Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie czuję wieku

39 lat minęło

Polecane posty

Gość drobny komentarz
wcale tak nie musi być:) Poza tym mozesz zachować piękno duchowe:)

polska tardycja to jak mówi Leszczyński "samiec i samica walenia" (komentarz do foty : dwa spaślaki na plaży w bieliźnie z reklamówką z tesco pełną kanapek) :D

Gość dziewczynka rocznik 1971
no i co z tego ze są zadbane :O jak już nie są młode, tez mnie dołuje upływa czasu, juz teraz, a co będzie za 15 lat :-( i wcale nie ogladam sie na jakichs Mroczków sroczków, ja po prostu chciałabym miec zawsze 30 lat :D

Gość drobny komentarz
chyba nie ma co się spierać z tym co nieuniknione, a nauczyć się dostrzegać jego dobre strony:)

no ja wcale nie chciałabym miec 20 lat, to jeszcze dzieci, kobieta 30 letnia jest najbardziej atrakcyjna a ja zamiast sie zblizac do 30, wolnym korokiem zmierzam do 40 :D

Gość drobny komentarz
ja nawet wyglądam lepiej niz jak miałem 30tkę:)

jak sobie przypomnę siebie, kiedy miałam 20 lat, to mi samej siebie żal :) te nerwy, te kompleksy, te problemy wieczne jakies bzdurne, te rozterki.. okropieństwo teraz też akurat mam taki cięższy okres przed sobą, ale nie panikuję, bo wiem, że wszystko przetrzymam :) i że będzie dobrze, bo dlaczego nie ma być dobrze? a upływ czasu? no jest coś takiego i nie mamy na to wpływu, więc po co sie miotać? Trzeba nauczyć się cieszyć tym, co jest, co mamy, a nie matrwić tym, czego nie mamy a co będzie za 20 lat? a kto to wie, może jutro przejedzie mnie samochód albo za tydzień spadnie na nas bombka i będzie po problemie, więc po co zamartwiac się na przyszłość? szkoda czasu i zdrowia na to

Gość drobny komentarz
lepiej bym tego nie ujął:)

żal młodosci ze tak szybko ucieka :-) ale fakt, nie mamy na to wpływu i trzeba to zaakceptowac, a bycia 20 latką tez nie wspominam najlepiej, bzdurne problemy, brak pewnosci siebie no i trądzik :D

a tam żal młodości żal to najwyzej czasu, który się przechlapało na głupoty