Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karola1988

zwariuję przez to czekanie na te 2 kreseczki

Polecane posty

Gość mooncia
Karola u mnie to jeszcze nie jest plod tylko pechezyk :) jak bylam na tym USG to stwierdzil ze mam tydzien do tylu bo mialam dlugie cykle czyli 30 dni i jest wtedy mlodszy zarodek niz sie wydaje. Jestem w 6 tygodniu czyli od zaplodnienia jest 4. za 2 tygodnie ide na nasepne i wtedy juz bedzie wyksztalcony pechezyk i napewno bedzie malutki bo to mierza od glowki do kosci ogonowej :) ale i tak sie ciesze o to znaczy ze sie rozwija i jest wszystko dobrze. zmienilam lekarza i ma odrazu inne podejscie to tego wszystkiego, tamta to mnie tylko straszyla ze jest martwe i ze sie nie rozwinie :( juz nigdy wiecej do niej nie pojde i nie polece jej zadnej mojej kolezance.

Witam Was Ja czasem też się nakręce, ale zawsze wtedy, kiedy na dniach mam dostać @. Myślę sobie \"a może się udało\", \"a może już tam coś rośnie\". Rozumię LONKE 20. Mnie będzie teraz tym trudniej, że moja szwagierka (siostra męża) 3 dni temu urodziła córeczkę. I poprostu dla mnie były to dwa trudne dni, tym bardziej, że jak ją zobaczyłam, chciałam dotknąć ponosić, a nie pozwolono mi na to. Chciałam wrzucić fotkę na n-k to też nie pozwoliła. Nie możemy nikomu powiedzieć, że jesteśmy ciocią i wujkiem. Dla mnie to jest załosne. Wywnioskowaliśmy z mężem, że jej zachowanie daje nam do zrozumienia \"Nie zbliżać się,bo pogryzę bo to moje dziecko\". Przez cała ciązę była mowa czy będę chrzestną- zgodziłam się. Jednak teraz nic o tym nie usłyszałam. Mowa jest tylko o chrzestnym (brat męża). Doszłam do wniosku, że dopytywać się nie będę, gdyż nie mam zamiaru nikomu się narzucać, a jak zmieniła zdanie i weźmie kogoś innego, to nie pojadę na te chrzciny, bo bym tego nie zniosła. Także w takiej sytuacji tym bardziej by się chciało miec własne malenstwo by móc je przytulić, czy ponosić, bo wtedy nikt nam tego nie zabroni. LONKA 20 wiem, że nam się też wkoncu uda ;-)

Witam wzystkich:-) Malwina21 i LOnka 20 uda wam się napewno. wystarczy troche cierpliwości i nie nakręcajcie sie od razu. ja jeszcze nie moge uwierzyć że jestem:-) nadal myśle że to chyba pomyłka że test wyszedł zły. pozdrawiam

cześć wróciłam z pracy po 19.00 mąż już czekał z pysznym obiadkiem:) przyzwyczaiłam się że jest w domku a on już prawdopodobnie w poniedziałek wyjeżdża:( ale wróci:) uda wam się dziewczyny :)

Hejka :) Asienka gratulacje, super dowiedziec sie że Wam się udaje bo wtedy optymistyczniej na to patrzę :) A my jutro zaczynamy nowe staranka. Kupiłam testy owulacyjne i zobaczę czy ją mam w ogóle. Malwina i Lonka - na pewno nam się uda :) ja w to wierzę

Witam Ja stosowałam testy owulacyjne w drugim cyklu starań, jednak zrezygnowałam z nich, bo zbyt się na nich skupiałam i tylko czekałam aż zobacze dwie mocne kreski. Pozdrawiam wszystkie staraczki i zaciążone ;-)

Cześć dziewczyny. Ja też jstem w oczekiwaniu na 2 kreski :( Czy któraś z was bierze jakies środki na wspomaganie poczęcia?

cześć!! My właśnie wróciliśmy z oceanarium:) ale było fajnie nogi mnie bolą od tego chodzenia. co u was???

