Gość 1234woman Napisano Grudzień 18, 2008 Do "Chce26" - głowa do góry, bo widzę, że jakieś smutki cię ogarnęły, mam tu na myśli zdanie: "nie czuję się kobietą" nawet tak nie myśl ! :) Wyznacznikiem kobiety nie jest posiadanie dziecka. Bez niego tak samo jest pełnowartościową kobietą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola1988 0 Napisano Grudzień 18, 2008 czesc ...:) no nareszcie temacik sie rozruszał:) a co u ciebie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chce 26 Napisano Grudzień 18, 2008 dziekuje za mile slowa :) tak mnie jakos dopadlo,ale podobno test zrobilam za wczesnie wiec jeszcze mam nadzieje w tym miesiacu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 1234woman Napisano Grudzień 18, 2008 U mnie tzw. "stara bida" :) tzn próbujemy dalej. Dopiero jestem przed owulką także rozstrzygnięcie będzie dopiero w drugiej połowie stycznia. Ale już sobie dorobiłam teorię, że może ten 2009 będzie szczęśliwy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ona 262626 Napisano Grudzień 18, 2008 napewno bedzie lepszy !!! ja juz doczekac sie nie moge Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola1988 0 Napisano Grudzień 18, 2008 a ja czekam jeszcze kilka dni i @ powinnam dostać a raczej dostane na 1000% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chce 26 Napisano Grudzień 18, 2008 a z kad ta pewnosc? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola1988 0 Napisano Grudzień 18, 2008 mierze tempke... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malwina21 0 Napisano Grudzień 18, 2008 Witam, ja dziś byłam u gina na wizycie i dostalam duphaston. Mam go brać od 17dc i starać się o dziecko. Zacznę od przyszłego cyklu bo teraz aktualnie jestem w 19dc, wiec niechce sobie mieszac. Moze natsepnego cyklu nie bedzie wiec bylo by fajnie :) 3mam kciuki za \"chce26\" powtorz test po 23 może bedziesz mieć prezencik na świeta. ;-) Powodzenia starającym się :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola1988 0 Napisano Grudzień 18, 2008 Malwina a mierzysz tempke?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chce 26 Napisano Grudzień 19, 2008 Malwina 21 ja Tobie tez zycze powodzenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola1988 0 Napisano Grudzień 19, 2008 u mnie @ nadal nie ma a tempka jeszcze urosła... No ale nie ma sie co cieszyc bo cykl może trwac 31 dni... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chce 26 Napisano Grudzień 19, 2008 Karola ja tez podchodze do tego na "zimno" bardzo bym chciala,ale nie chce narobic sobie nadziei i sie rozczarowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola1988 0 Napisano Grudzień 19, 2008 ale już mnie wczoraj kusiło żeby kupić test ciążowy:) ale nie kupiłam poczekam jeszcze kilka dni i samo sie wyjaśni:))) a ty mierzysz tempke?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chce 26 Napisano Grudzień 19, 2008 nie,w to ja osobiscie nie wierze,ale kazdy ma swoje zdanie.ja juz tez chce wiedziec,newet moj M nie moze sie doczekac :) znajac zycie nic z tego nie bedzie,bo tak strasznie chce byc... poczekam do 23,jak nie bede miala @ to 24 rano robie test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malwina21 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Witam Karola1988 mierze tempke, dziennie o 8 rano :) Jak narazie idzie w góre, ale zawsze dzien przed albo w dniu @ spada. Narazie czekam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola1988 0 Napisano Grudzień 19, 2008 mogłabyś spojrzec na mój cykl?? to jest link http://28dni.pl/karola2008/charts/2008-11-21 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malwina21 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Wykresik masz ładny :) Dodałam Ci komenta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola1988 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Dziękuję:)mam nadzieje ze sie uda:))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malwina21 0 Napisano Grudzień 21, 2008 Hej karola1988 jak tam się sprawy mają ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola1988 0 Napisano Grudzień 21, 2008 cześć:) @ nie ma może jutro nadejść a tempka stanęła na 38.1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola1988 0 Napisano Grudzień 21, 2008 miało być 36.81:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Grudzień 21, 2008 czesc dziewczyny nareszcie znalazlam ten wasz topik :) no karola to ładnie :) oby tak dalej :) pamietasz? mowilam ci ze sie narazie nie staramy :) wczoraj troszke sie zagalopowalismy :) a mialam płodne dni :) sluz przezroczysty i rozciagliwy :) pobolewal mnie jajnik wczoraj jeszcze, dzis bola mnie piersi okropnie czyli mam owulke :) no albo wczoraj mialam :) bylam na imprezie wczoraj :) w nicy troche pobaraszkowalismy sobie :D w sumie, chłopak po stosunku ktorego przerwal mnie przeprosil i powiedzial kochanie jeszcze nie teraz poczym dodal pozniej ale jesli zajdziesz teraz w ciaze to i tak bede sie cieszyl, ja na to ale jakto przeciez wyszles ze mnie, na co on ze do konca to nie jest pewny, bo ponoc czul 3 razy mocne podniecenie i twierdzi ze moze w tym czasie cos sie z niego ze tak to powiem uwolniło. Powtorzylismy po kilku godzinach stosunek ponownie. dzisiaj rozmawialam z nim o tym przez telefon mowie mu Kocik ale to raczej jest niemozliwe na co on Kochanie zebys sie nie zdziwila :) ale powiedzialismy sobie ze to byl nasz ostatni sotsunek przerywany :) wiec jak nie w tym miesiacu to w nastepnym moze sie uda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola1988 0 Napisano Grudzień 21, 2008 cześć Lady Love:) nareszcie jesteś..:) i nie uciekaj mi wiecej bo juz poszukiwania na kafe robiłam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Grudzień 21, 2008 hehe dobrze juz nie bede :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola1988 0 Napisano Grudzień 22, 2008 u mnie dziś 32 dc, dziś powinnam dostac@, ale jej nie ma. Cykle mam 0d 28-31 max poczkekam jeszcze kilka dni i testuje;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 1234woman Napisano Grudzień 22, 2008 Karola, napisz koniecznie, bo mu umieramy z ciekawosci :) Na razie twoje oznaki sa bardzo pozytwyne! :) Pisze tak, zeby nie zapeszyc ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Grudzień 22, 2008 karola jestem dobrej mysli wszystko wskazuje na to ze cosik sie w twoim brzuszku zaczyna dziac :) czekamy na dalsze wiesci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chce 26 Napisano Grudzień 22, 2008 czesc dziewczyny ja tez jeszcze nie mam @,a powinna byc,czekam do srody a w czwartek zrobie test.Piersi duze bolace,brzuch boli ale tylko czasami i slabo temp podwyzszona(czy przed @ tez jest ?)ale nie mam zadnego sluzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola1988 0 Napisano Grudzień 22, 2008 temp jest podwyższona przed @ a w jej dniu spada. Zapomniałam zajść dziś do apteki kupić test ale jutro zrobie:) może @ sie poprostu spóźnia. Nie ma co panikować:) bo pózniej niepotrzebne rozaczrowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach