Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość won kwiatkow mnie niesie

czy jest tu KOSMETYCZKA?wejdz prosze

Polecane posty

Gość won kwiatkow mnie niesie

chcialam zapytac sie o depilacje woskiem na cieplo.chodzi mi o nogi (cale) ile ona trwa ile kosztuje rozumiem ze robi sie ja po obu stronach nog :) po jakim czasie wloski odrosna i czy beda cienkie czy twardsze?

nie jestem kosmetyczką,ale chodzilam na depilację nog woskiem-to zalezy od tego,jaki masz zarost,moja kolezanka po goleniu maszynką miała twardy i same łydki chyba ze 40 minut,jak ktos ma "normalny" to mysle,ze na cale nogi tyle czasu wystarczy najpierw lezysz na plecach,a pozniej na brzuchu cale nogi to koszt ok.70 zł -ale to zalezy tez od gabinetu i tak ze 3 tygodnie pozniej jest spokoj,odrastają słabsze,ciensze i jasniejsze-przynajmniej niektóre,mam takie miejsca na łydkach,gdzie nie ma włosów w ogole,ale to takie niewielkie miejsca

Gość Renia cosmetics
Ja jestem kosmetyczka. Depilacja woskiem trwa około 45 minut. Koszt takiej przyjemności to 60-70zł. Włoski odrastają po 3 tygodniach około. Są one słabsze, jaśniejsze. po kilku depilacjach, praktycznie włosków nie widać i nie jest to już tak uciążliwe jak za pierwszym razem.

Gość kasiadior
e tam,beda ci wrastac po tym wlosy i bedziesz miec krosty

Gość olazzzz89
jak masz ciemne wlosy to beda wrastac w skore,peeling nic nie daje,ja tak mialam :(