Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łzy leją się po twarzy

Wypadające GARŚCIAMI włosy - dlaczego??? Jak z tym żyć, to mnie zabija...

Polecane posty

Gość gość
właśnie jestem w trakcie kuracji lekiem biotebal z biotyną. Włosy zaczęły mi jakiś czas strasznie wypadać, a po kilku tygodniach przyjmowania tego leku jest już znaczna poprawa

Gość gość
Zacznij jesc soczewice, dania z soczewicy i pij skrzyp Zmien szampon ! czetso szampony powoduja wypadanie wlosow.

Gość gość
Po pierwsze, zawsze należy zacząć od badań krwi i kontroli wyników. Na tej podstawie wykluczamy choroby, potem idą odpowiednie witaminy i mikroelementy. Ważna jest biotyna, która zastosowana regularnie,przyniesie sukces. Do tego szampon i odżywka, taka jak biotebal. Musi być zawsze dopasowana do rodzaju włosów i problemów związanych z włosami.

Gość gość
u mnie wypadanie spowodowane było niedoborem biotyny w organizmie, dlatego zaczęłam kurację lekiem biotebal, który ma najwięcej biotyny w składzie. Po ok. dwóch miesiącach włosy przestały mi wypadać i stały się znacznie mocniejsze

Gość Lego

Dorzuć do puli szampon biotebal men i masz pełne spektrum działania. Włosy zaczynają zupełnie inaczej wyglądać i unikasz kłopotliwego wypadania. 

Ciężko stwierdzić co jest przyczyną wypadania włosów. Warto zrobić może badania? U mnie wypadały ze stresu. Jak trochę zluzowałam i zaczęłam stosować serum Hair Medic dwa razy dziennie włosów zaczęło być więcej. Teraz w końcu znów mam zdrowe i grube włosy :) 

Jeżeli wypadają wam włosy a pijecie kawę to spróbujcie ją odstawić na miesiąc i obserwujcie czy problem sie nie uspokoił. Są bowiem osoby które nie powinny pić w ogóle kawy  a nie mają o tym pojęcia