzni?

Polecane posty

Gość Ciagle sama
ioioio- tzn ze uwazasz ze jestesmy kowalami swojego losu i ze sami sboie wybieramy sciezke? chcesz powiedziec ze to ja sobie wybralam taka sciezke, szukam pasji a co za tym idzie euforie powiazana z wiecznym cierpieniem? Moze masz racje, nie myslalam o tym w ten sposob do tej pory, moze problem lezy gdzies we mnie. Tylko nic na to nie poradze ze to mnie pociaga, nie moge zakochac sie w kims zwyczajnym. Chcialabym naprawde, ile razy juz probowalam ale zawsze sie konczyly takie zwiazki porazka. Odchodzilam po jakims czasie.

Gość ioioioio
Ciągle sama - zajrzałam na Twój topik z ciekawości, bo jestem w podobnym wieku i też jestem sama. Po prostu chciałam zobaczyć dlaczego komuś też podobnie układa się los. Pytasz się czy jesteśmy kowalami swego losu: w dużej mierze uważam, że tak. Oczywiście nie na wszystkie wydarzenia w swoim życiu mamy wpływ. Ja zostałam wychowana w przekonaniu, że jak coś się nam nie udaje najpierw powinniśmy przeanalizować to w jakim stopniu porażka wynikała z naszego sposobu postępowania a dopiero później analizować jak w naszym przedsięwzięciu przeszkodziły nam inne czynniki. Sama tu się najpierw zarzekałaś na przeciwności niedobrego losu, wyrzekałaś na brak dojrzałych mężczyzn, a później stwierdziłaś, że spotykasz takich, ale oni są nieinteresujący. Nie będę już więcej prawić kazań, ale sama znam wielu bardzo interesujących ludzi, pędzących bardzo ciekawy tryb życia i nie będących artystami. Może uda Ci się spotkać takiego wymarzonego partnera jak tu go przedstawiasz, może ktoś inny Cię zauroczy. Trzymam kciuki i powodzenia!

Gość zmęczona czekaniem
Ja już mam dość tego życia... wszyscy nakoło kogoś mają, mają z kim ppogadać do kogo się przytulić a ja ciągle sama...potrezbuje drugiej osoby ale juz starcilam wiare w to ze kazdy ma gdzie s swoja polowke jabllka no bo ile mozna czekac bez rezultatu?!!! wszyscy znajomi mi mowia zebym nie szukala na sile i tez tak rabie ale co do 40 bede siedzila sama w domu otoczona tylko znajomymi a gdzie jest ten ktory bedzie mi najblizyszy???!!?!?!? czy kiedys sie doczekam???!!!! Fucking live i hate it://///