Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tweeeeeety

on mnie zdradzil

Polecane posty

Gość tweeeeeety

Codziennie pracuje od godziny 6 do 14, jednak dzis byl wyjatek i zakonczylam prace o 10. przyjechalam do domu i akurat na stole lezal telefon mojego chlopaka, wzelam go do reki a tam byl nieodczytany sms od WIOLA wiec go postanowilam odczywac, poniewaz wydalo mi sie to podejrzane poniewaz wiem,ze on nie zna zadnej wioli . w smsie odczytalam 'kochanie spisz jeszcze? chyba cie wymeczylam troszke....' normlanie rece mi opadly. polozylam ten telefon na jego poduszcze z tym smsem i wyszlam, siedze teraz u rodzicow i nie wiem co mam robic, wiem ze mu na pewno nie wybacze, musze wieczorem pojechac i sie spakowac, ale ... my mamy wspolne mieszkanie, samochod, oszczednosci... boze swiat mi sie zawalil bylam jego taka pewna ;(((((

Gość tweeeeeety
wylaczylam komorke i telefon domowy rodzicow, pewnie niedlugo tu bedzie bo spal jak bylam w domu no bo przeciez byl wymeczony przez wiole..;( jak mam sie zachowac jesli przyjedzie, co powiedziec, a moze nic nie powiedziec i nawet nie otwierac drzwi.. prosze pomozcie,jak sie zachowac, nie chce zeby widzial,ze placze przez niego, nie chce zeby widzial jak wielka mi zrobil krzywde:(

jesli mieszkanie wspolne to czemu ona ma brac co sie da i uciekac??a co to jej wina??faceta za drzwi i koniec

Gość nie był
Ciebie wart .To zwykły palant.

Gość tweeeeeety
dziewczyny co radzicie, jesli przyjedzie, wpuscic go czy udaawac,ze mnie nie ma ?

a tak przy okazji, napisałabym smsa do wiolci albo zadzwonila do niej i powiedziala jej, ze jej kochanie to od X czasu jest juz związany z Tobą i co was łączy po czym pożyczyłabym jej miłego dnia i się rozłączyła, bo może ona nawet nie wie o Twoim istnieniu...

Gość tweeeeeety
1. moj chlopak pracuje w firmie ojca a dzis mial wolne poniewaz wczoraj w nocy odbieral swoja mame z lotniska i to jest prawda, tylko ,ze jak ja odebral musial pojechac do tej swojej ...:(

Gość mmmmmmoe
"nie chce zeby widzial jak wielka mi zrobil krzywde" A DLACZEGO NIE??? Niech wie, że się zachował jak palant i że Cię zranił. Nie rozumiem czasami takiego zachowania kobiet :/ Powiedz mu, że jest sukinsynem, a potem po prostu go zostaw. Ale niech wie że zrobił Ci krzywdę.

Gość tweeeeeety
nie moge tego zrozumiec, seks mielismy wspanialy, dogadywalismy sie rewelacyjnie, zawsze o wszystkim rozmawaialismy...:(( ale to chyba tylko moje zludzenia . przeciez ja go chyba zabije jak go zobacze... ogolnie zaluje ze go nie obudzilam i nie szczelilam po ryju :(

ku pokrzepieniu Tweg serca , moze wcale nie zdradził. ot oblapiał gdzie za kotara nieprzyzwicie a i może zsadził ale zaraz obetarł o przystanek i wrocił do Ciebie swej ukochanej. kobietom tak sie nie zdarza.....

Gość skila
Byłaś go pewna, a teraz masz dowód, że niepotrzebnie w niego wierzyłaś. To nie zwalnia Cię z rozmowy. Chyba nie chcesz zamknąć waszego związku i całego czasu, który mu poświęciłaś tym jednym sms-em od Wioli??? Chyba należą Ci się wyjaśnienia. Nie jesteś ciekawa jak to dokładnie jest z tą Wiolą, jak długo to trwa, jak się zaczęło i dla czego??? Zrobił Ci krzywdę, ale on jeszcze o tym nie wie- może się jedynie domyślać. Powinnaś postawić sprawę jasno. Kiedy przyjedzie, wpuścić go do domu i zapytać kim jest Wiola. Na koniec kiedy już zadasz wszystkie pytania i będziesz zasycona informacjami,ustalcie jak podzielicie wasz wspólny wkład(pieniądze, mieszkanie itp.)- musicie to jakoś rozstrzygnąć. Pamiętaj, że wiola to może być koleżanka, która wymęczyła go np. korepetycjami, nauką, albo pracą i napisała kochanie z czystej przekory i dla żartu. Nie koniecznie musi Cię zdradzać. Najwyraźniej jednak nie zbyt dobrze go znasz, skoro nie wiesz co mógł robić wczoraj i z kim spędza czas. Może niepotrzebnie tak to zinterpretowałaś, a może całkiem słusznie? Chyba czas się zastanowić też nad tym czy faktycznie się znacie. Współczuję Ci tych oszczędności i innych dóbr materialnych wniesionych w ten związek. (wiem co przeżywasz)

