Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martellla

mam 32 lata i jestem dziewicą

Polecane posty

Gość ofe rma
:) tezdziewica - mówie ci zapomnij w takim razie o sexie i zajmij sie czymś pożytecznym. Jednak nie wszyscy ludzie sa stworzeni do tego aby cieszyć sie seksem. tezdziewica- wylecz swoje problemy emocjonalne, bo nigdy nie dopuscisz do siebie samca ;D

za pare lat wszyscy bedziemy nosicelami HpV zreszta jest więc kobieta nie musi sie az tak martwic bo odmian wirusów brodawczaka jest kilka i nie wszystkie sa onkogenne...więc nbie sądze zeby ktokolwiek sie tym martwił, ze akurat jego partner go zarazi wirusem brodawczaka:O bo mozna popasc w paranoje;)

Gość 3ja też mam tyle lat
jak autorka topiku i jestem dziewicą :( nie przejmowałabym sie tym tak bardzo gdyby nie najbliższa rodzina. Te ciągłe docinki ze strony mamy, cioć i wujkow, zwłaszcza że moje kuzynki są młodsze i od dawna prowadzą udane zycie seksualne. Te ich nie wybredne żarty na rodzinnych obiadach, zwalanie mojego złego humoru na brak seksu , nazywanie mnie zboczeńcem, patologiczną stara panną :( Chyba wyprowadzę sie na drugi koniec polski lub do innego kraju, gdzie nie zna mnie nikt , przynajmniej odzyskam psychiczny spokój

Gość 3ja też mam tyle lat
niewybredne*

Gość do ofe rmy i autorki
dzięki dobremu panu Bogu, że byś nie tknął dziewicy w starszym wieku nawet patykiem, bo dzięki temu żadna wartościowa kobieta nie wpadnie do twojego śmierdzącego wyra :) Nie ma to ja aroganckie uogólnienia i oceny, jak się w doopie było i goowno widziało :) Autorko, straciłam dziewictwo w wieku 26 lat. Po prostu wcześniej nie spotkałam miłości. I tyle. Nie czułam się z tym dobrze, bardzo się bałam, ze zostanę sama itp. Ładna jestem. Niektórzy nawet twierdzą, że śliczna. Ale nie w tym rzecz. Z już mężem w łóżku wyprawiamy takie rzeczy, że biedny oferma, może je sobie najwyżej przyśnić w mokrych snach :P Także jak już przyjdzie TA chwila i TEN facet - poradzisz sobie ;) Nie jesteś na pewno żadną dziwaczką, ale jednak rozglądaj się za miłością (wiem, że łatwo powiedzieć), bo... bo czas jednak ucieka i nie wróci. Pozdrawiam.

Gość wielkie podzielenie
ktoś napisał : ...nie chcialbym w przyszlosc odrzucic wartosciowej kobiety, tylko dlatego, ze miala partnerow... Jak dla mnie, to jedno wyklucza drugie.

Gość nienażartaaa
ja mam 24 lata jestem dziewicą i mi z tym źle... chcę już w końcu to zrobić... :(

Gość co ja tó robie
"straciłam dziewictwo wieku 5 latek jestem z tego dumna" ta.... to puść się z pierwszym lepszym. Szanuje dziewice maja jeszcze zachowane wartości moralne. Ludzie wy naprawdę uważacie że seks to wszystko na tym świecie i bez tego nie można przeżyć? A bycie 32 letnia dziewicą to wstyd? 32 letnia dziewica ma większe szanse na normalny związek jak puszczalskie panny w wieku 20 lat. Autorko sądzę ze jeszcze masz dużo do zaoferowania wystarczy w siebie tylko uwierzyć i nie załamywać się wypowiedziami innych. Większość wypowiadających się to jakieś puste kobiety które są dumne z tego że straciły dziewictwo z facetami którzy szczycą się że zaliczyli kolejna panienkę i odwrotnie. Ja tu nie pasuje! Wierze że jeszcze istnieją wartościowe kobiety z którymi można mieć normalny związek.

