Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carmenn

ile srednio koztuje farbowanie u fryzjera?????? bardzo prosze o o odp.

Polecane posty

Gość carmenn

hej. mam 24 lata do tej pory mialam sliczne brazowe wlosy dlugie ale sporo proboemow w zyciu w krortkim czasie mi sie nzbieralo i moje wlosy juz sa bardzo mocno poprzeplatane siwymi wlosami :( coraz gorzej to wyglada. chciclabym sie dowiedziec ile kosztuje farbowanie u fryzjera jesli ma sie ju woja farbe (chyba loreala bede kupowac) .??????? i czy jedna wystarczy na wlosy dlugosci za lopatki troszke z tylu z przodu delikatnie krotsze? nie mam za duzo kaski a w domu jesli mamuska bedzie mi robic pewnie bedzie wychodzic krzywo :(

Gość ja 25
jeśli będziesz farbowała na taki kolor jaki jest Twój naturalny to nie będzie problemu, włosy równo się ufarbują . Myślę ze jakaś koleżanka czy mama dadzą rade i sporo zaoszczędzisz

Gość carmenn
no skoro tak to mam nadzieje ze sie nie mylisz i nie bedzie to fatalnie wygladac :) a do ciebie zloty.... moje wlosy nie maja srebrnych nitek bo ja tak chcialam..:/

Gość
hmmm ja kiedyś farbowałam u fryzjera swoją farbą i dałam na pewno jakieś 15-25zł, nie pamiętam dokładnie ile, bo to było 2 lata temu. musisz tylko obczaić zakład, w niektórych "lepszych" zakładach w ogóle nie mają tego w cenniku, wtedy dzwoniłam do takiego zakładu i laska podała cenę 45zł razem z kosztem ich farby, ale nie potrafiła odpowiedzieć na pytanie o cenę, jeśli miałabym swoją farbę :/

Gość
no nie zawsze to bez sensu, bo nie zawsze się samemu potrafi dobrze pofarbować, a i nie zawsze jest osoba, która może nam to zrobić :/