Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lukrencia23

czy zle postapie jesli...?

Polecane posty

Gość Lukrencia23
bardzo zabawne

Gość umowcie sie na
jesli nie jestescie para smarkaczy i wygladacie wporzo, to moze pracowdacy pojda wam na reke

Gość Lukrencia23
Nie jestesmy smarkaczami.Ja mam 25 lat on 29.No ale przeciez nie powiem, ze moj chlopak bedzie przychodzil do mnie sie bzykac.Rodzina jest bardzo w porzadku ale to taka dalsza rodzina bo blizszej rodziny nie ma.

wiec nie widze problemu przeciez nie musisz mowic po co bedzie przychodzil jak sa w pozradku to sie zgodza przeciez to oni wymyslili te 24h wiec lepiej jak im powiesz niz jak ktos cie nakryje albo sasiad zakabluje lepiej byc szczerym ale nie do bolu

Gość asia88-84
jeku dziewyno puknij sie w leb opiekujesz sie strsza babcia masz kase za to a ty z jej domu chcesz sobie sex pary urzadzac zal mi takich ludzi jak ty

Gość umowcie sie na
gdybyscie byli malazenstwem, i przyjechali z dzieckiem, tobyscie mogli meiszkac wszyscy razem i nie bylo by problemu.

Gość a i kasa by byla

same dziewice sie tu zalegly chyba to normalne ze chce sie widziec ze swoim chlopakiem a wy na nia naskakujecie jakbyscie potrzeb nie mialy przeciez nie orgie bedzie urzadzac nie rozumiem sa tu jakies kobiety czy tylko same zakonnice z 19 wieku

Gość umowcie sie na
a w polsce nie mozecie na slub zarobic? tu tez mozesz opiekowac sie starsza osoba przeciez. a i na budowie pracy nie brakuje.

Gość umowcie sie na
w kraku jest praca na budowie, powstaje wiele nowych budynkow... moze lepiej zostac, zawsze to jak u siebie. skad jestescie?

Gość Lukrencia23
Tez mam wrazenie jakby tu siedzialy same zakonnice:oCiekawa jestem tylko ile z osob osob tu piszacych bedac na moim miejscu, zrezygnowalaby ze spotykania sie z narzeczonym.

Gość umowcie sie na
ale przeciez nie chodzi o sex tylko o szacunek dla starszej osoby. popatrz na to z zewnatrz, przyjrzyj sie, widzisz jak to wyglada nie teges?

Gość Lukrencia23
Ok chyba poprostu nie pojade...

Gość latoroslaa
lepeij zostac, zarobic w swoim kraju, poszukaj lepszej pracy. jaka szkole skonczyliscie? albo co umiecie robic, moze tak? moze pomoge. z krakowa jestem.

Gość gkgkkg
Co za suka!!!!!!

Gość gkgkkg
Tylko suce może przyjść do głowy dupczenie się w domu obcej, starszej osoby!!!!!!!

Gość emmmmv
Ludzie, wy już nie macie poczucia przyzwoitości!!!!! jak cię tak dupa swędzi, to jedź do innej pracy, wynajmij pokój, rozwiąż to PO LUDZKU!!!

Gość emmmmv
Większość osób na twoim miejscu, idotko, rozwiązałaby to INACZEJ!!!!

Gość emmmmv
Wyobraź sobie, że ty leżysz sparaliżowana od szyi w dól, a wynajęta pielęgniarka zaprasza do TWOJEGO domu faceta, żeby uprawiać seks.

Gość latoroslaa
no wlasnie jej proponuje, ale w ogole nie jest zainteresowana. w ogole to mowilam powaznie. na budowe potrzebuja pracownikow, nawet jesli musielibyscie mieszkanie w kraku wynajac to wam sie lepisej oplaci, a Ty pewnie tez prace znajdziesz

Gość Lukrencia23
:o:o:o:o

Gość emmmmv
Ja myślę, że ona już podjęła decyzję i pojedzie i będzie dawać dupy w pokoju obok. PASKUDNE>

Gość 0 przyzwoitosci

Gość dkaaa
Może jeszcze wpadnie wam do głowy dosypywać jej coś do herbaty żeby spała głębokim snem i wam nie przeszkadzała?????

Gość dkaaa
Zreztą, takie warzywko to w ogóle nie czuje, nie myśli. W sumie to nawet nie musicie zamykać drzwi.

Gość earten
Facet ma 29 lat i jeździ zagranicę pracować na budowie? dziewczyno, za kogo ty wychodzisz;( i nie stać go nawet na wynajęcie pokoju, jak jakiegoś gówniarza.

Gość nie mogeeeeeeeeeeeee
jest praca w kraju, nawet ktos jej proponuje a ta woli jechac i sie dupczyc w mieszkaniu starszej pani. i wroci z nieczystym sumieniem i jeszcze przed oltarzem bedzie przysiege skladala :o wyobrazacie sobie?????

dobra wyobrazilam sobie i jakos mnie nie mierzi kochani to tylko para zakochanych ludzi co wy sie tak czepiacie matko czemu to jest taki problem a jak wynajmujesz pokoj od starszej osoby to co celibat albo jeszcze inaczej w domu z rodzicami za sciana to zadna nie figlowala juz to widze zreszta jakos sie chca widywac i nie wydaje mi sie zeby bzykali sie na potege bo by nie jechali zarabiac na slub tylko obciazyli ty rodzicow wiecie co nie lubie takich co cudze pod lasem widza i czuja a swojego pod nosem nie widza

Gość autorko jesteś chora
fajnie będzie jak będziesz się bzykać pod nosem kobiety, a ona umrze:-(, bo nie mogła oddychać, a ciebie nie mogła się dowołać, bo byłaś zajęta kutasem:-(