Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

atcia

dlaczego ładne/ atrakcyjne dziewczyny...

Polecane posty

Gość fsds
"Ja szukam czlowieka ktory bedzie sie mna opiekowal,chodzil po sklepach doradzal,taki co bedzie mnie gladzil po wlosach lezac razem na sofie przed tv ..ehhh ale sie rozmarzylam" to teraz wroc do rzeczywistosci i powiedz, co ty masz do zaoferowania facetowi ;)

Gość bez dyskusji ogólnej
O właśnie, jak jest ładna a nie ma charakteru/wartości, to nie ma szans żeby była wierna, okazje będą się pchać drzwiami i oknami.

co polski mężczyzna może zaoferować pięknej polce. brzuch w wieku 30 lat, wyłysiałą głowę, impotencję w wieku 40 lat, brudne skarpety, opla astrę z 1995 roku, i co? a no zapomniałabym polską miłość aż po grób. hahaha

Gość fsds
poczekamy, az ty o_piekna_istoto bedziesz miala 40 lat 💤 i w dodatku materialistko :P

Gość powiem tyle
jola, skoro polacy tak strasznie ci nie odpowiadaja to znajdz sobie kogos innego i tyle. Po co innych informowac jacy boscy sa francuzi, mniej bedzie dla ciebie. Poza tym glupota sie tylko popisujesz, bo widzialam niejedna zadbana mezatke :D nie kazda smierdzi lojem :p wiec lepiej sie ogarnij bo sa w zyciu wazniejsze wartosci niz wyglad i beszczelnosc, ktora prezentujesz, zeby nie powiedziec WULGARNOSC.

Gość kolorowa kredka do oczu
fsds----------mam bardzo wiel do zaoferownia Jestem bardzo romantyczna,szybko sie zakochuje i facet to czuje ,w ramach swojego zaangażowania potrafie nawet zrobić wykwintną kolacje oczywiście z kateringu:-) Mam w sobie tyle miłośći ,całe pokłady i co z tego skoro faceci nie daja mi szans by dłużej z nimi być..Mnie nie rajcuje kasiasty facet ,jestem kobietą która sama zarabia na siebie więc to mnie nie jest priorytet w zyciu ,ja potrzebuje tylko uczucia ..nic wiecej ....:-(

Gość powiem tyle
Moze ktos potrzebuje czegos wiecej niz ładnej buzi i pokladow milosci, np zainteresowan, itp :D

Gość fsds
"jak ulegam to tylko zwiazek bazuje na sexie " "oczywiscie chodzi osex..kiedy go dostaja uciekaja od tematu stalego zwizku" "i tak mialam w tym roku z 6 razy" ale wyraznie widac, ze glownie to cialo masz do zaoferowania :o btw szanuj sie troche, bo przez to tez zaden nie chce cie na dluze :o 6 w tym roku, rany, jaki ty musisz miec przebieg :o nie dziwne, ze nie masz faceta a tak swoja droga, skoro faceci boja sie ladnych kobiet, to czemu nie boja sie zaproponowac seksu?

Gość mąż123
Takim 25 latkom kobiety po 30 z obrączka zawsze się będą wydawać hmm tak jak określasz, pogadamy za 10 lat

Gość moze nie jestescie ladne
tylko zarozumiale :D

jola jak cię czytam to się nie dziwię, że nikt cię nie chce boś głupia dziewczyno :o Wydaje ci sie, że jak się jest ładnym to już wszyscy u twoich stóp powinni leżeć, a ja ci powiem, że uroda zobowiązuje jeszcze bardziej do dbałości o umysł i charakter bo ludzie bardzo krytycznie podchodzą do pieknych osób, w końcu z sufitu się nie wzięło, że piękna znaczy głupia. Nie jestem pięknością, pasztetem też nie, choć czasem muszę się napracować, żeby ładnie wyglądać ;) ale nigdy nie miałam problemów z facetami, zawsze kręcili się wokół mnie mężczyźni, może dlatego, że mam im coś więcej do zaoferowania niż ładną buzię i piękne ciało. Jeśli jakaś kobieta twierdzi, że dla mężczyzn liczy się tylko uroda to znaczy, że nic a nic nie znają męskiej psychiki. Od dwoch lat jestem w szczęśliwym związku, z wcześniejszym facetem byłam 10 lat i wiesz co, nigdy nie byłam brudna i nie śmierdziałam łojem. Dobra rada dla piękności zdziwionych wielce tym, że są same, spójrzcie na siebie krytycznym okiem i zmieńcie w sobie co nieco bo przez dbanie o urodę chyba zupełnie zapomniałyście o umyśle.

