Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANNA MARIA ŁADNĄ MA TWARZ

JESTEM BOGATA ALE I ŁADNA I NIE INTERESUJĄ MNIE BIEDNI FACECI

Polecane posty

TAKIEGO BIEDNEGO SPŁAWIAM DO RAZU. MĘŻCZYZNA POWINIEN BYĆ OBROTNY, ALE TEZ NIE MOŻE BYĆ TAKI KOBIECY, KTÓRY NP. PRZESIADUJE NA DAMSKIM FORUM:-)

A DLACZEGO OD RAZU PROWOKACJA, NIBY TO NIE MA BOGATYCH I ŁADNYCH KOBIET??? NO SĄDŹ WSZYSTKICH PO SOBIE!

NIE SĄDŹ WSZYSTKICH PO SOBIE!

A widziałaś Ty zeby ktoś naparwdę bogaty obnosił się ze swoim bogactwem? Bo ja nie. No chyba że jacyś nowobogaccy ale to już wogóle szkoda gadac o takich ludziach....

czyli przegralas zycie cos ty wygralam mimo ze jestem brzydka obrzydliwie kazdy mnie chce bo jestem obrzydliwie bogata boze co za dzieci ;)

CHYBA MI ZAZDROŚCICIE

NIE WYOBRAŻAM SOBIE, ABYM MOGŁA NP. Z FACETEM IŚĆ DO RESTAURACJI I JAK MAM ZA WSZYSTKO PŁACIĆ. dLA MNIE TO NIE FACET. FACET Z KLASĄ PŁACI ZA KOBIETĘ, A TA BIEDOTA, TO POSTAWI DZIEWCZYNIE SOK I TO DZIELI JESZCZE NA PÓŁ PRZY ROZLICZENIU. ZENUJĄCE...

A PO CO TY NAPISAŁAŚ SWÓJ KOMENTARZ?

Gość ofe rma
" jasne jestem obrzydliwie bogata i obrzydliwie brzydka" a ja jestem tylko obrzydliwy :P

TO INFORMACJA DLA BIEDNYCH FACETÓW. NIECH STARTUJĄ DO BRZYDKICH I BIEDNYCH KOBIET SKORO NIC NIE OSIĄGNĘLI.

Gość brzydula i rudzielec
Życzę ci więc faceta obrzydliwie bogatego i nieprzeciętnie przystojnego, bo tylko taki zaspokoi twe potrzeby materialne.....

Gość a ja mam kasę na serio
może nie wielką, ale dość dużą, w porównaniu do ludzi wśród których się obracam i mam w nosie kto płaci w knajpie- często ja płacę za wszystkich i sprawia mi to przyjemność, bo wiem, że niektórych to bardzo ucieszy, że zaoszczędzą to pięć dych, a ja nawet tego nie poczuję... sorry, ale tekst: "A TA BIEDOTA, TO POSTAWI DZIEWCZYNIE SOK I TO DZIELI JESZCZE NA PÓŁ PRZY ROZLICZENIU" - świadczy o tym, że albo jesteś strasznym sępem, albo wcale nie jesteś bogata :P

Gość Dopawdy
a ja moge mieć utrzymanka- stac mnie, warunek- musi byc nieziemsko przystojny, dobry w łóżku i oddany:D

Dopawdy a ja moge mieć utrzymanka- stac mnie, warunek- musi byc nieziemsko przystojny, dobry w łóżku i oddany tylko ze taki utzrymanek leci wylacznie na twoja kase, koniec kasy koniec milosci, chyba nie warto.

Gość do autorki-idiotki
Życze Ci pustaku zebyś reszte swojego życie przeżyła w nędzy, może wtedy byś zmądrzała i nabrała szacunku dla innych mniej zamożnych ludzi !!!!!