Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Edycia 24

Głupio mi to mówić, ale uwielbiam wyrywać żonatych facetów

Polecane posty

Gdy się z nimi bzykam zawsze wyobrażam sobie, co czułyby ich żony, gdyby zobaczyły, jak ich mężuś lezy na mnie i mnie pompuje. Az smiac mi się chce. Biorę wszystkich z czata. Kobietki, aż nie uwierzycie ile jest mężów, którzy zdradzają swoje żony!

Gość chcialaś zaszokowac
??? nic nowego nie odkryłas bo wiekszosc facetów zdradza, ciebie tez predzej czy pozniej ktorys zdradzi - taka kolej rzeczy. 😴

Gość do czasu dziewko do czasu
będzie cię to bawić, przyjdzie czas na cierpienie :P

Gość Melpomena
Jak ci nie wstyd nawet pisać takich rzeczy ,a co dopiero robić to chore idz do psychiatry ,szacunku do siebie nie masz nie mówiąc o tych co ich ranisz wstyd......

Gość rthjkj
bo wlasnie przez takie kurwy jak ty zwiazki sie rozpadaja i z czego sie cieszysz idiotko

Gość kwasss
Chyba nie bawisz się aż tak dobrze, skoro w czasie seksu myślisz o reakci innej na jak to nazywasz pompowanie Ciebie. Rozumiem, że to sposób na dowartościowanie się.

Gość nuuuuuuuuuuuuuuudy
:o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :O :O :O :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :O :O :O :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :O :O :O :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :O :O :O :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :O :O :O :o

A kogo ja niby ranię, może własnie otwieram niektórym kobietom oczy. Szczerze mówiąc nie spodziewalam się takiej chamskiej reakcji. Mam prawo lubić zonatych, nikt mi tego nie zabroni. W mojej ocenie sa idelanymi kochankami, nie spiesza sie przy seksie, sa wyważeni, doświadczeni. Spokojni. To są ich zalety. Tego nie znajde u innych. A was boli, bo sie boicie. To dbajcie o nich a nie będa wchodzić mi do wyrka. Każdy z tych z ktrymi spałam skarzył się na takie jak wy. Miejscie pretensje do siebie

Gość nuuuuuuuuuuuuuuudy
:o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :O :O :O :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :O :O :O :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :O :O :O :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :O :O :O :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :o :O :O :O :o

Gość edyciu
Dla mnie to watpliwa uciecha, ale... sa rozne zboczenia i jako osoba tolerancyjna , toleruje i to ;) Mamtez nadzieje, ze kiedys jakas podobna Tobie istotka, zafunduje sobie z Twoim mezem podobna radoche i ciekawa jestem jaka wtedy Ty zrobiszminke ??????

Gość kwasss
Bo u żonatych to taka gra wstepna " żona mnie nie rozumie i nie śpimy ze soba":)

Gość rthjkj
to ty im sie pchasz do "wyrka " nie oni tobie slepa krowo

Gość Melpomena
Do rthjkj -masz rację przez takie sz.... rozwalają się zwiazki ,a co gorsze mają swoich mężów a jeszcze szukają bo im mało nie mają miłości w domu to szukają poza ,tak się dowartościowuja ale przyjdzie czas że one pocierpią te dz....

Gość Eh..moja kolezanka tez tak ma
Ale ona tylko takich zonatych bierze gora rok po slubie.Kolekcjonuje skurwysynow. zapisuje sobie nawet ich imiona wyglad..itp co tam sie wypyta. tak na *wszelki wypadek*

Gość związki rozwalają sie
przez to że" szanowni panowie" nie potrafią utrzymać w ryzach swojego fiuta więc nie zwalajcie wszystkiego na kobiety.

Gość rthjkj
mam taka nadzieje...

Gość no tylko nie zaczynajcie
usprawiedliwiać facetów bo oni nie są bezrozumnymi istotkami i odpowiadają za swoje czyny. jesli kochają swoje partnerki to nie zdradzą.

Gość a bo
zone sie kocha a inne sie pierdoli

Gość do a bo
kpisz sobie, prawda? 😴

Gość a bo to ja dziękuje
za taką "miłość".

Gość rthjkj
kurwaa czy faceci to gatunek ludzki wogole ? bo ja nie wiem jak mozna hujem myslec\!!!

Gość nie no facetów
chyba powinno się ubezwlasnowolnić skoro zamiast mózgiem myślą fiutem. :o

Jeśli kochają to nie zdradzą. Hahahaha, przekomiczne! Ja ich nie ciągne do wyra, ja łaskawie pozwalam sie zaciągnąć. Śmie chu warte. Wczoraj byłam na zakupach w carrefourze i widziałam takiego pana, który szedł z żoną i dwójka dzieci, a jeszcze w środę robił mi minetkę. Przechodząc mrugnął do mnie okiem, a ja się uśmiechnęłam. A żona obleśna, zaniedbana, na pewno po 30-stce. Kobiety, same sobie kopiecie grób waszego zwiazku. Ja się nie zamierzam z nikim wiązac, jestem młoda, ładna i bardzo atrakcyjna. I póki co świetnie się bawię. Czasem na mieście aż mam ochotę podejść do takiej jednej żoneczki (pożal się boze) i zapytać: kiedys ci mąż chlapnal minetkę ostatnio? Bo mi wczora! Hahah, ten tekst jest super

Gość nuuuuuuuuuuuuuuuuuuudy
:p :P :P :P :P :P :P :P :P :p :p :P :P :P :P :P :P :P :P :p :p :P :P :P :P :P :P :P :P :p :p :P :P :P :P :P :P :P :P :p :p :P :P :P :P :P :P :P :P :p :p :P :P :P :P :P :P :P :P :p :p :P :P :P :P :P :P :P :P :p :p :P :P :P :P :P :P :P :P :p :p :P :P :P :P :P :P :P :P :p :p :P :P :P :P :P :P :P :P :p :p :P :P :P :P :P :P :P :P :p :p :P :P :P :P :P :P :P :P :p :p :P :P :P :P :P :P :P :P :p :p :P :P :P :P :P :P :P :P :p :p :P :P :P :P :P :P :P :P :p

Gość edyciu
Nie bronie facetow, ale Edycia tez mysli wylacznie swoja wyslizgana, kto wie czy nie zarazona szpara :)

Gość xanx
Wiesz co jest pocieszajace? Ze pewnego dnia twoj mezuc na czasie bedzie szukal normalnej kobiety :))) A nie takiej wyruchanej dziwki jak ty. A ty pewnie nawet nie bedziedz wiedziec. A jak sie dowiedz to bedzie lament ui pytania na forum dlaczego? :))))

Gość edyciu
mloda moze i jestes, ale czy ladna i atrakcyjna , to juz raczej innni powinni ocenic . Ja bym moze na Twiom miejscu jeszcze dodala, ze jestes nieslychanie latwa i zarozumiala