Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziumdziulaczek

dramatyczny wyglag po ciazy

Polecane posty

Gość dziumdziulaczek

bylam dzis na zakupach przed chrzcinami mojego babelka i jestem zalamana. czy to mozliwe zebym byla az tak gruba? jak siedze w domu i nie mam sie do kogo porownywac to jest ok, nawet czuje sie calkiem ladna ale wystarczy ze wyjde do sklepu i zaczne cos przymierzac to lapie dola

Gość ekati
a ile twoje maleństwo już ma? ja doszłam do siebie dopiero po 9 miesiącach od porodu

Gość jomajgad
moja siostra też po 9 miesiacach dopiero wróciła do figury sprzed ciąży. więc nie załamuj się kobitko. 9 miesiecy tyjesz w ciazy, to i po ciaży tyle potrzeba. z dnia na dzien nie schudniesz kochana :)

Gość dziumdziulaczek
ile czasu zajal wam powrot do dawnego wygladu i wagi?jestem 1,5 miesiaca po porodzie, w czasie ciazy przytylam20kg, jak wrocilam ze szpitala to wazyla73kg i nadal tytle waze. waga ani drgnie, a ja juz nie moge na siebie patrzec

Gość wstretny tucznik
marsz na silownie bo maz zacznie cie zdradzac :)

to zalezy od wielu czynnikow, np tego czy trzymasz diety, cwiczysz itp moja kolezanka 2 miesiace po urodzeniu byla chudsza niz przed ciaza, po 4 miesiacach miala fajnie plaski brzuch trzymala tylko diete, nie cwiczyla przed ciaza wazyla 65 kg , w ciazy przytyla 11 kg, 2 miesiace pozniej wazyla juz 56 kg /172 wzrostu ja po porodzie jestem 2 miesiace, w ciazy przytylam 20 kg :-o poki co zgubilam \"az\" 8 jak karmilam piersia to zjechalam z 12 w ciagu niecalego miesiaca, a jak przestalam karmic zaraz wrocily 4 kg, nie trzymam diety zadnej :-/ oczywiscie nie musze pisac ze w zadne spodnie nie wchodze :-/ przed 1 ciaza wazylam 58 kg/170 wzrostu i zaczynam watpic ze jeszcze kiedys zobacze te magiczne cyfry na wadze :-/

ja też już prawie doszłam do siebie,a jestem po pporidzie 4 miesiące. Wszystko przez to że mieszkam na 4 piętrze chyba :D no i przy Małej ciągle latam ,nie mam czasu nawet zjeść...

Gość jomajgad
półtora miesiąca??!! ojej... to masz jeszcze 7 i pół :) nie pozostaje Ci nic innego jak tylko się cieszyć :P

Gość dziumdziulaczek
obrzerajac sie w ciazy slodyczami ludzilam sie ze podczas karmienia schudne blyskawicznie. od jutra musze sie wziasc za siebie bo niedlugo zaczne zajadac smutki i jeszcze mi sie pogorszy

nie ma to jak wyglądać jak kaszalot po ciąży, dobrze że ja wyglądam idealnie bo jak widze te waly tluszczu pchające wózki to sie niedobrze robi .

Gość o juz sie odezwała idealna

autorko nie przejumuj sie to troche potrwa, u kazdej kobiety indywidualnie. moge ci poradzic, abys ubierala specjalna bielizne, np. takie wysokie majtki wyszczuplajace brzuch uda i posladki, wiem ze to moze zbyt seksowne nie jest, ale dziala, jak na to nalozysz jakas sukienke, to od razu figura nabierze ladniejszych ksztaltow. no i zapomnij juz o slodyczach :D dlugie spacerki z ciekim wozkiem, najlepiej pod gore, tez pomoga;)

Jessy27 no właśnie, najwazniejsze, że ty jesteś idealna, więc teraz idż i popatrz sobie na kaszaloty, żeby się upewnić, że jesteś boska zamiast pisac takie rzeczy.

nie muszę się upewniac, nie mam rozstępów, żylakow, brzuch płaski, szczupła, nie jestem idealna, jestem piękna i widze jak mi kaszaloty zazdroszczą patrzac z zawiścią jak idę z dzieciaczkiem.mam niezły ubaw, bo nie dość że paskudne to jeszcze wredne:)