Gość tweeeeeety
nie wierze w takie zbiegi okolicznosci... w nocy mial pretekst zeby tam pojechac bo musial odebrac mame i na pewno sie z nia spotkal ...ale boze, co ja bym dala zeby to byla jakas jedna wielka pomylka.. kocham go :(

Jeżeli powie, że to pomyłka, to zadzwoń do niej, tyle, że jeżeli ona wie o Twoim istnieniu i jej taki układ pasuje to nic się nie dowiesz... ale zawsze warto spróbować. Ile jesteście razem?

Gość red 11
a jak się okaże że to wszystko pomyłka lub ktoś po prostu robi u na złość co wtedy zastanowiłaś się,nie czytaj co ci napiszą kobiety bo one wszystkie tak mówią a same nie wiedzą czo by w tej sytuacji zrobiły i kierują się jednoznaczną nienawiścią. Jak by nie było to każdemu należy sie prawo do wujaśnień, lecz czy będą one konstruktywne ty sama ocenisz i podejmiesz decyzję ale najlepiej 100 razy się zastanowic niż skrzywdzić kogoś niewinnego.Dobra rada nie słuchaj kobet.

Gość skila
jeśli nie chcesz płakać przed nim to jakoś zagłusz te emocje np. napij się jakiegoś alkoholu czy coś, nie wiem- Ty wiesz lepiej co na Ciebie działa. KTOŚ POWIEDZIAŁ ŚWIĘTE SŁOWA----ZADZWOŃ DO WIOLI. POROZMAWIAJ Z NIĄ, ZAPYTAJ SKĄD ZNA TWOJEGO FACETA I DLA CZEGO TAKIE RZECZY MU PISZE [MOŻE TO JEGO KUZYNKA ALBO COŚ????]. A KIEDY ON DO CIEBIE PRZYJEDZIE POCZEKAJ NA JEGO WERSJĘ WYDARZEŃ I NA MINĘ JAKĄ BĘDZIE MIAŁ, KIEDY GO ZAPYTASZ O WIOLĘ;) NIE ŁAM SIĘ, ZAŁATW SPRAWĘ NAJZIMNIEJ JAK POTRAFISZ! BĄDŹ STANOWCZA I JASNO MYŚL, BO NA ROZPACZ I ŁZY BĘDZIESZ MIAŁA JESZCZE CZAS! A TERAZ ROZEGRAJ TO JAK RASOWA KOBIETA I DOWIEDZ SIĘ O CO BIEGA- MUSISZ MIEĆ INFORMACJE, ŻEBY COKOLWIEK ZROBIĆ I WIEDZIEĆ NA CZYM STOISZ. POWODZENIA!!!!

Gość skila
zadzwoń do wioli i już czegoś się dowiesz....cholera ale pewnie nie masz jej numeru, bo został na komórce Twojego faceta...ehhh no to poczekaj aż przyjedzie do Ciebie-musisz z nim pogadać.

Gość tweeeeeety
nie wytrzymalam i zadzownilam do niego - powiedzialam,ze jestem u rodzicow i chce zeby przyjechal bo mamy wiela spraw do omowienia i do zalatwienia. od razu mowil ,ze wszystko wyjasni,ze to nie tak, jest strasznie zmieszany i wystraszony, smutny... boze:((((((

mam kolege - zwykłego - poznalismy sie daaawno temu na praktykach - pisalismy do siebie @ średni raz na 3 - 4 miesiace ... jego zona zaczela go sprawdzac, szukac dowodów zdrady i znalazła mój adres meilowy - o głupim adresie - napisała do mnie 3 maile - krótkie - Kiedy sie spotkamy, że tęskni, ze nie umie sie doczekac i ostatnio o tym "że o Nas wie"- ja ich nie odczytałam bo na ta skrzynke zadko zagladam - pewnego dnia dzwoni On - i opowiada ze zona znalazła ze wyslała mi @ z pytaniem czy czytaam - ja mwoie ze nie ze nie zagladałam - zaczal przepraszac w jej imieniu bo jej głupio - najpierw zaczela pisac w jego imieniu a dopiero potem pogadali.... i okazało sie ze nie taki diabel straszny jak go malują...