Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WKM

Dziewczyny traktują mnie jak powietrze

Polecane posty

Gość ziomeczek
laski tez patrzą na wygląd chłopaka jak troche nieurodziwi to juz tez z nim niechca gadac jak pokazesz zdjecie takiej to cie w dupie ma juz i nieodpisuje takie są laski niestety

Gość Muza de la sista
Niestety wygląd się liczy, potem charakter...czy są wspólne tematy, czy ludzie dobrze się czują we własnym towarzystwie itp. Pisząc na gg da się wyczuć osobę...po stylu pisania, po tym jak układa zdania, da się wyczuć czy ma się poczucie humoru. GG to niestety tylko pisanie i tzreba umiec tak nawiązac rozmowę, by druga osoba dobrze się bawila, poczula "iskry" . Lecz jak nie odpowieda potem charakter i wyglad czar pryska:) Jak poznaję chlopaka na zywo patrzę na wygląd (niestety), jak stara sie być gburem, chamem czy robi z siebie totalnego idiote swoim charakterem także mnie odstrasza:) Nie wiem czy było na temat ale dzieki za uwage, popisalam sobie:)

Gość ziomeczek
to jak jest ktos brzydki i niesmiały to nie se lepiej w łeb pierdolnie klamką? jak niema szans

Gość ziomeczek
niesłuchajcie lasek one głupoty piszą zeby wam dopiec zebyscie jeszcze bardziej kompleksy mieli wygląd sie nie liczy wcale bardziej charakter co ty koleznko takie głupoty opowiadasz chyba ze ty tylko na wygląd patrzysz to powodzenia

Gość Ja niebo mam tu
Odezwał si.ę ten co na wygląd nie patrzy xD

Gość WKM
Dlaczego tak jest:(.Inni maja kupe znajomych wszyscy chcą z nimi rozmawiać, a mnie nawet żadna koleżanka nie zaproponuje spotkania rozmowy nic .Zjebane życie mam tego dość

Gość WKM
ziomeczek ma racje, chyba mi tylko to zostało, tylko może nie klamką ale od razu skoczyć na banie z wieżowca. I tak by nikt sie mną nie przejął a połowa moich znajomych nawet by nie wiedziała że coś mi się stało:(

ewidentnie brak pewnosci siebie i nie chodzi tu o durne gadki \"bo co to nie ja\" tylko o iare w siebie i nie chowanie sie po katach,czy nie uciekanie wzrokiem ze strachu itd it wiesz o co biega :p

Gość fffffffffffffffffffffffffff66
ale nie potafrafisz tez zainteresowac dziewczyny przez net ..gg czy mówisz o realu

Gość nie zadawaj sie ze
szczera dziewczyna bo to odpad ludzki--nikt jej nie chce

Gość WKM
Z województwa śląskiego

Gość WKM
Nikt jej nie chce.Tak samo jak mnie

to chyba powód do dumy i poczucia powodzenia u Niewiast. jestes niezbedny Im do życia . jak powietrze.

Gość szczera dziewczyna popuszcza
szpary i zaraza syfem jak simon moll :o Strzesz sie

Gość i do tego jest
dziewica :p

Gość ale to moze cie
pogadac przez gg nie??????????????

Gość WKM
Trudno chyba taki mój los do końca życia zostanę sam.

Gość WKM
W ogóle w żaden sposób nie potrafie zainteresować dziewczyny i w realu i na gg :(

Gość WKM
Kurde co za życie. Może ma ktoś podobnie jak ja?

Gość ziomeczek
bo dziewczyny lubią pewnych siebie silnych i przystojnych gosci i takich na kturych mogą sie oprzec elo pozdro ja tez tak mam ale przywykłem do tego ze sam pozdro :)

Gość WKM
Czy ja wiem czy zawsze lubią takich przystojnych, chyba raczej takich którzy mają dobry bajer

Gość WKM
Mam nadzieje że mimo wszystko jakaś chciała by ze mną chociaż popisać, najchętniej z woj śląskiego, ale nie tylko.Mam 17 lat jak coś.

Gość luk92
troche nie w czas pisze ale mam podobnie. poznalem dziewczyne, zajebiscie sie nam gadalo dluzszy czas, wreszcie powiedzialem jej ze sie zabujalem w niej po uszy i od tego czasu olewka... kurwa tak mi na niej zalezy ze szok... co tu mam robic? na banie z wierzowca czy co help!;]{

Gość Herold
Tak zawsze było że dziewczyny lecą na kase i samochody ....(99%) Jak masz kase to i masz laske... Taka prawda :(