Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara i glupia

czy mu faktycznie zalezy?

Polecane posty

Gość stara i glupia

jestem dosc niesmiala i mialam tylko jeden powazny zwiazek w zyciu. a teraz? teraz pewien facet z mojej pracy podoba mi sie. nawet bardzo.no wiec zauwazylam ze od pewnego czasu on mnie obserwuje. gdy na niego zerkne nie odwraca wzroku tylko mi sie przyglada - zadnego czesc, zandego mrugniecia okiem nic. tylko patrzy. nie wiem czy moze podobam mu sie czy to tylko ot tak - z nudow i sama sobie to wmawiam bo mi sie podoba. nawet nie rozmawiamy ze soba. tylko sie tak obserwujemy. a on tez nic nie robi w moim kierunku wiec o co chodzi? jak myslicie ? ;)

Gość tyle juz
Ile masz lat? :)

Gość myslimy ze chce cie przeleciec

Gość finezja.
moja kumpela opowiadała mi jakąś głupią radę z jakiejś głupiej gazetki, ze zeby zdobnyc faceta trzeba utrzymać kontakt wzrokowy przez 3 sek.i utrzymać powage... nie śmiać się itp.;p spróbuj to, moze się uda ;) a pozniej nam opowiesz:):):)

Gość stara i glupia
mam 21 lat ;) gdyby chcial mnie przelecie to zagdalby do mnie. a tak to tylko sie obserwujemy i nic! on nie wykonuje zadnego kroku ani ja nie. zreszta nie wykonam go pierwsza bo jestem dosc niesmiala, no ale gdyby on cos chcial to chyba by zagdal, przedstawil sie i te pe. nie wiem :)

Gość stara i glupia
no wlasnie ten kontakt 3-sekundowy przynajmniej jest miedzy nami, i to z powaga :D ale nic poza to nie wyszlo. sama nie wiem czy on tak obserwuje zeby zabic nude w pracy czy mu sie podbam. ciezko rozgryzc ;)

Gość finezja.
masz 21 lat i nazywasz się starą??? głupia :P ;););) :):):)

Gość finezja.
wystaw mu język następnym razem heh, a co:P

Gość stara i glupia
21 lat i jeszcze nie znac troszke faceta to wstyd. wiec stara i glupia jestem bo nie mam pojecia o co mu moze chodzic a nie chce sobie wmawiac Bog wie czego. ;)

Gość finezja.
lepiej sobie nie wmawiać.. fakt. poźniej się mozna jedynie rozczarować... faceci to mędy, straszne mędy...

Gość stara i glupia
wyglada na fajnego faceta wiec mysle ze odpowie mi "czesc". jezeli sie przywitam. tylko my sie tak "obserwujemy" z daleka. tzn czesto sie widzimy ale biuro ma ogromna przestrzen i czesto jest tak, ze ja stoje w jednym krancu koryatrza, tak sie rozgladam i nagle wylapuje wzrokiem jego w drugim krancu koryatrza. obserwuje mnie. no i potem kazde wraca do swojej pracy. czuje (albo sobie wmaiam) ze on mnie szuka wzrokiem w czasie przerw i tym podobnych sytuacjach, ale moze to faktycznie z powodu tego ze mi sie podoba sobie to wmawiam. nie wiem. jak faceci wam sie przygladali dluzszy czas to wynikalo z tego potem cos na wasza korzysc czy konczylo sie na patrzeniu? ;)

Gość jak Cię to męczy to zrób
sama pierwszy krok, zagadaj do niego i wtedy zobaczysz co się stanie albo też jest nieśmiały albo ma kogoś i gapi się tylko dla gapienia bo mu się podobasz

Gość jak Cię to męczy to zrób
w najgorszym przypadku okaże się że facet jest niezainteresowany

U mnie wiekszosc takich znajomosci zakonczyla sie jednak na "patrzeniu". pamietam kiedys w kosciele byl taki chlopaczek, cala msze sie na mna gapil a jak msza sie konczyla to uciekal jak oparzony. No i nic z tego nie wyszlo. Wogole sie nie zapoznalismy nawet. Jak poznalam mego meza tez sie zaczelo od patrzenia ale tutaj "jaja" pokazalam ja i sama go zaczepilam.

stara i glupia---polecam ci wlasnie usmiech. "czesc" no i moze jakis tekst w stylu, ktora jest godzina. jesli po tym kroku on podejmie rozmowe no to dobry znak a jak nie to trudno, ale przynajmniej bedziesz wiedziec na czym stoisz.

