Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karola1988

zwariuję przez to czekanie na te 2 kreseczki

Polecane posty

Gość mooncia
ktos moze nie spi jeszcze?? :)

:) Pewnie dlatego na topiku u nas takie pustki, bo jest nas na nim malutko. Ale napewno się nam wątek rozkręci :) potrzebuje tylko czasu hehe Dobranoc

Gość mooncia
mozliwe ze tak :) ja tez juz ide spac dobranoc :)

Gość mooncia
Czesc wszystkim :) u mnie pogoda ladna, jest w miare cieplo no i sloneczko swieci :)

Gość 111111111111119
dziewczyny nie uwazacie ze to troche za wczesniej 19/20 lat? sama mam 19 lat i chcialabym miec dziecko ale chyba troche poczekam

Gość mooncia
a chcesz byc stara mama?? :) ja wole zeby moje dziecko mialo mloda zadbana mame z ktora bedzie moglo sie bawic a nie narzekac ze "os boli i niestety dziecko nie moge sie z toba bawic". Mam prawie 22 lata i uwazam ze jest do njlepszy czas na urodzenie dziecka a i dziecko bedzie sie cieszylo ze ma taka mloda mamusie :) a poza tym moj instnkt juz sie odzywa od jakiegos czasu a ze mam kochanego czlowieka u boku to nic nie stoi na przeszkodzie aby starac sie o dzidziusia :) napewno za 2 moze 3 lata zmienisz zdanie na ten temat :)

ja też myśle że ten wiek jest najlepszy żeby mieć dziecko. Mi do szczęścia już nic nie potrzeba, czekam tylko na dziecko. wole urodzić je dopóki jestem jescze młoda i moje ciało jest jeszcze jędrne niż później urodzić dziecko jako babcia....:-( milego dnia zycze wszystkim

wiecie co do dziecka to każdy ma swoje życie i robi jak uważa, więc nie ma co się sprzeczać:) Super że tak się aktywnie udzielacie;) będe zaglądać codzieniie wieczorem i może rano jak mi się uda;) Ja idę 21.01 na usg:)

STARACZKI: nick........... cyk.............miejscowość....... wiek.......dzieci Lady Love.........2...............Ruda Śląska............19.......brak Malwina21........5...............Śląsk.................. ...21.......brak Lolunia............1..............Częstochowa........... .20.......brak mooncia...........2............Gorzow Wlkp...............21.......brak Asienka478.......11............Koszalin................. ..21........brak ZACIĄŻONE nick..........tydzien.........miejscowośc.........wiek.. ...dzieci Karola1988 ......8...... Gdańsk...............20......w drodze

Witam Was :) A ja dziś byłam na USG i w lewym jajniku widoczny jest pęcherzyk owulacyjny o srednicy 19mm :) Czyli teraz tylko czekać :) Mam cichą nadzieję, że może teraz się uda :) To już 5 miesiąc starań.

Gość mooncia
Witam :) jak minal dzionek?? ja nie dawno wrocilam do domu z zajec, sesja mi sie teraz zaczela i mam sporo nauki ale jakos dam sobie rade :) Malwina21 bede trzymac kciuki zeby sie udalo :) zeby nam wszystkim sie udalo :)

Witam Ach ta sesja. Mnie też ona czeka ;/ Na szczęście to przed ostatnia sesja :) Mooncia co studjujesz?

Gość mooncia
moja tez juz przed ostatnia :) a studiuje pedagogike opiekunczo wychowawcza z pedagogika wczesnoszkolna :) fajny i ciekawy kierunek :) i nie jest az tak trudny tylko trzeba sie przylozyc do nauki :) a teraz raczej mi nie w glowie nauka ;) w srode i czwartek zaliczenie, a 21 egzamin a w miedzyczasie male zaliczenia z cwiczen :/ normalnie jak sobie o tym pomysle to odechciewa mi sie wszystkiego :)

