Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chatterie

Piję i pić będe. Czy jest jeszcze ktoś,kto chciałby wypić ze mną?

Polecane posty

Dzień dobry :) Szkoła, szkoła, szkoła :) Poszło to moje Szczęście do szkoły i już w pierwszy dzień będzie pisała test z angielskiego. Całe wakacje piłowała piosenki Jacksona to chyba języka nie zapomniała :D:D:D:D:D Stokrotko nie ma tak dużo tego czytania. Miałyśmy ostatnio dużą pauzę. Przeczytasz to przy jednej kawie :) A roczny trzeba oblać, bo to już by był wstyd :D Miłego dzionka życzę 🌼

chyba mi się to wszystko śni... ale to jednak rzeczywistość... ja wróciłam nie z wakacji, ale z pracy i znów było fajnie i śmiesznie.... a tak to zero nowości... jeżdżę rowerem.... zwiedzam okolicę... adoratorów miałam dwóch, ale tylko przez 2 dni jak byłam w pracy... niby miała być randka, ale słuch o niej zaginął... ja jeszcze się lenie... no jeszcze kilka dni, bo pod koniec września powrót na studia... jedno wesele przeżyłam, teraz czeka mnie kolejne... i ciągle nie mam z kim iść :P no a z opijaniem to jestem jak najbardziej za, tylko w październiku?? tak??? już myślałam, że nam topic skasują taka tu cisza była RozkojaŻona>> jeszcze trochę i będziesz córkę na 100dniówkę szykowała ;-) czas szybko leci...

😭 😭😭😭 No do jasnej cholery! Trzy razy pisałam i za żadnym nic się nie pojawiło :o Wiec teraz w skrócie : 1. Witaj Tusia 👄 2. Żonka 🌻 3. Z Jacksona "Give in to me" to mój ulubiony kawałek 4. test na pierwszych zajęciach to przegięcie 5. 10.10.09 ja się piszę na "roczyny" 6. nudno dzisiaj u mnie w pracy ale jak zniknie po raz czwarty już tego samego pisać nie będę :o 7. mam nadzieję, że teraz się "zaczyta" moja pisaniana Buziaki :)

do niej podobna przytulam, czasem się tutaj tak dzieje, że coś im się zawiesza... ja dziś sobie miejsca znaleźć nie mogę... niby jestem na jutro umówiona, ale mam przeczucie, że znów nic z tego nie wyjdzie...

🖐️ hejka :) A więc tak- test sie odbył, wypadł przeciętnie, bo które dziecko w czasie wakacji zagląda do książek i przypomina sobie słówka?? Sądzę, że niewiele jest takich :O Dziś mam w szkole pierwsze zebranie tzw cenowe :D Poznam cennik na cały rok :D:D Tylko_Tu trzymam kciuki za Twoją randkę, a jak adorator wymięknie, no to coż... będzie to kolejny dowód na to, że faceci się boją inteligentnych kobiet :) Ściskam Was gorąco w tem deszczowy dzień 👄

Hej :) Tutusia nie mozna tak z góry zakladać, że będzie "źle", zreszta RozkojaZona ma rację :) U mnie w Stolycy jeszcze ciepło, jeszcze w miarę słonecznie ale chyba jeszcze tylko chwilkę :) Fajne określenie na zebranie :) Muszę wprowadzić je w obieg, he he, bo mi jakoś wpadło w ucho ;) Ja za to mam dzisiaj taki melancholijny nastrój :o Czuje się juz ta jesień w powietrzu, jakos tak dziwnie... Buziaki :)

Uczniak masz problem??? to napisz do "Przyjaciółki" :P Stokrotko gdy patrzę przez okno widzę tylko jesień :( a ja chcę jeszcze lata, bo w tym roku nasz nie rozpieszczało :O

To pozostaje mi się tylko cieszyć się, że u nas jeszcze jest w miarę. :o jesień kojarzy mi się z taką szarówką i listopadem i zimnem, brrrr :o Ale jest też plus tych jesiennych wieczorów - częściej pisałyśmy jesienią i zimą (wyłączając mnie) :) Dzisiaj mija również pół roku jak nie palę :o 😭 Zamiast się cieszyć płaczę nad swoją wagą :o

Puk i cisza :) Żonka, dzisaj jesienna szarówka dopadła i nas :o I razem z tą pogoda padł mi nastrój :o Z racji piątkowego wieczoru chyba wyciągnę ukrytą butelke białego wina i zasiądę tutaj wieczorkiem. I chyba wyslę do skasowania ten wpis "uczniaka" , bo mnie denerwuje :P Ta Kalambaka to już się wygrzała? ;) Wróci jak czekoladka, ach zazdroszczę :) 🌻 do napisania 🖐️

Te wściekle szare chmury opuściły moje niebo i dziś pokazało się słoneczko to nie moja wina, że teraz są u Ciebie :) niestety wiatr zostal :O Wieczorkiem postaram siętu być, chociaż nic nie obiecuję, bo to w końcu piątek :D co do Kalambaki, to zaczynam się martwić, bo ani jej na gg nie ma, ani tu... od czasu gdy mi napisała eska słuch po niej zaginął. Nawet na n\k sprawdzałam czy fotek nowych nie ma. Może ona na stałe wyjechała :D:D Tylko_Tu wiesz coś o Kalambace??

