Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna mamcia

Mój syenk śpi z pupą do góry -

Polecane posty

Gość taka jedna mamcia

Czy to normalne? Klęczy na kolankach a głowę ma na poduszce. Gdy próbuję mu wyprostować nóżki zaraz spowrotem je podkurcza.

Gość dadadw
Moja corcia tez tak spalam jakis czas

hehehehe mój synek ma 2 latka i tez tak śpi bardzo często:)) robię mu zawsze zdjęcia wtedy bo to świetnie wygląda:)))

moja ma 2 i pol roku i nadal spi z tylkiem w gorze,i wyglada to smiesznie/slodko.a do tego jeszcze nogi krzyzuje.

moja córka tak spała chyba z 10 lat :D zawsze na czzworakach, jak piesek :D:D:D i to dupsko wypięte w sufit ;) do dzisiaj śpi na brzuchu, tylko teraz już jej cycki przeszkadzają :D

lolli- moj maly tez ma dwa latka, wczoraj skonczyl :) i spi identycznie, juz nawet nie probuje go przekladac, widocznie tak mu wygodnie

synek mojej siostry tak samo:) a ma już ponad 4 lata - bardzo to komicznie wygląda, jak się go przeloży to też od razu wraca do tej pozycji. Pamiętam,ze wozku na spacerach też tak spał jak byl mniejszy i ludzie przechodzący zaglądali i śmiali się,że takiej pozycji to jeszcze u dziecka nie widzieli:D

Gość szonowa
hehe moj tez tak spi, ma prawie 2 latka. Teraz mi sie przypomnialo, ze nawet na USG widzialam go w takiej pozycji jak bylam w 24 tyg ciazy :D

mój też tak śpi! Czasem się jeszcze tak śmiesznie łokciem podpiera, też robię fotki co ciekawszych pozycji, potem się wszyscy dziwią jak może mu tak być wygodnie, no ale widocznie jest, skoro zawsze tak śpi :)

Gość jovela
moj synek (13 mies) tez tak sypia i troche nas to niepokoi (np. zastanawiam sie, czy nie wplynie to negatywnie w przyszlosci na jego postawe - przeciez ma prawie caly czas skrecona szyje, a jaki ma to wplyw na krazenie?) Czy jakis specjalista moglby sie na ten temat wypowiedziec? Z gory dziekuje. pozdrawiam wszystkich rodzicow "zolwikow" :)

moja tez tak spi, ale ja prostuje jej nózki... nie chce zeby jej zdrętwiały, przeciez ugięte kolanka powodują na dłuższą mete słaby dopływ krwi do reszty kończyny- tak mysle... ale pozycja jest śmieszna, hehe

Gość monika1976r
No to widzę, że taka pozycja snu jest częsta, bo moja córcia od kilku tygodni też tak zasypia. Poprawianie jej nic nie daje.O krążenie się nie boję, bo w nocy wierci się okropnie i co chwilę zmienia ułożenie. Ma prawie 2 latka a ja boję się wyjąć jej te dwa ruchome szczebelki z boku łóżeczka - pierwsza nocka bez szczebelków wyglądała tak, że około godz 1 w nocy wstałam sprawdzić jak maluda śpi, a ona w połowie była już poza łóżeczkiem. Tzn.klęczała na poduszkach, które poukładałam przy łóżku "w razie czego" a brzuszek i buzia spały w łóżeczku.

Gość monika1976r
Pewnym prblemem przytakim spaniu dzieci jest to, że siusiu z pieluszki wypływa grawitacyjnie... na brzuszek i poza pieluchę...

a ja myślałam ze tylkko mój mały tak spi!!!! ciagle , codziennie z pupą do góry, super to wygląda i chyba mu tak wygodnie:)

Gość gość
Badałyście dzieci na obecność owsików?