Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kathrinnnaaaa

LUMPEKSY - komentarze, zakupy

Polecane posty

Gość kathrinnnaaaa

Witajcie! Kupujecie w lupach czy raczej nie? Wlejajcie fotki swoich nowo zakupionych ubrań itd. Ja ostatnio kupiłam sobie dwa sweterki, spodnie lniane - na lato, świetne jeansy. Jeśli chcecie to zamieszczę zdjęcia :)

Ja czasami kupuje jak jest coś fajnego. Kupiłam tam przede wszystkim mój ukochany, ulubiony, super fajny sweterek który jako jedyna rzecz w szafie pasuje mi absolutnie do wszystkiego :)

Gość jojkoo
a mnie przeraża ten zapach więc grzebac mi się nie chce w takich ciuchach

Gość takajedna.....
Lumpeksy są naprawdę ok, wcale nie trzeba grzebać bo teraz wszystko rozwieszane jest na wieszakach. Zapach fakt, jest okropny ale można się go pozbyć w praniu. Mam mnóstwo rewelacyjnych rzeczy z lumpeksów. Ostatnio kupiłam oryginalną torebkę Prady za 21 zł

Gość kathrinnnaaaa
No to świetnie. Może wleicie fotki swoich niektórych ubrań z lupeksu?

Gość łojojojoj
syf i choroby w tych ciuchach !!!!

ja ostatnio znalazłam sweterek w serek od Marksa&Spencera po podejściu do kasy okazało się ze kosztuje 4,50zł! wygląda jak nowy, wcale nie zmechacony i czarny a wiec modny w tym sezonie i pasuje niemal do wszystkiego :)

Gość kasia2020
Ja też kupiłam ostatnio dwa pary świetnych spodni. Jedne takie na tera jesień/zima z Marksa&Spencera - khaki, są świetne, może wkleje fote jutro, a drugie - proste,lniane z NEW look'a, za każde z spodni zapłaciłam coś 5-6 zł. Dodam jeszcze , że dwie pary były nowe, nie zniszczone i jeszcze miały formowe metki :)

Gość Husajna
uwielbiam chodzić po lumpeksach - ale oczywiście takich ładnych, mieszkam w dużym mieście. Też kupiłam sobie przepiękne ciszki w kolorze fioletu i śliwki. Dwie z laykry, jedna krawędzie wykończone koronką i z przodu zawiązywana sznureczkiem :-) i wiele innych

Gość kasia2020
Hej, heloł! Dziś byłam w lupeksie i kupiłam spodnie lniane - kolor beżowy/piaskowy z Victoria Secrets i białą koszulę bardzo elegacnką z New Look'a :)

Gość peacelove
lumpeksy to naprawdę zajebista sprawa :D:D wiele dziewczyn pyta mi się skąd mam takie super ciuchy ;]

Gość kasia2020
Jak się pytają o właśnie, to mówicie, że z lumpa??!!

Gość peacelove
u mnie właśnie jest parę dziewczyn, które chodzą po lumpkach. Ja odpowiadam, że kupiłam jakiś ciuch w pobliskim mieście(żeby potem nie było "no to chodź pokaż gdzie to sobie też takie coś kupię"). Raz zapytałam się koleżanek czy były kiedyś w takim sklepie to zrobiły kwaśną minę. I już wiedziałam o co chodzi

Gość anlilankaa
A ja się wcale nie wstydzę,że cos sobie kupie w lumpeskie . Często koleżanki mowią mi,ze mam fajny ciuch,gdzie go kupiłam a ja ze smiechem mowię,ze w szmaciarni(tak nazywam lumpeksy)

Gość lutdgndzxnjcg
Moja kumpela kupiła sobie zajebistą skóre w lumpeksie (kórtke ze skóry). Potem ja też poszłam, myślałam że się załape, ale już nie było :(

Gość kasia2020
Trudno było by się załpać na taką samą bo są pojedyncze sztuki. Też mam pare koleżanek co wiem, ze chodzą po lumpach, ja mam swoje ulubione dwa , najlepsze wg mnie , gdzie są zawsze dobre ciuchy a nie ogólnie rzecz biorąc jakieś lumpy. Czasami pytają się gdzie kupiłam to się uśmiecham, albo poprostu mówię, że w lumpeksie, ale już jakim nie odpowiadam.Po co?!

lumpeksy mają dwie zalety: tanie i orginalne ubrania. przynajmniej raz w tygodniu buszuję po ciucholandach i znajduję ciekawe rzeczy [czesto z metkami]. i te cenyyy ;]