Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chatterie

Piję i pić będe. Czy jest jeszcze ktoś,kto chciałby wypić ze mną?

Polecane posty

niunia, DArth VEjder - przepraszam, że zniknęłam wczoraj bez pożegnania... ale oni mi tu wrócili do domu i mało mnie coś nie trafiło... a potem na szczęście przyszedł sms:D więc potem gorąco smsowałam:D:D a potem z tych smsów nie mogłam zasnąć:D:D:D i dzisiaj jestem nie do życia...:) niunia - myślę o Tobie i trzymam kciuki, żebyś podjęła mądrą decyzję... zerknij proszę na moją aktualną stopkę:)

cześć wszystkim :-) a dziś już lekko wstawiona jestem... humor mam jak narazie super :D byłyśmy z koleżanką na zakupach... a potem wypiłyśmy winiacho :D

Tylko tu - pochwal się, co kupiłaś? Bo ja w piątek też poprawiałam sobie nastrój zakupami i winiachem z koleżanką - jestem ciekawa, czy mamy te same upodobania zakupowe:D

kalambka 👄 ja jak Ty czekałam cały weekend na smsa, ale ze świadomością, że go nigdy nie dostanę... DArth winko wpływa pozytywnie na organizm ;-) a piwko zawiera dużo witaminy B ;-)

Tylko tu 👄 ja przestałam czekać, tak ogólnie, bo chodziło mi o ten pierwszy:D i wczoraj przyszło ze 30:D a dzisiaj 2:D podczytuję je sobie od czasu do czasu, bo nie wiem, ile będzie trwało, zanim przyjdą następne:D błogosławiona Twoja intuicja:D

zmierzyłam chyba z 10 bluzek, kupiłam tylko jedną, czarną tunikę z różowym napisem :D jeszcze jedna mi się podobała i się zastanawiam czy jutro po nią nie jechać... w sumie to poszłyśmy na zakupy na kicz party... ale miałyśmy ubaw... narazie tylko tyle bo mam ograniczone finanse... ale w piątek kupiłam kolorowe rękawiczki i czerwone skarpetki z kokardkami :D i zaczęłyśmy planować wyjazd sylwestrowy :D

piję przez to ze mąż ma kochankę, ja kocha, a ze mną jest ze wzg na dzieci.A ja go tak bardzo kocham.

Tylko tu - a ja kupiłam też jedną bluzkę z 10 przymierzonych, ale białą ze złotym napisem, a do tego sweterek w biało- popielato-czerwone paski, a ponieważ na kosmetykach była promocja, to jeszcze cień do powiek i perfumy:) a, i na torebki też była promocja:) i książkę "Diablica w łóżku":D:D:D