Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boogiegirl

musze sie zmuszac do jedzenia

Polecane posty

Gość boogiegirl

zawsze mialam problem z odchudzaniem, pare dni i koniec teraz odchudzam sie miesiac i jem coraz mniej, chcialam zdrowo chudnac i powoli na 1200 kcal, ale zaczelam jesc ponizej 1000, nie mam apetytu calkiem

Gość to sie nie masz
ooo to masz problem,tu kazda chciałaby nie miec apetytu:o tylko pozazdroscic:o

Gość boogiegirl
to jednak jest jakis problem, bo chce schudnac powoli a nie szybko i miec efekt jo-jo dzisiaj zjadlam jakies 800 kcal i wiecej nie zjem bo nie mam ochoty:-O

Gość a co jadasz
?opisz dokładnie jak wygląda Twoje dzienne odzywianie ? od zawsze jadałaś tak malutko ?>

Gość boogiegirl
jak nie bylam na diecie to jadlam duzo glupot typu slodycze czy tosty z serem potem na diecie na poczatku bylo mi ciezko, ale szybko sie rozkrecilam, i nawet na slodycze nie mam ochoty, jedyne slodkie co jem to cukier w herbacie 2 plaskie lyzeczki na caly dzien bo nie lubie gorzkiej, ani tych czerownych dzisiaj zjadlam: -serek danio wisniowy -zupa pieczarkowa z makaronem ale bardzo mala porcja -zupa krem taka w kubku-jakies 100 kcal -mala kromka chleba bez masla z plasterkiem wedliny -herbata

Gość a co jadasz
no to faktycznie malutko.W anemie sie wpędzisz,musisz odrobine wiecej jadac

Gość boogiegirl
spodnie ze mne spadaja musialam porzadnie schudnac juz, ale postanowilam wazyc sie raz w miesiacu wiec nie wiem nawet ile mi zlecialo :)

Gość sjcskdfhksdhfkh
a ile do tej pory schudłaś ? Wspomagasz sie jakimis zapychaczami ?

Gość boogiegirl
nie wiem ile schudlam bo dopiero sie zwaze w srode:) ale widze po ubraniach, ze schudlam niczym sie nie wspomagam

Gość sjcskdfhksdhfkh
no to masz super,doloz tylko jakies bialko i warzywka.Chcialabym miec taki apetyt jak Ty

Gość kazdego dnia tak jadasz
jesz wciąz to samo ? :o

Gość boogiegirl
to prawda, warzyw jem za malo nie jem tego samego caly czas, jem jajka, rozne zupy, kisle,kotlety z surowkami bez ziemniakow itd tyle tylko, ze jem male ilosci

Gość dołacz białko i warzywa
a bedzie super🖐️

Gość dołacz białko i warzywa
chyba,że zaczyna sie anoreksja bo i tak moze byc .Jak zaczniesz schodzic coraz nizej z kaloriami lec szybko do lekarza

Gość boogiegirl
racja, rybka, kurczak i warzywka:) nie no anoreksji nie mam na bank nadal waze za duzo:-O chociaz wiem, ze to sprawa psychiki najpierw, ale nie, raczej mi to nie grozi

Gość autorko i jak z jedzeniem
jestem ciekawa co wczoraj jadłąs ,napisz prosze,czekam na wczorajsze i przedwczorajsze menu,lukniemy czy jest ok

Gość boogiegirl
napisze co wczoraj jadlam: -jajko na miekko z kanapka z wedlina z ciemnego pieczywa -zupka knorr brokulowa w kubeczku -3 sezamki -marchewka z groszkiem i kotlet z piersi z kurczaka przedwczoraj to z tego co pamietam 2 jajka, barszcz czerwony, 2 kanapki z wedlina i pomodorem w srode sie zwaze, ciekawe ile mi sie schudlo w miesiac

Spowolniła Ci się przemiana materii. A więc dołącz ruch. Dużo ruchu. I więcej kcal. A kcal to może być np. majonez, albo oliwa do smażenia jajek, tłuste mleko, soki owocowe, tłuściejsze mięso od tekturowej piersi z kurczaka :) Musisz tą przemiane materii podkręcić, bo będzie coraz gorzej.

Gość boogiegirl
spadek apetytu jest zwiazany ze spadkiem przemiany materii? mi sie wydaje, ze poprostu organizm sie przyzwyczail do mniejszych dawek jedzenia i tyle, kiedys objadalam sie nawet o 00-1 w nocy a teraz osttani posilek jem o 19 i nie jestem juz glodna a klade sie spac bardzo pozno

No ale chyba logiczne, że im mniej jedzenia, tym wolniejsza przemiana materii? Po miesiącu na 1000 organizm przestawił się na mniejsze racje żywnościowe, nauczył się jak zagospodarować je tak, aby trzymać w kupie całe ciało. Teraz możesz mieć zahamowanie spalania tłuszczyku. A czy pamiętasz, że zawsze było mówione, żeby diete 1000 kcal stosować tylko przez 2 tyg? ;]

Gość boogiegirl a jak dzis
co zjadłas,podaj proszę nie tylko produkt ale w przyblizeniu ilosc,oka ? Ile schudłaś ?

Gość boogiegirl
a ja nie narzekam na to ze wolno chudne raczej wydaje mi sie ze chudne dosc szybko w srode sie waze i napisze ile schudlam a dzisiaj zjadlam kanapke z plastrem pomidora i wedlina, herbate z lyzeczka cukru i 1 batonik twix( 1 z tych 2 co sa w opakowaniu) bo bylam poza domem razem jak narazie jakies 430 kcal jeszcze cos zjem bo do 19 jadam:)

Gość musisz jadac ciutke wiecej

Gość no i jak dzisiaj
co zjadlas na sniadanie?jesli cjodzi o wczorajsze menu to tak zaczyna sie anoreksja

Gość boogiegirl
jaka anoreksja? jadlam jeszcze wczoraj jogurt i pol kotleta i jajko wyszlo mi kolo tysiaca:) dzisiaj jogurt i kanapka z wedlina jeszcze bede jesc

Gość boogiegirl
najadam sie:)

Gość w anemie wpadniesz
co dzisiaj jeszcze zjadlas ?

Gość boogiegirl
tylko tyle narazie

Gość w anemie wpadniesz
to malutko[powiem Ci na uszko,że zazdroszczę,ja mogłabym słonia schrupac i sięgnąc jeszcze po ciacho :D