Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 hejhaaaaaaaaa

Wesele 200 osob!!!

Polecane posty

Go艣膰 hejhaaaaaaaaa

ile trzeba kelnerow i kucharek na takie wesele?, ile srednio na osobe moze wyniesc koszt jedzenia(6 dan goracych, 12 przystawek), ciasto, owoce, soki, napoje(bez wodki)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
ja robie wesele na 240 osob w restauracji :140 zl od osoby a kelnerami kucharkami sie nie przejmuje bo to juz musi zapewnic mi restauracja:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hejhaaaaaaaaa
nikt nie wie?:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pinki54
Je偶eli chodzi o koszty to niestety nie pomog臋. Ale byli艣my na weselu gdzie na 150 os贸b by艂y 2 kelnerki i stwierdzili艣my, 偶e to stanowczo za ma艂o. My艣l臋, ze na 200 os贸b powinno by膰 jakie艣 4-5 kelner贸w. Najlepiej jesli popytasz kucharki. One zwykle maj膮 ju偶 swoje sta艂e sk艂ady na wesela i wszystko Wam powiedz膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja bylam na weselu
na 180 osob bylo 4 kelnerki, mysle ze wystarczajaco

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hejhaaaaaaaaa
bo wysdaje mi sie ze na osobe to wychodzi min 60 z艂, nie ma nikogo kto robil takie wesele?? ja calkowicie sie nie znam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hejhaaaaaaaaa
pyatalam sie kucharki mowila ze na 150 wychodzi kolo 8 tys, ale wydaje mi sie ze zanizyla

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hejhaaaaaaaaa
za samo jedzienie +picie ,ciasto itp?? a ile u was bylo dan goracych??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hejhaaaaaaaaa
a tak jeszcze spytam, jakbys mial robic wesele jeszcze raz to wolalbys juz zaplacic np te 130 za os i o nic sie nie martwic? bo ja sie zastanawiam czy takie cos ma sens

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skad ty jestes
gdzie placisz tylko 130 z艂 od osoby u mnie w miescie to 180 190 wiec zdecydowalismy ze robimy na sali z kucharka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hejhaaaaaaaaa
woj wielkopolskie, znalazlam sale 130 za os, i tyle bym byla gotowa zaplacic ale moj narzeczony ma malo kasy i woli bawic sie w kucharki, juz nie wiem co robic:(

Udost臋pnij ten post

ja stanowczo wolalam zaplacic i miec wszystko z glowy i teraz tez bym przy tym zostala :) 130 zl to przeciez nie jest tak duzo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skad ty jestes
no zdecydowanie taniej wychodzi robioac ze swoja kucharka ale fakt narobic sie trzeba

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hejhaaaaaaaaa
no niewiem czy to wiele taniej wychodzi, wynajecie sali pare tysiecy, + 2 tys kucharki, jedzenie 70 z艂 za osobe, to moze wyjsc wszystkiego 115 za osobe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hejhaaaaaaaaa
a przeciez czyms to chlerne zarcie trzeba przywiezc, ja rozumiem gdyby faktycznie w restauracji musielibysmy zaplacic 180 za os,to moze bym sie zdecydowala na kucharke. ale 130??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pinki54
Moja kole偶anka robi艂a rok temu wesele na wynaj臋tej sali i koszty ca艂ego 艣lubu i wesela to ok 20 ty艣. (na 150 os贸b). Ja policzy艂am, ze przy cenie 150 z艂/ os, w restauracji wysz艂oby jakie艣 10 ty艣 dro偶ej ni偶 np w remizie. Poza tym to trzeba patrzy膰 nie tylko na cen臋, ale te偶 na posi艂ki. By艂am w restauracji na weselu i fakt, 偶e sala 艂adna i w miar臋 elegancka, ale jedzenie nie dor贸wnywa艂o temu z wesela z remizy.

Udost臋pnij ten post

u nas wliczone bylo wszystko 5 dan goracych 80 ciast. sala nas kosztowala 1000zl. jakbym jeszcze raz miala wybor to bym nie zmienila swojej decyzji, wszystko mialam pod kontrola :) to bylo bardzo mile, rodzinka pomagala,ktora oczywidcie byla blisko, nad wszystkim czuwalam i bylo tak jak chcielismy. Naprawde nie chcialabym przyjechac w sobote juz po slubie na sale i nie wiedzc co mnie czeka tak to wiedzialam, ze to moj slub, i zylam tym tygodniem \'przed\' :)

Udost臋pnij ten post