Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eveline1

do facetów-wypowiedzcie sie czy naprawde mozecie pokochac kobiete

Polecane posty

pieknaimadra a moze sa tu jacys inni Panowie.. chetnie poznam tez opinie innych na temat glowny..... santo tu zawrocill w glowie i bryluje no.. sio swoje zdanie wyrazilem i go nie zmienie. ;) patrz wstecz.

Gość Gniewnica
Ja jestem pewna że tak. Potrafią kochać i to szalenie. Nierzadko mocniej niż kobiety. Wiem bo jestem okropną modliszką i zjadłam pare męskich serc.

Gość eveline1
zgadzam sie z gniewnica:)

Rozwód , smutny ? Niekoniecznie. Do grobowej deski... u mnie ot nie jest kwestia wiary. Znam osobiście 4 takie przypadki a więc jest to możliwe. Że mnie się nie udało to nic nie znaczy.

Ja nie znam takiej pary no moze jedną,ale czy szczesliwym małżeństwem mozna nazwać pare,która ze soba nie rozmawia? Ona rozwiazuje krzyzówki on siedzi na kompie.Ona po powrocie z pracy szykuje obiad robi zakupy ,on przynosi kase... ech tak mnie dzisiaj coś wzieło na myslenie:O

Gość eveline1
a ja znam jedna tak pare, ktora naprawde sie kocha, przynajmniej na razie, zobaczycmy co czas pokaze... i zazdroszcze im takiej milosci

Oczywiście że można utracić umiejętność kochania.. teraz sobie nie przypomnę literatury przeczytanej na ten temat.

Gość Gniewnica
Myrevin- też tak myślałam jeszcze 3 miesiące temu. Moja pierwsza miłość mnie zostawiła i od tamtej pory nie potrafiłam się aż tak zakochać... następne związki to były tylko zauroczenia które mijały, a we mnie pozostawała pustka i ból po tym że znowu kogoś skrzywdziłam. Ale tak jak mówiłam.. 3 miesiące temu.. poznałam mojego obecnego partnera. Wiem że nie jest to zauroczenie, dawno nie kochałam tak mocno i bez najmniejszych wątpliwości. A już się bałam że tak nie umię... cierpiałam z tego powodu, ale wszystko dobre co się dobrze kończy ;)

Nie. To były jakieś ksiązki o patologiach w rodzinie. (interesowało mnie moje dzieciństwo). Tytułów nie pamiętam. Użyj googli.

Gość eveline1
dlaczego tak myslisz?

1000 dni- kobieta Cię skrzywdziła? Przykra sprawa. Ale nie ma co się nastawiać źle do wszystkich Pań. Pamiętaj shit happens

1000 dni Nie ,nie możemy. Kobiety nie są warte tego żeby je kochać ani tego żeby być im wiernym !!! ja cie bardzo prosze nie mierz wszyskich jedna miara:) robaczku:P

możemy ale napewno nie Polkę, nie sa tego warte , 99% to materialne szmule żeby tlyko maz zasuwal i nosem sie podpieral a one chca kasy na kosmetyki,solare w lozku liche, zdradzaja nas z fagasami, polkom stanowcze nie jesli chodi o zeniaczke, bo do pukania, albo ot lansu czasem i lachona polskiego sie wyrwie ale ne zone, boże uchowaj przed żoną polką !!!!