Gość flirty thirty
Ale mnie rozsmieszyli ci co pisza, ze od dziewicy nie mozna sie niczym zarazic z tych rzeczy...buahahha. Owszem ryzyko o wiele mniejsze ale jest. A wiem cos o tym z racji wykonywanego zawodu ;)

Gość 1985morality_Troy
A ja sobie marze o dziewicy-chyba tylko dziewica zrozumie 23 letniego prawiczka :)

Gość flirty thirty
co ty za bzdury piszesz 23 letni prawiczku. Mlody jestes jeszcze, znam wielu starszych od ciebie chlopakow.panow, ktorzy nie uprawiali jeszcze seksu i bynajmniej nie dlatego, ze z nimi cos nie tak a raczej dlatego, ze nie rozlaczja seksu i milosci. Niestety rzeczywiscie nie znajdziesz poparcie dla swojej postawy/sytuacji wsrod mas. Ja tam mysle, ze wszystko z toba jak najbardziej w porzadku.

Gość 1985morality_Troy
flirty thirty nie zrozum mnie źle :), ale w dekadzie wyedukowanych, doświadczonych 16-latek mam wrażenie, że mogę wzbudzać śmiech i jednak może być za późno. Jednego singla więcej to jeszcze nie tragedia ;) A ze mną jest jak najbardziej w porządku, chyba, że posiadam anty-feromony o których sobie nie zdaje sprawy

Gość flirty thirty
1985 i 1987: sprobujcie zapisac sie na forum przeznaczeni.pl Bylam tam przez jakis czas i powiem wam , ze tam masy fajnych dziewczyn czekaja na takich jak wy prawiczkow. Niestety, nie ma tam duzo fajnych chlopakow w moim wieku (tzn. kolo 30) ale dziewczyn w waszym wieku naprawde zatrzesienie i one wlasnie czekaja na takich jak wy. Szacuje po ich wypowiedziach na forum, ze okolo 75% z nich to dziewice i sadzac (po zdjeciach) wcale nie jakies wybrakowane. zycze powodzenia.

Gość flirty thirty
1985 i 1987: jak sie z was wysmieje to znaczy, ze nie jest odpowiednia dziewczyna dla was. Takie rzeczy w dzisiejszej dobie sie docenia a nie wysmiewa a to, ze wiekszosc tego nie rozumie to dlatego ze maja wyprane mozgi. Zapewniam was, ze jest masa dziewic w waszym wieku, a to , ze jej nie spotkaliscie to dlatego, ze przeciesz nie bedzie chodzic i o tym mowic byle komu, Pewnie sama sie martwi o to jak ja postrzegaja inni. Jak wczesniej pisalam, sama mialam pozne poczatkiw tej sferze zycia ale po mojej 'wiedzy' na te tematy i zachowaniu, nikt by sie tego nie domyslil (do 26 lat tak sie zachowywalam, potem dojrzalam i poprostu postanowilam nie rozmawiac z byle kim na tematy seksu). POwiem jeszcze, ze z racji swojego zawodu, nie raz bylam w sytuacji kiedy musialam udzielac rad dotyczacych tej sfery zycia ludziom, sama nie majac jeszcze doswiadczenia. Malo tego, ludzie przychodzili mi dziekowac mowiac, ze pomoglo to co im radzilam. Pisze to po to, zebyscie zdali sobie sprawe, ze to co wszyscy wokolo chrzania na temat niedoswiadczeniu 'poznych dziewic' i jakie to patologiczne, sami maja zaburzony obraz rzeczywistosci i zyja stereotypami, ktore im serwuja mass media (nie masz seksu = cos z toba nie tak). Na dobra sprawe caly ten seks i jego znaczenie w zyciu czlowieka jsa czesto przerysowane. Zapewniam was, ze kazdy glupi to potrafi i jak bedziecie w odpowiedniej sytuacji to na dobra sprawe nie musicie sie przyznawac, ze jestescie nowi w tym biznesie. Nie dajcie sie zwariowac chlopaki.

Gość flirty thirty
1987: toz ty nie wiesz, ze zagorzale katoliczki sa najlepsze w lozku ? Swoja droga, jak jestes ateista, to czytaj moj komentarz tuz nad twoja ostatnia wypowiedzia.

Gość flirty thirty
przepraszam mailo byc: tuz pod twoja ostatnia wypowiedzia

Gość flirty thirty
Zobaczysz, znajdziesz jakas fajna babke wreszcie. Nie szufladkuj zadnej czy ona katoliczka, czy nie bo przez myslenie sterotypami mozesz duzo stracic. Ja akurat jestem katoliczka a wiem to i owo o imprezowaniu ;) ZYcze Ci zebys znalazl sowja 'potwore' i nie martw sie, zobaczysz, ze sa takie dziewczyny, przy ktorych mozna byc soba nie narazajac sie na odrzucenie. Kobietki fajne sa, no :) Tylko szanuj siebie i nie rob niczego na sile.

