Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WKM

Dziewczyny traktują mnie jak powietrze

Polecane posty

Gość ale odkopełe
W pewnym wieku czyli do lat 27 dziewczyny chcą się bawić , jeśli jesteś nudziarzem jak ja to odpadasz w przedbiegach .

Gość WKM
Mam auto lecz nawet to nie pomaga :/

Gość Manii%$
Nie wiem jak wyglądasz i nie wiem jakim jesteś typem faceta tylko to wiem ze dziewczyny Cie "olewają", więc zmień taktykę - ogarnij się i głowa do góry, jeśli będziesz się nad sobą użalał to nikt nie będzie chciał z Tobą gadać, trochę odwagi i pewności w tym co robisz, bądź sobą i nie przejmuj się innymi;) i jeszcze jedno jeśli chcesz żeby dziewczyny chciały rozmawiać to znajdź wspólny temat - obserwuj je jak się zachowują i o czym rozmawiają ( zagraj w obserwatora:D), a jak się już dowiesz to spróbuj wnieść trochę dygresji dotyczącej prowadzonej rozmowy przez dziewczyny. Jeśli się dowiedzą, że też znasz ten temat to z pewnością będą chciały rozmawiać z Tobą . Powodzenia;d

Gość gość
Jestem z chlopakiem prawie dwa lata, mam 21 lat, on jest o rok starszy. Studiujemy w różnych miastach, ale widujemy sie w każdy weekend. Wiele osób mi go odradzało ale część mówiła ze jest OK. Na początku nie chciałam się z nim wiązać, ale po jakims czasie zakochalam sie naprawde. Byłam szcześliwa. Był jednak krytyczny moment w którym on mnie na chwilę zostawił. NA szczęscie dzięki urokowi miłosnemu ze strony http://urokmilosny24.pl znowu jestesmys zczęsliwą parą.