Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka56555

Czy żeby dobrze wyglądać musze miec podkład ?

Polecane posty

Gość myszka56555

mam nierówną cerę z rozszerzonymi porami, czy lepiej będzie dbać, myc i lekko pudrować czy stosowac podklad ?? kiedy uzywalam podkladu mialam wrazenie ze to pogarsza cere

Gość mam to samo o juz sama nie wie
m :O

Gość poiuytre
kup sobie samoopalacz do twarzy ,wymieszaj z kremem i nakładaj na twarz :)

Gość u mnie do tego dochodza
nijakie oczy i blond oprawa oka :O, brwi prawie w ogole nie mam, sa tak rzadkie i cienkie z natury :(, wyobrazcie sobie jak wygladam bez makijazu, a z makijazem z kolei tak jakos nieswiezo :(, bo podklad sie osadza z czasem w porach itp, a pomalowane brwi wygladaja brzydko :O:O

Gość myszka56555
co masz na myśli radząc stosować samoopalacz ? wydaje mi sie że opalenizna postarza >?

Lepiej stosuj podkład tylko na jakieś większe wyjście, bo jak wiadomo podkład nie pomoże, tylko może zaszkodzić. Używaj peelingów, maseczek, kremów, zajrzyj do kosmetyczki, odżywiaj się zdrowo, jedz dużo warzyw i owoców, pij dużo wody. Lepiej jest mieć piękną cerę cały czas, niż tylko na chwilę z podkładem, który dla mnie i tak wygląda nie ładnie. Może tylko z daleka, a z bliska... Możesz wypróbować taki puder brązujący - Bi kor Ziemia Egipska, nie widać że to w ogóle puder, nadaje efekt ładnej opalenizny, działa jak krem, nawilża, zawiera wit. A, E, olej jojoba, masło karite i filtry UV. Tylko trzeba uważać, żeby nie przesadzić z ilością, bo można wyglądać jak pomarańcz :-) A na jasne brwi i rzęsy polecam farbowanie henną, najlepiej, żeby się przyzwyczaić najpierw zacząć od syntetycznej (na brwi), która nie farbuje skóry :-)