Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lillyblue

znalazłam prezerwatywy ...

Polecane posty

Gość lkkj
proponujęprzyczaić sie i poobserwować go dyskretnie

Bracie Niedzwiedziu - co racja to racja.... ale niestety, są sytuacje, jak ta kiedy trudno o logikę.... a szkoda.

dajcie spokój z wylewaniem wody na plecak, przecież to totalna dziecinada :0 weź mu powiedz wprost, że znalazłaś w jego plecaku gumki i po kłopocie, fakt, że tam zajrzałaś to najmniejszy problemy w tej chwili, skoro to zrobiłaś znaczy że nadszarpnął gość twojego zaufania i musiałaś sprawdzić...pokaż mu od razu co znalazłaś i porozmawiaj z nim, nie rób od razu wyrzutów i nie baw się w małą dziewczynkę z przedszkola....ludzie co wy wyprawiacie ze swoim życiem, ale komplikujecie...

Gość nawet jak sie
spytasz,skad ma te gumki,to zapewne odpowie ci,ze kupil dla kumpla,lub takie tam...sklamie na 100 procent...daj sobie spokuj z takim pytaniem...poobsrwuj go,czy nie ma innych tajemnic przed toba,z wlasnego doswiadczenia mysle,ze to sa jego gumki i wlasnie z jednej skorzystal...co z tym zrobisz,to niestety twoj problem...pamietaj on sie nie przyzna do zdrady...

Gość lkkj
to faceci uczą nas rozumu...więc nie jest to irracjonalne

kolezanko ta od tych prezerwatyw.... porozmawiaj jak cywizlizowana osoba ze swoim facetem ,dopiero pozniej wieszaj psy na nim...bo jak sie okaze nie winny to pozniej bedziesz beczała i lamentowała i pytała sie na kaffe ...jak odzyskac faceta ktorego podejrzewałam o zdrade... najpierw fakty ..pozniej osady:(

Gość lkkj
ja też kiedyś znalazłam powiedzial, że leżą tam od dawna

Siuśka- próbowałam przekonać autorkę topicu o tym samym , że to dziecinada i że najmniej ważne powinno byc teraz to, że autorka musi się przyznać.

Gość lkkj
nie ma sensu pytać bo itak nie powie prawdy. Byc może naprawde nie są jego. Na Twoim miejscu zajrzałabym tam za jakis czas czy nie ubywa ich

Gość malinka88
ja tez nie powinnam grzebać W TELEFONIE MOJEGO CHŁOPAKA ALE JEŚLI znalazłam smsa do innej dość znaczącego, to sorry już nie miało znaczenia czy ja szperałam tylko ze on ROBI NA BOKU. !

Gość nie raz nie dwa
moja kolezanka tez grzeba, tez znalazla gumki i jeszcze dostala w psyk gdy probowala wyjasnic... no ale nie o tym chcialam, zapytaj go wprost, pwnie bedzie sie wykrecal ale i tak poznasz czy zdradza czy nie

Gość okpli
przeliczaj od czasu do czasu

Gość njikom
O, cześć Lidka. A jak tam inne rzeczy znalezione przez ciebie, zwłaszcza te słynne czerwone stringi??? :P Aha, a twój men wrócił już z Egiptu??? :P A co z tym zdjęciem gołej laski znalezionym w szafie?? O, Lidzia, Lidzia, masz ty ułańską fantazję. :D