Gość flirty thirty
dziekuje :)

"nie ma odp wieku na stracenie dziewidztwa za to musi byc odpowiedni facet " mozna sobie pisac takie i podobne temu frazesy... bo tu naprawde nie chodzi o to, ze autorki nikt nie spenetrowal... problemem jest to, ze przez 14 lat swojego doroslego nie poznala nikogo, z kim chcialaby sie kochac i kto chcialby to zrobic z nią? I twierdzi, ze nie jest pasztetem? Musi byc w takim razie chodzącym klocem lodu, albo personifikacja słowa kompleksy i nieśmiałość... Facet moze byc prawiczkiem w tym wieku - wystarczy, ze jest niesmialy i nie wyglada jak jonny deep, ale kobieta??? Kobieta musiala odrzucić XXXXXXXXX adoratorow, albo z powodu nadmiernie wygorowanych wymagan, albo kompleksow wlasnie.. I to jest ta patologia, o ktorej pisal oferma

Gość 1985morality_Troy
flirty thirty Dzięki za rady:) Z pewnością coś wypróbuje jeśli twierdzisz, że da rade poszukać podobnie myślącą, wyznającą podobne zasady drugą połówkę. W przeciwieństwie do drugiego prawiczka nie jestem ateistą, wiec dziewczyna może być i zagorzałą katoliczką ;) BTW domyślam się co to za zawód

Gość flirty thirty
Naprawdę!!!! Zenada!!!! To forum robi sie coraz bardziej niepoważne, ludzie robią sobie jaja z poważnych spraw :S

Gość 26 letnia dziewica
Straciłam dziewictwo w wieku 26 lat, moja siostra też w tym samym wieku. A jest 5 lat ode mnie młodsza. Z moim tym który mnie rozdziewiczył wzięłam ślub i zdążyłam się już rozwieść. Slub braliśmy z miłości, nie mieliśmy dzieci. On miał partnerki od 19 roku zycia. Był ode mnie młodszy o 3 lata. Myślę, że dopiero w wieku 26 lat dojrzałam do sexu, gdyż wcześniej miałam naukę, szkoły i masę kłopotów rodzinnych. I wierzcie mi, nie trzeba być pasztetem, żeby być dziewicą do 26 roku życia. Po prostu nie było czasu na sex i na mężczyzn bo miało się naprawdę poważne sprawy w życiu.

Gość prawiczek i kropka 1987 .
mastrubacja jest moim sexm

myślicie że to wstyd? nigdy z nikim nie byłam jaki jest waszym zdaniem najlepszy wiek na stracenie dziewictwa? jestem straaaaaaaaaaasznie załamana prawik....i tak mam dalej awersje na ciebie...:(

Gość strać wreszcie ta błonę
:D

Gość lkmnwer
no ludzie, to nie jest normalne co wy tu ja pocieszacie!!! komiczne ma racje, toz to niemozliwe zeby do 32 lat nie spotkac nikogo interesujacego, po prostu niemozliwe!!! tylu facetow na swiecie!! chyba ze mieszkasz w srodku puszczy amazonskiej, to wtedy przyznaje ci racje... :O a tak ja mowil komiczne- albo kosmiczn ewymagania albo kompleksy!! wiem co mowie bo sama mam 24 lata i jestem dziewica, do tej pory spotkalam 3 fajnych facetow, a jestem dziwica bo bylam bardzo niesmiala i do kazdego balam sie zblizyc, ale skoro ja - osoba ktora nie chodzi na dyskoteki ani na imprezy, ogolnie domatorka mogla spotkac 3 fajnych kolesi to ty nie moglas zadnego do 32? na ulicy, w pracy.... sklepy, kina... o rany tyle jest miejsc... teraz mam na oku pewnego przystojniaczka, tak niesmiala juz nie jestem wiec mam nadzieje ze tym razem cos wyjdzie, czyli pozbede sie dziewicwa ;P dziewictwo w wieku 32 lat normalne nie jest, :O

Gość WWWW
proszę piszcie coś w moim topiku :( pocieszcie mnie Ps. dzisiaj mam mega doła- uswiadomiłam sobie, że raczej nigdy nie poznam jak to jest gdy się kocha z mężczyzną :( w dodatku jestem nauczycielką , jak pomyślę że moje uczennice w LO kochają się a ja nie....

Gość tą przypadłosc
da się usunąc :-) zgłos sie do mnie :-)