No wlasnie tez wpadlam i już wypadam :) Wyjeżdżam i wino zostawiam na lepszą okazję :) Myslisz,że Kalambaka opuścilaby naszą piękną polską rzeczywistość na stałe ;) Pozdrawiam wieczornie i bez % .

napisałam i się skasowało ja długo nie pisałam, bo Bombelek (mój mały braciszek), był w domu i zabrał mi neta.... moja kobieca intuicja mnie nie zawiodła, bo na randce nie byłam, pan M. nie miał czasu... więc no cóż czasem tak bywa... ale za to w niedziele jadę na spacer do wawy, z innym panem, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i że z nim pójdę na wesele koleżanki :D trzymajcie kciuki... ja to już mam dość tej pogody, bo jak jest słońce to mi zawsze znajdą zajęcie i nie mam czasu iść skorzystać ze słoneczka, a jak wczoraj i dziś miałam chwile to pogoda paskudna - zimno i pada, a przez brzydką pogodę mój rowerek stoi już tydzień w piwnicy... ja ze względów finansowych musiałam zrezygnować w tym roku z wyjazdu... spędzam wakacje na rowerze poznając okolicę i dzięki temu wiem, że wybrałąm dobry temat na pracę inżynierską, bo mieszkam w ładniej okolicy, gdzie rowerkiem można pojeździć i wcale nie jest "płasko"... a o Kalambce nie wiem nic, wcale się nie odzywa...

trochę się uspokoiłam... facet to świnia, ale pisałam to nie przez tego chłopaka z którym byłam na spacerze w niedzielę :D całe szczęście :D na spacerze było super :) ale na wesele nadal nie mam z kim iść :/ poza tym, że świat mi się zawalił, moje wartości życiowe straciły sens, i że muszę uważać nie tylko na siebie, ale i na dwie najważniejsze dla mnie osoby to inna sprawa, ale o tym co się stało nie chcę rozmawiać na forum

Otrzymałam naganę od RozkojaŻonej, więc "jezdem" :D:D:D Jak miło, że ktoś się o mnie martwił ;) Buziaczki dla Was wielkie, moje kochane dziewczątka. Tylko uważajcie na mój nos, bo mi skóra złazi. Nawet nie wiedziałam, że mam tyle skór :D A Grek to już historia :) Bo jak słusznie zauważyła Tylko Tu - nie każda świnia jest facetem, ale każdy facet to świnia :D:D:D Tylkotusia - dla Ciebie specjalne buziaczki :)

ja to jestem zakręcona jak śrubka :/ w sumie wyżywam się na rowerze... w środę jechałam z niezłą prędkością bo ok. 28km/h po dziurawej leśnej drodze i dopiero jak się zatrzymałam to uświadomiłam sobie jaka jestem głupia... bo jakbym się przewróciła to mieliby co zbierać jakby mnie znaleźli... po jakichś 20km zatrzymałam się w polu nie wiedziałam gdzie jestem, więc pojechałam dalej... a dziś to samo jeździłam bez celu.. aż wyszło 21 km :p zgadzam się z kalambką!! odnośnie tych świń i facetów... no we wtorek będę wiedziała, czy mam partnera na wesele czy nie, ale jak mi kolejny odmówi, to chyba zacznę strajk głodowy... buziaki dla Was :*

aaaa no i zapomniałam się pochwalić, że kulawa jestem, noga boli ale chodzę dużo i do tego jeżdżę rowerem...

Tylko Tu - ja mogę iść z Tobą na wesele, ale w zamian wymagam, że Ty pójdziesz ze mną w czerwcu :D:D:D Co Ty na to? ;)

Gość sklep rekodziela marokanskiego
Zachecamy do zapoznania sie z marokanskim rekodzielem ... Arabski wystrój wnetrz i ogrodów, marokanskie naczynia tagine, ceramika, oryginalne lampy, lampiony, bizuteria ... www.marokostyle.com

dziekuję za propozycje, powiem, że przypadła mi do gustu ;-) ale mam nadzieję, że pan M. się zgodzi iść ze mną... a tym bardziej, że on to dobra partia :P z mieszkaniem i samochodem ;-) ja właśnie mam chwilę wolnego bo padało i dziś na rower już nie wyjdę :/ ja chcę jeszcze słoneczko !!!

ja też jestem z mieszkaniem i samochodem !!!!!!! A propos samochodu - właśnie nabyłam piękne, czerwone, nowe - jak dla mnie - auteczko, bo stare klękło na amen :D Nabyłam - to może za dużo powiedziane... dostałam kluczyki i dopiero mam zapłacić... i dopiero wtedy legalnie nabędę... :) Dobrze mieć przyjaciół :)

zapomniałam, że Ty to też dobra partia jesteś :P hmm ja zaraz jadę na karuzele i na wate cukrową :D miłej niedzieli buziaki

ja to dalej zakręcona jestem jak śrubka... na wesele idę z panem M, mam nadzieję, że nie bedę żałowała, bo nadal mam wątpliwości czy to dobry wybór... a dziś byłam w tvn'ie a dokładnie fragment wykładu jaki miałam w maju na studiach pokazali w uwadze... kwiat polskiej młodzieży uważnie słuchał i notował!! aż z podziwu wyjść nie mogę :P

Aaaaaaaaa, jest 25 i kalambaka zakończyła gonitwę z papierkami w tym miesiącu :D Ale nie ma tu z kim pogadać... heeeeeeeeeeej !!! Wróćcie !!!!!!!! :D:D:D