Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 jeszcze dziewica

czy mam isc do lozka po to aby miec to za soba???

Polecane posty

Go艣膰 zws
oczywiscie zartowalam sugerujac ze to dobry pomysl pomysl jest absurdalny widac ze dla ciebie autorko seks to jakas kara ze chcesz miec to juz za soba jak polkniecie niesmacznego syropu nie wiem jak ktos w wieku 22 lat moze jeszcze byc tak wplywowy, ale widac tak jest ale-prawiczek - nie ma zadnej zaleznosci miedzy trzymaniem blony dziewiczej a moralnoscia.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zws
ja jestem calkiem zdrowy, a z manii i obsesji dziewictwa sie juz wyleczylem i teraz juz nie wymagam od dziewczyny cnoty sa na swiecie wybitni psychiatrzy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zws
zws, co innego stracic dziewictwo z milosci, a co innego z pierwszym lepszym, ktorego sie prawie nie zna, albo ze sponsorem, wiec tutaj sa pewne zaleznosci moralne :D:D:D tak. za kawe z karmelem dwuznaczne masz racje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zws
prawiczek teraz na powaznie udaj sie do psychiatry masz zaburzenia osobowosci serio

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 z艂o艣liwa w ...
Nie dor贸wnasz Kwiatek intelektualnie mojej skromnej osobie teraz m贸j syn do 12 jest w domu sam z gor膮czk膮 38,3 da艂am lekarstwa itd ale nie przechodzi. Hmmm zastanawiam sie w艂asnie nad tym co by by艂o gdybym spotyka艂a sie z kims przez jaki艣 czas jakby odebra艂 m贸j telefon --hej to ja czy m贸g艂by艣 posiedzie膰 z moim synem do 12,bo sie boje o Niego jak by odebra艂 ten telefon,jako sprawdzian do ROLI tatusia?,czy pomysla艂by LOGICZNIE jako doros艂emu cz艂owiekowi ufam Mu na tyle,ze przypilnuje mojego syna by sam nie bra艂 lek贸w,zadzwoni艂 po pogotowie gdyby co艣 sie dzia艂o itd lepiej chyba zastanawia膰 sie nad skarbem jakim jest dziewictwo ni偶 nad 偶yciem:)

Udost臋pnij ten post

z艂o艣liwa na Ciebie reaguje, rzeczywi艣cie. Ale chyba inaczej ni偶 Ci si臋 wydaje :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 z艂o艣liwa w ...
Siska ja juz sie przyzwyczai艂am ze na forum mnie faceci nie lubi膮 wiec juz jestem zahartowana :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 z艂o艣liwa w ...
By艂a nie mia艂a dziecka a ja mam z reszt膮 nie mam ochoty na t艂umaczenie czego艣 czego nie rozumiesz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kjsdlskdlkdljkad

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 z艂o艣liwa w ...
Jestes debilem--pisze to z pe艂n膮 swiadomo艣ci膮 jakbym nie posz艂a do pracy to bym straci艂a prace ech jeste艣 偶a艂osnym facetem i ro艣lin膮

Udost臋pnij ten post

prawiczek i kropka 1987 ja tylko mowie dziewczynie, ze warto poczekac na milosc. ja bym osobiscie nie chcial miec dziewczyny co sracila dziewictwo przygodnie, bez milosci. ja osobiscie czekam na milosc prawiczek co z toba? raz mowisz ze chcesz po paru minutach juz nie chcesz..? ch艂opie skumaj sie gracjanem roztockim..on ci pomoze:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vcb
"no niezle z niego ciacho,ale....jak on juz miale tyle dziewczyn to na bank nie bedzie tracil czasu na dziewice" dlaczego nie? Zawsze warto miec na koncie dziewice, obok tych wszystkich dupodajek.

Udost臋pnij ten post

z艂o艣liwa, to ci wspolczuje pracy. zreszta ty nic nie robidz w pracy przeciez bo na kafe siedzisz :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zws
prawiczek ja juz naprawde przstalam odrozniac kiedy ktos robi sobie jaja a kiedy pisze na powaznie ale jesli piszesz powaznie to serio zglos sie o pomoc psychiatryczna nie ma takiej mozliwosci, zebys byl zupelnie zdrowy!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 z艂o艣liwa w ...
nic nie robie ale moj szef stwierdzi艂 ze mam by膰,a wiec siedze na kafe,a ten idiota mi za to zap艂aci bo On jest najm膮drzejszy :) mi艂ego i nie pisz do mnie post贸w Kwiatek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zws
zws, a ja wiem, ze jestem zdrowy i zyje normalnie no wlasnie !

Udost臋pnij ten post

prawik nie sciemniaj teraz ze sie wyleczy艂es ..bo twoje wypowiedzi to nic wiecej jak tylko zagmatwany zlepek s艂ow ktory ma na celu wywo艂anie sensacji na kaffe..pwoli sie gubisz w swoich stanowiskach i to ewidentnie widac...powtarzanie za kazdym razem tych samych s艂ow stwarza ci jakis tam wizerunek na kaffe i daje rozpoznawalnosc na topikach.....podejrzewam ze nieg艂upi z ciebie facet ale....robisz z siebie taka sierote ze chce mi sie rzygac:O:O:O...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jeszcze dziewica
no no ale moj topik si rozkrecil:-D nie bylo mnie pare minut i prosze:-) chwila musze poczytac:-P

Udost臋pnij ten post

mnie to nawet matka nie rozpoznaje na ulicy..a ty sie boisz ze ktos cie tu rozpozna ..wiec niechrzan ze jak bys napisa艂 cos innego niz "dziewica" to ktos by cie rozpozna艂....:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zws
jak bys napisa艂 cos innego niz "dziewica" to ktos by cie rozpozna艂 wtedy wlasni wlasna matka by go nie poznala to tak jakby cream wykazal meskosc :p

Udost臋pnij ten post

Prawiczek wystarczy aby艣 konkretnie i na temat pisa艂 a TY tylko chrzanisz co chcia艂by艣 a czego nie co m贸g艂by艣 a czego nie.

Udost臋pnij ten post

prawiczek buduje kafeteryjny obraz..tak by by艂 szybko rozpoznawalny,by wzbudzac sensacje i ogolne poruszenie...ale jaki ma cel??? to on sam chyba nie wie:P...mnie sie zdaje ze to sa kompleksy i niska samoocena

Udost臋pnij ten post