zielona istotka 25 0 Napisano Luty 3, 2009 sybia bior臋 walerin mite,mam tez validol,jakie艣 krople uspokajaj膮ce ,rzuci艂am kaw臋 i zamiast niej pije melis臋.wiem ,偶e wyniki bada艅 mam dobre i lekarze tez twierdz膮,偶e jestem zdrowa ale jest tyle r贸znych chor贸b(mo偶e mam jakiego艣 guza tam w 艣rodku albo co艣 ,kt贸rego te badania kt贸re mia艂am nie s膮 w stanie wykry膰) i to on mnie tam boli. Bo dziwi mnie to 偶e zawsze boli mnie w tym samym miejscu czyli b贸l lewej strony taki rozlewaj膮cy,czasem b贸l w klatce piersiowej) Aniu1234 dzi臋ki za rad臋 ja staram si臋 o tym nie my艣le膰 ,tylko wtedy gdy przychodzi b贸l mam g艂upie schizy 偶e co艣 mo偶e mi si臋 sta膰 itp. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sybia Napisano Luty 3, 2009 zielona istotko myslisz tak jak my wszyscy 偶e napewno tam w 艣rodku co艣 siedzi siedzi, siedzi - nerwica na mnie te偶 lekarze patrz膮 dziwnie tyle 偶 eja ju偶 raczej do nich nie chodze Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 iwcia33 Napisano Luty 3, 2009 bole sa pakusne :( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 iwcia33 Napisano Luty 3, 2009 Symbioline Pastylki z ekstraktami z li艣ci karczocha, mi臋ty pieprzowej, zielem krwawnika, k艂膮czem imbiru, owocem kminku oraz k艂膮czem kurkumy. Wspomagaj膮 prac臋 przewodu pokarmowego, u艂atwiaj膮 trawienie i 艂agodz膮 objawy niestrawno艣ci. Cena ok. 11-13 z艂 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
zielona istotka 25 0 Napisano Luty 3, 2009 sybia to fajnie,偶e nie jestem sama. jutro przywioz臋 sobie od te艣ciowej t膮 ksi膮偶k臋 o kt贸rej piszecie i sobie przeczytam ,ju偶 wczeniej mia艂am to zrobi膰 ale zawsze co艣 wa偶niejszego by艂o czyt.net:) poczytam te偶 o tej miksturce , kt贸ra pijecie :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sybia Napisano Luty 3, 2009 i jeszcze jedno obiecaj zielona istotko 偶e nie b臋dziesz czyta艂a na necie o chorobach..... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 iwcia33 Napisano Luty 3, 2009 :D tego czytania o chorobach nie da sie uniknac jesli ktos ma net w domu 24h , trzebaby bylo go zupelnie odciac . Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 iwcia33 Napisano Luty 3, 2009 szukam LULKA odezwij sie , plisssssssssssssssss Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
zielona istotka 25 0 Napisano Luty 3, 2009 obiecam obiecam:) przegl膮dam w艂a艣nie forum o gotowaniu i tak sie zbieram i zebra膰 si臋 nie mog臋 a narobi艂am sobie chrapk臋 na leczo:) hmm albo kapu艣niak by艂by ju偶 na jutro.eh jak b臋d臋 tak siedzie膰 to pewnie nic nie zrobi臋:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
stres-stop 0 Napisano Luty 3, 2009 zielona isttotka to nerwica, skoro badania sa ok:) wiem ze trudno uwierzyc ale trzeba!!!:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 lolka2 Napisano Luty 3, 2009 LOLEK ODEZWIJ SIE Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
agni-s 0 Napisano Luty 3, 2009 Witajcie u mnie juz po obiadku zrobilam dzis piersi z kurczaka ,warzywa i ryz , sie z mezusiem przejedlismy z lekka :D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
agni-s 0 Napisano Luty 3, 2009 http://www.idn.org.pl/sm/Irena/OLEJ.HTM Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