Gość mąż123
kolorowa no własnie haha, szybko sie zakochujesz, dopiero co o tym wcześniej wxspominałem że nie wiele wam trzeba aby zdradzać a my o tym wiemy, powodzenia

fsds "jak ulegam to tylko zwiazek bazuje na sexie " "oczywiscie chodzi osex..kiedy go dostaja uciekaja od tematu stalego zwizku" "i tak mialam w tym roku z 6 razy" ale wyraznie widac, ze glownie to cialo masz do zaoferowania btw szanuj sie troche, bo przez to tez zaden nie chce cie na dluze 6 w tym roku, rany, jaki ty musisz miec przebieg nie dziwne, ze nie masz faceta a tak swoja droga, skoro faceci boja sie ladnych kobiet, to czemu nie boja sie zaproponowac seksu? Twoja wypowiedz zostawie bez komentarza -nie znasz mnie więc skąd takie wynurzenia co?????????????????????????????? Mężu----Jak zostane zoną kiedyś i matka to nawewno nie zdradze ..a jeśli bedzie zle w moim małżeństwie to zostawię go i odejde--od czego śą rozwodu chociaz wiadomo ze nikt nie chce takiej sytuacji w zyciu

Gość błagam.......
jestem w stałym związku, mówią ,że jestem atrakcyjna ,JESTEM zadbana , zawsze pachnę czystością i dobrymi perfumami , mam męża 12 lat i całe 12 lat czuję się przez niego pożądana :-) Daje mi to do zrozumienia niemal każdego dnia .... Nie mówcie więc ,że mężatki to zaniedbane śmierdziuchy........ Może te które uważają ,że są samotne , bo są tak atrakcyjne ,że faceci się boją ,że i tak zostaną odrzuceni.....może one po prostu mają nieznośny charakterek :-P

ale wy jesteście jacys tacy zabetonowani w swoich poglądach. kto napisał że nie mogę nikogo znaleźć? skąd wiesz comtessa jaki mam charakter? po kilku postach na forum? skąd wiesz jakie mam zainteresowania? itd. łatwiej wam przyjąć żę jestem solarna tipsiara po podstawówce, która nie ma chłopca.

Gość błagam.......
jola -------- nie jestem wyjątkiem :-P Mam wiele b. atrakcyjnych koleżanek , które są w stałych i SZCZĘŚLIWYCH związkach ,tylko,że to są nie tylko piękne kobiety ciałem ,ale i duchem :-P I to chyba cała tajemnica ......

Gość błagam.......
jolka , jolka :-) A Ty myślisz ,że na czyich opiniach teraz jadę :-)?????

Gość fsds
kolorowa kredka do oczu - sama napisalas, ze faceci chca cie tylko do seksu, jak juz do tego dojdzie, to oni odchodza. Dlaczego myslisz, ze to ich wina? To ty jestes temu winna nikt wiecej. Nadajesz sie tylko do seksu, smutna prawda.

to że jestem np. sama nie znaczy, że jestem gorsza, ale to zazdrość przez niektóre przemawia. Przynajmniej mam bardzo dużo czasu na zajęcia i takie tam inne rzeczy, a moje zdanie jest takie, że każdy kiedyś i tak znajdzie swoją połówkę, nie ma co poganiać i nic na siłę

fsds kolorowa kredka do oczu - sama napisalas, ze faceci chca cie tylko do seksu, jak juz do tego dojdzie, to oni odchodza-----------i tu sie bardzo mylisz i nie uwaznie czytasz moje posty TO JA ODCHODZE!!!!!!!!!!!!A NIE ONI!!!!!!! Kiedy wyczuwam ze to do niczego nie prowadzi,bądz odkrywam ze sa zonaci odchodze po angielsku:-(

Gość błagam.......
taaaa... nie przejmujcie się "piękne" -bo każda zmora ma swojego adoratora :-P To prawda stara jak świat :-D

Gość fsds
no dobra, ale jednak oni nie chca stalego zwiazku (tak napisalaas).Zastanow sie dlaczego 🖐️

nie mam pojecia czemu-:-(