Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamany Krzysiek

Uderzyłem przypadkowo moją nażeczoną ona zerwała. Jak ją przebłagać ???

Polecane posty

Gość Załamany Krzysiek

Pokłóciliśmy się trochę no i dosyć intensywnie gestykulowaliśmy, niechcący odwinęła mi się ręka i wylądowała na jej policzku. Rozpłakała się i powiedziała że to już koniec. Jak ją ubłagać żeby mi wybaczyła ?

Gość Zuzulka_pszczółka
Przypadkowo to ty się kurwa urodziłeś frajerze!!! Mądra panna!Dobrze zrobiła!!!

Gość amigagdynia
jesli napewno niechcacy ja udezyles wybaczy ci sama natomiast jezeli celowo zycze jej zeby nigdy ci nie wybaczyla

Gość każdy Krzysiek to gnojek

Gość Trzy cytryny
już dawno tak się nie uśmiałam. . . Przypadkiem rączka ci się ześlizgnęła i wylądowała na jej policzku...

Gość white and very bluuuue today
Krzysiek przypadkowo to Ci się może bułka z papieru śniadaniowego w torbie otwinąć. A nie - ręka na narzeczoną, kolego :P nie bujaj, damski bokserze, mądra panna że odeszła

Przypadkowo. to bym ci kolego chętnie wpie........ale z drugiej strony życ z durniem to też zły nawyk Twojej ofiary

Gość Załamany Krzysiek
:( zrozumcie, ja nie chciałem jej uderzyć. po prostu ja obróciłem sie w momencie gdy ona odwróciła się w inna strone moja ❤️ nie odpowiada na telefony. wyrzuciła mnie ze znajomych na NK i zablokowała GG :(

Gość Trzy cytryny
przestań, przestań...

Gość and very bluuuue today
Krzysiek, ej, zachowuj się po męsku, dobra? Powiedz wprost, że Cię poniosło i machnąłeś narzeczoną po gębie. A nie wciskasz takie tanie kity..nie dziwne, że Cię wywaliła, nie dość żeś bokser damski, to jeszcze ściemniasz....:P

Gość każdy Krzysiek to gnojek

Gość Załamany Krzysiek
😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭

Gość lady_gaga
mnie tez kiedys jeden facet "przypadkowo" uderzyl minely 2 lata odkad odeszlam, czasami mijamy sie na ulicy, do tej pory go za to nienawidze nie przeblagasz jej, zapomnij nawet o tym, jedyne co mozesz zrobic to kupic kwiaty przeprosic i podziekowac za wspolnie spedzone chwile i koniec, nie licz ze do Ciebie wroci

Gość olejzpierwszego
daj se spokoj z durna dupa... pewnie siedzi tu calymi godiznami i potem mozg ma zjebany do reszty.... jak jej nie walnoles a odwala to rzuc to w cholere bo jutro moze miec pretensje o to ze oddycha... zreszta kochajaca kobita jest zaszczycona jak ja facet walnie... wiec daj sobie z nia spokoj tyle fajnych dup jest a nie jakies paszczury

Gość martwy duch
może to nie twoja ręka była :0

Gość gewewewewewew
aaaaaaaa wszystko przez jej policzek, tak się skubaniec niefortunnie nawinął i wpadł wprost na twoją łape :D