Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siała baba mak PPP

czy któraś z Was zemdlała...?

Polecane posty

Gość siała baba mak PPP

czy któraś z Was zemdlała na poczatku ciazy czy chociaz raz Wam sie tak zdarzyło?

3 razy zrobiło mi się bardzo słabo. Gdybym wtedy nie usiadła, to na bank zaliczyłabym podłogę. Stany utraty świadomości zdarzają się w ciąży często, choćby z tego powodu zaleca się, by przebywac w miejscach dobrze wentylowanych a w komunikacji miejskiej siadać.

mnie sie tak zdazalo w jednej i w 2 ciazy. szczególnie w ciasnych pomieszczeniach i w autobusie

Gość siała baba mak PPP
mi sie wlasnie tez zdarzylo juz teraz wiem zeby uwazac

uwazaj bo kazde omdleje utrata przytomnosci to chwilowe niedotlenienie dziecka. nie za fajne to jest. jakby sie powtarzalo to do lekarza choc ja bym i tak poszla do lekarza zbrobila badania np morfologie bop moze to anemia?

o maatko strasznie sie tego boje i dlatego odkładam decyzje o drugim dziecku, bo z pierwszym czesto było mi strasznie słabo:O,

i włąśnie miałam anemie ciazowa i niski cukier, na czczo 60 a po soczku 90. i przez to podjkadanie czekolady bo dzieki niej widziałąm na oczy niezle tyłam

Gość przepraszam ze sie wtrace
Mamani gdzie kupilas lozeczko dla coreczki? szukam takiego dla swojej:) pozdrawiam

linka poprosze:) nie zagladam za czesto na kafe

już czytałam fajne:D:D:D:D:D też sie nad takim zastanawiam , myślicie że jak w zwykłym zasypia sam to w takim tez nie bedzie problemu???? chyba tylko ze spaniem w nogach bo czesto mojemu synkowi sie to zdarza, spanie na opak:):):):)

i moze cos na temat:) bylam bliska omdlenia, to byl sam poczatek ciazy, musialam usiasc, wszystko wokol mnie wirowalo. Na szczescie zdazylo sie to tylko raz

Gość siała baba mak PPP
wzieli mnie na pogotowie bylam badania wiec wiem ze wyniki i ze z dziidzia wszytsko ok teraz musze sie pilnowac w ciasnawych i zaduszonych miejscach

dziekuje Mamani a autorce zycze zdowka