Gość mysle ze on chce
sie z toba parzyc :)

Gość stara i glupia
moze i zrobilabym jakis krok, gdybym wiedziala ze to patrzenie wynika z tego ze mu sie podobam, ale wlasnie boje sie tego, ze moze mi sie to tylko wydaje, ze on na mnie patrzy. jakies dziwaczne zrzadzenie losu, ze spotykamy sie wzrokiem w tym samym czasie albo wiecie ;) no i nie wydaje sie niesmialaym facetem bo kiedys obserwowawalam go, jak rozmawial ze swoimi kolegami z pracy i kolezankami i calkiem wygadany i wyszczekany facet. a na mnie tylko patrzy i nic. moze faktycznie widzi jakas dziwaczke ktora mu sie przyglada to tez sie przyglada? ja podejde, zagadam, on odpowie i skonczy sie temat, ja odejde i bede tego zalowac przez wieki, bo jestem naprawde niesmiala, taki krok bylby duzywm wyzwaniem dla mnie ;)

Gość stara i glupia
no wlasnie. a potem przez reszte czasu za kazdym razem jak go spotkam bede czerwona jak burak, ze wypalilam z jakims zagadywaniem a facet mnie po prostu olal. nigdy nie robie pierwszego kroku, bo naprawde osobom niesmialym trudno jest wykonac jakis ruch. wolabym przynajmniej jakas odrobine zainteresowania z jego strony zobaczyc, bo nie jestem na tyle odwazna by samej ryzykowac. i dlatego pytalam sie co moze facet myslec jak tak sobie obserwuje dziewczyne ;) nic nie zrobie, i chyba przestane sie na niego w ogole patrzec, bo moze faktycznie wmawiam sobie to wszystko a po co mi jakies platoniczne zauroczenie facetem ktory patrzy, ktorego nie znam, z ktorym nigdy nie rozmawialam i nawet nie wiem jak sie nazywa. wzrok jest mylacy ;) ale dziekuje za odpowiedzi :)

Gość domino dancing
spytaj"brudna jestem ze tak sie gapisz":O

Gość zaryzykuj ja tak poznałam męża
Też w pracy podobał mi się koleś i był nieśmiały. Zawsze tylko cześć-cześć. No ale ciągle próbowałam. Siedział jeszcze z takim jednym przy jednym dużym stole. Ekipa w pracy od czasu do czasu robiła przerwę i schodziła przed budynek "na fajeczkę" Ja nie chodziłam bo nie palę, no i Ci dwaj też nie chodzili.... Kiedyś więc podeszłam do nich i zagajam rozmowę: " Może skoczymy na fajkę ?" A oni mnie zmierzyli wzrokiem i odpowiedzieli że nie palą.....myślałam że zapadne sie pod ziemię ze wstydu.... Następnego dnia też spytałam o tę fajkę.... a kolesie wreżcie zczaili że ja też nie palę i chodzi o to że chcę wyjśc pogadac z biura ;-) No i tak się jakoś zgadałam z tym moim przyszłym mężem.....do dziś się śmiejemy z "tej fajeczki"

Gość stara i glupia
no zazdroszcze Ci, bo ja tak nie umialabym chyba. podejsc i zagadac do dwoch nieznajomych facetow. jeszcze gdybysmy byli przynajmniej na "czesc" to byloby inaczej. jestem zbyt niesmiala. :(

Gość zaryzykuj ja tak poznałam męża
No nie byli tak zupełnie nieznajomi. Pracowaliśmy już razem może z dwa tygodnie. Niby tak rozmawialiśmy ale tak nic konkretnie, bardziej o pracy. Prosiłam o pomoc, przy kompie, przy drukarce....takie tam Wyobraź sobie wtedy moją minę jak mi powiedzieli że nie palą ....normalnie kopara mi opadła że tacy niedomyślni są ;-) Kto wie może ten koleś też się zastanawia czemu tylko patrzysz a się nie odzywasz...może też się zastanawia czy Ci się podoba.

Gość stara i glupia
kurcze dziewczyny! zazdroszcze odwagi! ja poprzedniego faceta wyhaczylam ;) u znjaomych, ale to najpierw byla znajomosc dosc luzna, potem bardziej przyjazn a potem juz zwiazek. ale dlugo musialm sie rozkrecac. nie potrafie byc spontaniczna. chyba, ze upialbym sie wtedy moze bym podejszla. ale w pracy nie wypada, a poza tym od razu przy pierwszej rozmowe gdyy wyczul alkohol ode mnie byloby glupio ;) nie wiem czemu facet nic nie zagaduje. czasem stoje sama, wiec ma mozliwosc. a on tylko patrzy. moze faktycznie nie jest zainteresowany i dam sobie spokoj:)