Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze dziewica

czy mam isc do lozka po to aby miec to za soba???

Polecane posty

Gość zws
1987 to rok kiedy zaczal myslec o blonie dziewiczej

Gość jeszcze dziewica
ciekawei sie tu zrobilo hehe poczekam jak bede pewna z kim chce,a nie tak....:-D

jeszcze dziewica - widzialas ty taki obrazek z podpisem "czekajac na tego/ta jedyną" siedział tam kościotrup na ławce :D

Gość jeszcze dziewica
NIE WIDZIAŁAM:-D

Mam prawie 21 lat :). I też nie jestem pewna czy iść do łóżka z moim chłopakiem bo rozrabiaka z niego niezły. Na szczęście nie naciska :). A od czasu jak się dowiedział, że jestem dziewicą patrzy na mnie jak pies na wiewiórkę co na drzewie siedzi :D

Nie śmieje się ze mnie tylko tak łakomie patrzy. Jest w moim wieku. Uwierz, że chłopaka bardzo ucieszy fakt, że jesteś dziewicą :). I nie idź do łóżka z pierwszym lepszym bo będziesz poźniej żałować.

a bo moze bysmy cie przekonali zebys z niego skorzystala a tak to zwodniczy anioł na złą drogę cie sprowadzil :/ :P

Gość warto czekać na miłość
"na męża sobie wtedy weźmiesz innego. w zyciu wszystkich ról jeden facet nie potrafi zagrac" --->> mój zagrał/gra wszystkie role i to doskonale: był moim pierwszym, był moim kochankiem, był i jest moim przyjacielem, jest moim mężem i jest ojcem moich dzieci. JEST MOJĄ MIŁOŚCIĄ. Ja spotkałam tego, któremu zaufałam dopiero mając 30 lat. Wczesniej miałam chłopaków i z perspektywy czasu jestem szczęsliwa, że z nimi nie spałam. Niestety wczesniej źle trafiałam: na bawidamków, na zakochanego w byłej, który próbował mną leczyć swoją duszę, na wiecznego chłopczyka bez odpowiedzialnosci - wiem, że żałowałabym, gdybym zrobiła to z którymkolwiek z nich. Przyznaję zaczynałam już wątpić czy są na swiecie normalni, odpowiedzialni mężczyźni, zaczynałam podejrzewać, że nie. I spotkało mnie zaskoczenie spotkałam Moją Połówkę. Warto czekać.

Gość jessyy
dziewictwo to nic dziwnego, to powod do dumy

Gość amandekk
skoro mu całkowicie nie ufasz to nie rob z nim tego bo pozniej mozesz załowac, tym bardziej jesli on jest typem maczo: wykorzysta i zostawi

prawiczek - moze on jest na wykończeniu. atakuj, ona ci daje sygnaly ze dopuszcza adoratora przeciez ;)

Gość oooooooooooooooo
do autorki odp : oszalałas?! pewnie ze nie!!! jeszcze tym bardziej ze to typ macho