Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

a tak na serio naprawde znacie jakichś fajnych facetów!?

Polecane posty

retro tak w skrocie wydaje ci sie ze natrafiasz na kogos fajnego, dogadujecie sie ale od razu ostrzegasz, ze jestes postrzelona i nic nie obiecujesz, baaaaa nawet to mowilam setki razy no i ten ktos okazuje sie nie byc az taki fajny,rozczarowuje coraz bardziej, nie masz ochoty na dalsze kontakty, olewasz, zaczynasz byc zlosliwa, a ten ktos zamiast dac sobie spokoj jeszcze mi proponuje niezobowiazujace spotkania:-O odmawiasz a potem co siue okazuje? ze jestes kurwa,szmata i dziwka:-O

>> ten ktos zamiast dac sobie spokoj jeszcze mi proponuje niezobowiazujace spotkania Znaczy sie niezobowiązujące ruchanko zaproponował? :classic_cool:

wlasnie i gdzie godnosc tej osoby? ja go olewam a ten jeszcze liczy na seks ja pierdole:-O nie znosze takich ludzi

Gość wydaje ci sie ze natrafiasz na
"wydaje ci sie ze natrafiasz na kogos fajnego" - to do jasnej cholery, czego masz pretensje do faceta, a nie do swojego " wydawało mi się "

>> nie znosze takich ludzi Moja prośba - nie mierz wszystkich facetów jedną miarą. Nie każdy to skończony dupek i frajer, naprawde.

Tamari... ale to co opisałaś to przecież jest tak jak zwykle bywa. facet nie wsadził, swędzi go, piecze, napina mu się - i musi sobie ulżyć.. I robi to w taki sposób na jaki go stać. Powinnaś mieć satysfakcję. to nie tobie świadectwo wystawia, tylko sobie i to chujowe.

EEEE tam jak sie facetowi mówi prawde o sobie to oni nie wierzą..chcą sprawdzić czy to prawda,a jak sie okazuje ze tak ,to wyzywają od suk itd,a chcą seksu niezobowiązującego by pokazać swoją wyższość ze NIBY kobieta nadaje sie tylko do tego...nie zauważając ze tym sie poniża:O chyab napisze książke

Gość kiedy mówimy o IRONII
kiedy retro urodzi wieprza (chłopczyka) :D

a czemu mam miec pretensje do siebie? pisze wydawalo, bo byl ok ale jak dostal kosza tp wyszlo szydlo z worka retro masz racje, ale czyms takim Ci sie odechciewa wszystkiego, wydawalo mi sie ze nadajemy na tych samych falach, zwierzalam mu sie prawie ze wszystkiego never ever

Moja prośba - nie mierz wszystkich facetów jedną miarą. Nie każdy to skończony d**ek i frajer, naprawde. haha, w twoich ustach te słowa brzmią jak koszmarny żart!!

Gość ofe rma
Tamari, robisz złe założenia. przecież nie ma tak, że każdy spotkany człowiek to jest sympatyczny człowiek na poziomie. na świecie znacznie więcej prostaków i idiotów. i to że on ci się kiedyś podobał nie znaczy że nie jest jednym z tych idiotów. takie rzeczy tzeba po prostu przyjąć za normę. ja już nie chcę powtarzać tego co pisałem, że takich sobie wybieracie facetów a potem się dziwicie no ale tak jest.

"wierzalam mu sie prawie ze wszystkiego" to tym bardziej świnia i bez klasy puszczaj wolno, na wiatr! niech fruwa! byle dalej.

"a już nie chcę powtarzać tego co pisałem, że takich sobie wybieracie facetów" nie ma z czego wybierać.

Bo to Tobie się wydawało. Nie rozumiesz tak prostej sprawy ? To ty popełniłas omyłkę, błąd, głupotę, jakkolwiek to nazwiesz. :O Czy wszystko trzeba Wam pisać dużymi literami ? To Twój błąd 😠

no, bo Oferma zakłada że jak spotykasz faceta iktóry ci się podoba i jest w miare ok, to masz założyć że jest idiotą z kolei jak widzisz faceta który robi koziołki i wali sie z górki na pazurki na łeb po zboczach Giewontu, to trzeba założyć że jest strasznie fajny i całkiem normalny:)

a co ja jestesm alfa i omega? wlasna siostra czy brat moze Ci swinstwo zrobic chyba logoczne, ze nigdy do konca sie nie wie z kim ma sie do czynienia zreszta ja mysle, ze gdybym go nie olala to by nasze kontakty byly bardzo dobre ale byl zbyt wscibski itd, a ja tego nie lubie niektorzy nie potrafia przyjac porazki i wtedy robia z siebie swinie

To ty popełniłas omyłkę, błąd, głupotę, tamari , nie daj sobie wmówić to ten facet jest wielką omyłką, błędem natury i ............. i tak dalej..... a prosto rzecz ujmując, jest po prostu niedojrzały i nie umie przyjać porażki. rzadko który to umie.

Gość ofe rma
ok, niech wam będzie. nie rozumiem i nie chcę rozumieć. niech też będzie że nie ma z czego wybierać. ja mam inne zdanie na ten temat i uważam że po prostu dajecie sobą manipulować przez rozmaitych wprawionych bajerantów. ja paru takich znam. na ogół mają kobiety za idiotki którym można dowolnie manipulować tylko trzeba umieć to robić. ubiorem, "mową ciała", głosem i samą treścią słów. tak czy inaczej "każda laska może być twoja". takie jest ich generalne przekonanie. ale niech będzie że "let's agree to disagree" i kazdy zostanie przy swoim zdaniu. powodzenia w każdym razie. ja też spadam.

dzieki retro i zlosliwa :) normalnie sie nie zwierzam prawie nigdy,ale czasami sie przydaje

Ok, Złosliwa. Zaufała facetowi, który...., i tu wypisz, cokolwiek złego o nim, co chcesz. Jeśli to nie jest błąd, pomyłka, głupota, to proszę, podaj inne określenie. "wierzalam mu sie prawie ze wszystkiego" - a po ilu dniach, czy godzinach od poznania go ? No, po ilu ?