Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowanamama

CZY TO PRAWDA ZE DLA DZIEWCZYNEK NAJLEPSZE SĄ HUGGIESY A DLA CHOPCÓW PAMPERSY???

Polecane posty

Gość zdezorientowanamama

witam , za miesiac urodze moje pierwsze dziecko , wiem ze to bedzie dziewczynka , chciałabym kupić pieluchy i usłyszalam pare opinii ze dla dziewczynek najlepsze pieluszki to huggiesy a dla chłopców pampersy? prosze o wypowiedzi mamusiek

mam dziewczynke i chlopca. pampersy są super zarowno dla jednego jak i 2 dziecka, tylko strasznie drogie hugiski tez fajne ale tylko te mniejsze- wieksze juz nie tak fajne bo sie je przesikuje... ale nie te hugoiski clasic to jest pomylka!!!! bella happy dla noworodka jest calkiem fajna i ma wyciecie na pepuszek a teraz juz uzywam wickies z kauflanda i dla córci i dla synka i moim zdaniem to najlepsze pieluchy. są jak dla mnie tak samo fajne jak pampersy :) chlonne mają gumeczki, nic nie wypada z nich i sa sliczne z takim slodkim kroliczkiem :D:D:D

Gość ikyttr
nie slyszalam o nizym takim, ja dla dziewczynki uzwyam pampersow, bo haggisy nie pasuja. Kup mała paczke pampków "1". Są delikatne i na pewno będą ok.