Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny tatus

jesli karmie mlekiem NAN to jakiej firmy ma byc kleik kukurydziany

Polecane posty

Gość samotny tatus

lub ryzowy do zageszczania i jak to sie podaje , dawalem mleko NAN z kleikiem ryzowym NAN 2 R ale slabo jest zageszczone bo konsystencja taka jak mleka , noi nie wiem czy moge kupic oddzielnie kleik ryzowy lub kukurydziany innej firmy i zageszczac to mleko

Tak pewnie że tak,możesz kupić kaszkę,kleik to lepiej na noc--ja tak dawałam:-D.Ryżowy to wiesz może zatwardzić jak za często,ale kukurydziany jest OK:)

nieistotne jest to z jakij firmy kupisz kleik czy kaszkę, ma być dostosowany do wieku dziecka no i do preferencji smakowych dziecka (te wyczujesz podając różne kaszki smakowe)

Gość nmnmnmnmnm
NAN to firma nestle

Gość SAMOTNY TATUS
DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZI DZIS UPILEM KLEIK KUKURYDZIANY NESTLE NA NOC SPRUBUJE ZOBACZYMY:)

Gość samotny tatus
jeszcze chcialbym sie zapytac jesli bede dawal pierwszy raz to od razy na 200 ml sypac 7,5 lyzeczki kaszki czy napoczatku troszke mniej no i pisze zeby karmic lyzeczka a da sie tak zrobic zeby jadla z butelki??

Gość karolinka niewydymka
podnosze

Gość już wszystko wkurwiona wiesz
moim nickiem nie sugeruj sie :D na początku zacznij od jednej max 2 łyżeczek na ilośc mleka tą co zwykle podajesz i normalnie butelką tylko z większymym otworem w smoczku - sa takie specjalne do kaszek . z czasem dodawaj więcej aż dojedziesz do waszej ulubionej konsystencji aby podawac łyzeczką .

Gość samotny tatus
dzieki wlasnie tak zrobilem zanim przeczytalem nom i bede powoli zwiekszal dzis malutko zjadla moze z 30 bo chora tom niej je :)