Gość klaudia1985
czesc dziewczynki, jestem nowa, 5 miesiac staran, powiem wam jedno, kazdy miesiac, kazdy, mialam objawy, bole brzucha, piersi, zyłki na piersiach, bole jajnikwo, wszystko, i wszystko okazalo sie bzdura wszystko,

Witam Was dziewczyny Cały dzień byłam poza domem. Pierw mąż mnie zawiózł na uczelnie bo miałam zaliczenie. Wkoncu koniec sesji! :D A poźniej jak wróciliśmy to jechaliśmy na urodziny mojego teścia. pika76 ja biore duphaston od 17dc przez 10 dni po 1 tabletce. Ma mi skrócic cykle, wydłużyć faze lutealna a w razie ciąży pomóc przy zagnieżdżeniu.

Gość Lonka20
Witajcie dziewczynki...wreszcie jestem ale nie nadlugo caly week szkola i egzaminy ech mam dosc za dwia godz kolejny:( wlasnie wczorak tak kul mnie jajnik, ze nie molam wytrzymac....i wogol epowiedzcie mi co oznacza taki gesty jakby kremisty sluz bialy...nigdy takiego nie mialam... i wohole wczoraj mnie bolal troszke brzuch jakby na okres ...ale zaraz bol minal...za 5 dni powinien pojawic se okresik ale zobaczymy...na szczescie juz sie tak nie nakrecam...badzmy wszystkie dobrej mysli, ze w koncuy sie uda;) pozdrawiam Was:*

Gość Lonka20
Natulek dziekuje za odpis, b. mnie pocieszylas;) dzis juz brzuszek na okresik mnie nie boli ale jeszcze 4 nie, lepiej nie robic sobie nadziei;)

Lonka trudno nie robić sobie nadziei :) to raczej niemożliwe, każda z nas zawsze ma wielką nadzieję :)

Gość Lonka20
wiem Natulek al epo istatnim rozczarowaniu... to wiesz...mam ciche nadzieje...ale licze sie z ty, ze roznie moze byc..za 3 dni powinnam dostac okresik, mam regularne, zobaczymy co z tego bedzie;) pozdrawiam:*

Witam Lonka20 to masz fajnie jak masz regularny cykl. Ja mam kilku dniowe wahania, wiec jak się zaczyna spoźniać to podchodze do tego \"a moze jednak się udało\",a jak zrobie test, to albo w tym samym dniu wystapi plamienie albo na drugi dzien dostaje @. Ostatnio już wywnioskowałam, ze testy chyba mi pecha przynoszą.

Gość Lonka20
no wlasnie mam regularne...ale czasem czuje sie jakbym miala dostac okresu...wiec pewnie dostane...chociaz slyszalam, ze brzuch moze normalnie bolec ja na @... zobaczymy jak to bedzie..no wlasnie to Tobie troszke gorzej jest cos sie domyslac, bo nigdy nie mozesz byc do konca pewna kiedy dostaniesz @...i co do testow tez nie mam szczescia:(

Gość Lonka20
co tu taka cisza??????:(

Gość Lonka20
hej dziewczyny co z Wami??:(

cześć mój mąż dziś pojechał:( wraca za jakieś 2-3 tygodnie, dobrze że pracuję bo inaczej bym zwariowała:( Lonka20 nakręcasz sie tak samo jak ja wcześniej. Miałam tak samo mówiłam że nie myśle o ciąży a później płakałam jak dostałam @. Więc stwierdziłam że mam to wszystko gdzieś i że jeżeli do stycznia się nie uda to idziemy do lekarza przebadać się, przestałam liczyć tylko wszystko toczyło się spontanicznie,mojego męża nie było po 2-3 tygodnie w domu (taka praca)i 21.11.08 miałam ostatnią @:))) Więc weź ze mnie przykład:)