:) A ja studjuje pedagogike opiekuńczo-socjalną, tylko że zaocznie :) Też troche jest tych zaliczeń, egzaminy mamy 3 ;/ Ale mysle, że nie bedzie zle :) Przecież musi byc dobrze :)

Gość mooncia
no prosze jakie zbiezne kierunki mamy :) zaraz ide na zajecia wic bede dopiero wieczorem :) Milego dnia zycze :)

cześć:) wpadłam tylko na chwilę przywitać się bo zaraz zmykam do pracy:))) miłego dzionka:)

Gość yeti1
jeśli któraś z Was nie podpisała to prosze o głos pod petycją do naszego rządu o zmianę projektu ustawy bioetycznej (regulującej kwestie zapłodnienia in vitro) www.petycje.pl/3700 dziękuję

Gość mooncia
ja czekam do 19 bo mam robiona bete wtedy, testom za bardzo nie ufam bo za pierwszym razem pokazaly sie 2 kreski praktycznie odrazu z tym ze ta 2 byla ledwo widoczna ale byla, drugi sobie zrobilam i 1 kreska wyszla odrazu 2 pojawila sie po okolo godzinie wiec raczej na to patrzec nie moge.... Asienka 478 a Ty sie starasz czy czekasz na 2 kreseczki?? :)

kochana ja się staram 10 albo 11 miesiąc i nic z tym że pierwsze miesiące były bez doświadczeń o staraniu jeżeli mogę to tak nazwać teraz postanowiłam robić tak aby wyszło czekam do 16 bo wtedy mam owul. a wróżka mi powiedziała że za 3-4 miesiące będę w ciąży:-) a więc nie trace dobrych myśli nawet nabrałam przez to super powera:-)

Gość mooncia
kurcze to faktycznie juz bardzo dlugo... moze wrozka Ci dobrze wywrózyla i bedziesz szczesliwa mamusia :) to jest dopiero moj 2 cykl wiec narazie sie az tak nie lamie i staram sie nie myslec o tym caly czas bo to i tak nic nie pomoze tylko moze zaszkodzic. a jak tam dzionek mija?? :)

Witam Asienka478 ja jestem w trakcie starań :) Dziś jest moj 15 dc jednak cykl mam troche nieregularny i gin mi powiedział, że owulka przede mną i prawdopodobnie ten cykl bedzie dłuższy niż 30 dni. Co do wrózki to mojej siostrze powiedziała, że w ciązy bedę albo w ciągu 5 tyg albo 5 miesiecy. 5 tyg minęło wiec zostają miesiace :) Ale patrzę na to z przymrużeniem oka :) Pozdrawiam

ja bym nigdy w życiu nie poszła do wróżki, po pierwsze oszustki i naciągaczki a po drugie bałabym się. Poczytajcie sobie o tym co może się dziać po takim seansie u wróżek. Zreszta nie moja sprawa, ale ostrzegam bo to niebezpieczne. ja skończyłam dziś pracę o 19, poszłam z mężem na zakupy, ugotowałam zupkę a teraz mam czas dla siebie;)

Gość mooncia
Witam z samego rana :) dzisiaj ciezki dzien przede mna :( do 20 zajecia a i do tego zaliczenie jeszcze na ktore jako tako umiem, ale jakos wytrzymam :) milego dnia zycze :)

Witam Przede mną dzisiaj dzień nauki, w sobote mam zaliczenie z patofizjologii. I zajecia w tym dniu mam od 8.15 do 20.20 :( licząc jeszcze dojazd to chyba padne na zajeciach. Wstaje o 4.30 i pociagiem jade 2 godz.A w niedziele od 8.15 do 17.00 Ciesze się, ze tylko do czerwca, bo już pomału padam. Życzę Wam miluskiego dnia i 5 z zaliczen :)

Gość moze ktoas pomoze
dziecwzyny pomozecie? nie wiem co mi jest mialam ores pod koniec grudnia a teraz mam lekkie plamieniannie wiem czemu?co to moze oznaczac?