Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karola1988

zwariuję przez to czekanie na te 2 kreseczki

Polecane posty

witam wszystkie kobietki!!! Mało nas tutaj ciekawa jestem kiedy nas w końcu będzie więcej!:-) Karolinko ja ci współczuje siedzieć do 19 w pracy, ja siedzę co drugi dzień do 21.30 od 15. to jest normalnie masakra!!! miłego popołudnia życzę!!

Gość mooncia
ja juz w domku :) szybciej skonczylam zajecia wiec nie bylo tak zle dzisiaj :) zaliczenie poszlo mi bardzo dobrze :) wszystko sciagnelam wiec jestem spokojna :D obiadek zrobiony i zjedzony :) co tam porabiacie?? :)

Gość pomoc dla chlopczyka
Czesc Dwie panie postanowily pomoc choremu chlopcu i organizuja aukcje charytatywne z ktorych dochod jest przeznaczony na leczenie malego Wiktora. Gdyby ktos z was mial ochote cos kupic dla siebie, dla bliskich to podaje link do aukcji: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=10006145 Sa maskotki, ksiazki, plyty i wiele innych drobiazgow. Pozdr

Witam, ja wlasnie mam zamiar zerknąc do notatek z patofizjologii na zaliczenie. Tego jest bardzo duzo ze masakra, az mi sie nie chce :(

Gość mooncia
Natulek no oczywiscie ze tak :) im nas wiecej tym lepiej :) dopisz sie do tabelki :) ja dopiero teraz znalazlam czas zeby tu zajrzec, wczesniej bylam z moim na miescie i przy okazji sobie bluzke kupilam :) pozniej kolacyjke zrobilam zjedlismy i teraz mam chwile czasu dla siebie :)

Witam!!! Ntulek wpisuj się do tabelki STARACZKI: nick........... cyk.............miejscowość....... wiek.......dzieci Lady Love.........2...............Ruda Śląska............19.......brak Malwina21........5...............Śląsk.................. ...21.......brak Lolunia............1..............Częstochowa........... .20.......brak mooncia...........2............Gorzow Wlkp...............21.......brak Asienka478.......11............Koszalin................. ..21........brak ZACIĄŻONE nick..........tydzien.........miejscowośc.........wiek.. ...dzieci Karola1988 ......8...... Gdańsk...............20......w drodze ale dzisiaj się strasznie czuje jeszcze na 15 do pracy do21 i muszę wytrzymać z facetami... nie chcę mi się jak nie wiem. Widzę że mało się odzywacie może umówimy się na jakiś dzień i zrobimy sobie mała rozmowe wszyskie??? co wy na to???? życzę miłego dnia;-)

Gość mooncia
ja jestem za :) ja juz mam weekend :) wiec sobie odpoczywam juz :) napewno inne dziewczyny nie maja czasu zeby czesto tu zagladac. a wiecie co ja zauwazylam ze zylki na brodawkach mi sie pojawiaja, narazie sa slabiutkie ale juz widoczne.... wiec moze jednak....

Witam, ja właśnie dopiero teraz znalazłam chwilkę aby tu zajrzeć :) U mnie staranka w dalszym ciągu i mam nadzieje, ze tym razem się uda : ) Staram się nie nakręcać ale to troche takie trudne :( Pozdrawiam

Gość mooncia
to moze sobota??? dziewczyny trzymam kciuki :) ja na poczatku sie nakrecilam ale im blizej @ tym mniejsze jakos mam nadzieje ale jakas zawsze szansa jest..

Gość mooncia
juz teraz jest oki ale na samym poczatku kazdy objaw jaki mialam to jedno myslenie "jestem w ciazy" teraz juz tak nie jest :) a ktora godzina?? bo mi raczej tak pasuje kolo 13

Gość mooncia
to moze wieczorkiem tak o 22?

O 22 to dopiero będę dojeżdzać do domu. A w niedziele wstaję o 4.30. Zeby dojechać na uczelnię muszę przejechać 68 km w jedną strone :( Może innym razem się załapię na grupowe pogaduchy :)

Gość mooncia
oj to faktycznie nie pasuje. To w jakim miescie studiujesz?? meczoce sa takie dojazy wiem cos o tym bo moj chlopak dojezdza do Poznania na studia tez na zaocznych jest i wiem jaki zmeczony wraca mimo ze samochodem jedzie wiec naprawde wspolczuje ale dobrze ze juz ostatni rok studiow wiec sobie pozniej odpoczniesz :)

STARACZKI: nick........... cyk.............miejscowość....... wiek.......dzieci Lady Love.........2...............Ruda Śląska............19.......brak Malwina21........5...............Śląsk.................. ...21.......brak Lolunia............1..............Częstochowa........... .20.......brak mooncia...........2............Gorzow Wlkp...............21.......brak Asienka478.......11............Koszalin................. ..21........brak Natulek............3..............Zgierz.....................28........brak ZACIĄŻONE nick..........tydzien.........miejscowośc.........wiek.. ...dzieci Karola1988 ......8...... Gdańsk...............20......w drodze ja jestem za pogaduszkami :) byle odbyło się to wieczorem :)

Gość mooncia
to moze dzisiaj????? co? :)

cześć:) ja mam od poniedziałku 5 dni urlopu więc będę do was często zaglądać aż będziecie miały mnie dosyć:D

Gość mooncia
i bardzo dobrze :) chociasz sie topik rozwinie :)

Studjuje w Katowicach. Po weekendzie do Was zaglądne i nadrobie to co mnie ominie :) A teraz zmykam spać. Dobranoc DO jutra ;-)

Gość mooncia
ja jestem :)