Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wlosinka

zbyt owlosiona na brzuchu i nie tylko...

Polecane posty

Gość wlosinka

Witam, mam problem z owlosieniem na brzuchu, przedramionach i wokolicach sutków. Jest to dosc krepujace, zwlaszca przy zblizeniach... Znnacie moze jakies skuteczne sposoby na pozbycie sie tych wlosków??? prosze piszcie

Gość chris0707
Tak, znam sposob na to. Znalezc sobie faceta, ktoremu sie to podoba.

Gość PaulaPaulaPaul
albo golić albo depilować kremem lub WOSK! ;)

Gość NAMORADA
NIC Z TEGO TO HIRSUTYZM ZBYT DUZO MESKICH HORMONOW POLECAM WIZYTE U ENDOKRYNOLOGA LUB GINEKOLOGA LECZENIE DLUGOTRWALE ALE SKUTECZNE ZMAGAM SIE Z TYM OD LAT POWODZENIA I GLOWA DO GORY, BEDZIE DOBRZE

Gość firletka poszarpana
mam podobną przypadłosc ale u mnie to nie hirsutyzm ale fakt poziom androgenów podwyższony lecz nie w tym stopniu, ręce zostawiłam w spokoju - specjalisci odradzili to tylko nasili wzrost wybielanie u kosmetyczki daje rade lub domowym sposobem wodą utlenioną, brzuch i okolice sutków depiluje, jednak drobnych jasnych włosków takich kilkumilimetrowych nie usuwam po wyeliminowaniu tych ciemniejszych sa one niezauważalne, nie jest tak źle... mój narzeczony wie ze mam takie problemy i to akceptuje, wie tez ze walcze z tym jak mogę, sadze że Twój partner tez zrozumie i podobnie jak mojemu nie bedzie to przeszkadzało głowa do góry :)

Gość to znaczy że..
facetom to nie przeszkadza...?

Gość firletka poszarpana
mojemu przeszkadzało chyba w sumie uprzedziłam go o tym fajcie więc nie był rozczarowany, ale jak sam stwierdził wolalby bez, jednak rozumie ze jest to problem a ja walcze z tymi na brzuchu i w okolicach piersi(te ostatnie bezwzględnie) wiec samo to że sie staram dla niego chyba mu wystarcza przynajmniej tak utrymuje :) facet tez człowiek - choc nie każdy

Gość NAMORADA
A BYLYSCIE Z TYM U ENDOKRYNOLOGA? NAPRAWDE POLECAM BO SAMA SIE MECZYLAM KILKANASCIE LAT A TERAZ JAK REKA ODJAL OWLOSIENIE GDZIE NIEGDZIE ZANIKLO, JEST MNIEJ WIDOCZNE I Z CIEMNEGO KOLORU ZDOBIL SIE BLAD WLOS

Namorada nie można się całe życie truć hormonami a po odstawieniu leków podobno włosy robią się jeszcze mocniejsze.

Gość NAMORADA
NIE MOWIE, ZE CALE ZYCIE, CZASAMI NALEZY WYREGOLOWAC ICH POZIOM I KONTROLOWAC CO JAKIS CZAS, ZALEZY OD PRZYPADKU, A PO ODSTAWIENIU LEKOW WLOSY WCALE NIE SA MOCNIEJSZE, SAMA JESTEM PRZYPADKIEM,GDZIE TAK NIE JEST, ALE SKORO NIEKTORE Z WAS WOLA GOLIC I DEPILOWAC SIE PRZEZ CALE ZYCIE WASZA SPRAWA, JA ZAUFALAM LEKARZOWI I WCALE NIE ZALUJE, CHYBA LEKARZ WIE CO ROBI, ZWLASZCZA, ZE W NIEKTORYCH PRZYPADKACH HORMONY TE MOGA UTRUDNIC ZAJSCE W CIAZE

Chris ma rację. Od lat szukam mocno owłosionej i jakoś nie mogę znaleźć. Jest wielu facetów, którzy tak lubią. Niestety jesteście zgorszone lub wypłoszone i nie podejmujecie kontaktu.