Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slicznapogodasiezrobila

w jakich sklepach kupujecie ubrania?

Polecane posty

Gość slicznapogodasiezrobila

jakie sklepy najchetniej odwiedzacie, które sa dobre ze względu na wybór, cene, jakość?

H&M - trzeba macac wszystko, ale z reguły bawełna jest fajna i tania Zara bo mają bardzo fajne ciuchy, zwłaszcza t-shirty. I obydwa sklepy lubię za to, że mają rozmiar xs

ja też h&m,promod ma sliczne rzeczy, takie kobiece, ale juz troche drozsze. jeszcze bym kupowala w stradivariusie i pull&bear, jakby byly w lublinie, ale niestety nie ma jeszcze :(

nienawidzę h&m. nie wiem czy się ludzie zachwycają. Czytałam kiedyś artykuł, ze za granicą ten sklep nie jest szanowany, a w polsce dobry marketing i głupie baby kupują, bo trendy. Browo!

Gość a ja mam sporo ciuchów z HM
ale wszystkie byly kupione w lumpeksie :p ale rzeczy mają fajne :)

Gość a w różnych
jeśli chodzi o sieciówki, to bergson, tatuum, olsen, monnari. rzadko w solar, jeszcze rzadziej w zara. w drodze wyjątku c&a i orsay. h&m w ogóle nawet nie odwiedzam.

Gość fiołekaniołek
Ja jestem po 30 i kupuję w MONARII i jestem bardzo zadowolona, a promocje i przeceny tez mają często!

Gość pscołaaaaa
lumpki!!!!!!!!!!

Gość aleciuszki
Ubrania, które zachwycą każdą kobietę. Poszukujesz ciekawych, oryginalnych i modnych ubrań dla siebie? Masz swój styl i chcesz go zachować? Poszukujesz swojego kierunku w modzie? Cenisz sobie modny krój ubrań, połączony z ciekawą kolorystyką? Jeśli tak, to ten sklep został stworzony specjalnie dla Ciebie: www.aleciuszki.pl Niepowtarzalny styl, oryginalny krój i kolorystyka, niesamowity design, szeroka oferta i fachowe doradztwo – wszystko to zapewnia sklep Aleciuszki.pl. Zapraszamy do zakupów, jedynym Twoim ograniczeniem jest Twoja wyobraźnia. Z naszym sklepem odmienisz się nie do poznania. www.aleciuszki.pl