neonerw 0 Napisano Luty 3, 2009 No i wykraka艂am. Wczoraj mnie zwolnili. Us艂ysza艂am, ze da艂am z siebie du偶o, ale nie wszystko. I 偶e dotar艂y do firmy s艂uchy o moich \"problemach psychicznych\" i 偶e firma nie mo偶e pozwoli膰 sobie na pracownika, kt贸ry b臋dzie ci膮gle na zwolnieniach chorobowych. Poza tym jest ju偶 kto艣 na moje miejsce. Nawet nie czuj臋 specjalnego 偶alu, tylko jak膮艣 tak膮 pustk臋 i bezsilno艣膰. Dobrze, 偶e zacz臋艂am szuka膰 czego艣 innego. Mo偶e ja po prostu przeczuwa艂am, ze tak b臋dzie... Ech, sama nie wiem. Musze to wszystko przemy艣le膰. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
stres-stop 0 Napisano Luty 3, 2009 neonerw na pewno znajdzesz lepsza prace! Trzymam kciuki! mi tak 艂eb p臋ka ze juz chyba zaczne chodzic po scianach!!!:( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
agni-s 0 Napisano Luty 3, 2009 Neonerw zawsze sie znajdzie jakas wym贸wka ,jak sie kogos zwalnia !! ale 偶eby zaraz byla mowa o \"problemach psychicznych\" bo偶e ludzie po prostu s膮 niedojrzali emocjonalnie . U nas w Polsce to zaraz afera jak ktos ma psychologa , terapeute -wtedy dostaje sie etykiete wiadomo jaka. Kiedy to sie skonczy ?!! kiedy to spoleczenstwo bedzie na tyle wyedukowane 偶eby zrozumiec ,偶e kazdy ma prawo przezywa膰 za艂amanie nerwowe??!! bo ja narazie to trzeba g艂臋boko to ukrywa膰 co jeszcze bardziej cz艂owieka doprowadza do pogn臋bienia, a nie szybkiego wyzdrowienia. A juz nie daj boze leczyc sie u psychiatry na nfz. Na pewno bedziesz miala now膮 prace. Njawazniejsze 偶eby nie przejmowa膰 sie opiniami innych. Trzeba sie z tym przespa膰. Jutro inaczej na to spojrzysz. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 biank_120 Napisano Luty 3, 2009 Wodaa spiesz sie z ta mikstura bo ja juz dzisiaj zacze艂am i dzis dopiero wieczorem odezwa艂 si臋 m贸j brzuszek .Justah ja juz dwie strony temu podawa艂am namiary na ta strona bioslone daj sie skusi膰 to b臋dziemy we czw贸rke pic sybia , wodaa ty i ja i bedziemy obserwowac efekty . Dziewczyny czy zauwazy艂yscie ze sa tu takie osoby kt贸re jak us艂ysza o jakims nowym leczeniu od razu patrza na niego w czarnych kolorach , niekt贸rzy twierdza ze nie warto niczego pr贸bowa膰 .....a ja jestem tego zdania ze zawsze warto spr贸bowac jesli ma pom贸c juz jest z nami tak 偶le ze gorzej by膰 nie moze , a akurat moze byc lepiej ..... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Luty 3, 2009 przepraszam to ja bianka tylko cos pokreci艂am ale to dlatego ze ko艂acze mi sercem jak cholera juz mi przychodzi strach ze to moze na zawa艂 .....cholera kiedy ja to w koncu zrozumi臋 ..... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
dziennik ksi臋偶ycowy 0 Napisano Luty 3, 2009 to l臋k od tej pieprzonej mikstury !! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Luty 3, 2009 tak i g贸wno bym spr贸bowa艂a bo juz mam dosyc tych wszystkich dolegliwosci i nareszcie chcia艂a bym sie cieszyc zyciem . Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
dziennik ksi臋偶ycowy 0 Napisano Luty 3, 2009 ja t臋 miksture to bym w zyciu nie uzywala poniewaz to takie kity ,ze glowa boli serce koo艂acze , i bog wie co jeszcze z czlowiekiem sie bedzie dzialo a juz na 100% sraczka Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Luty 3, 2009 mikstury nie pi艂am a sercem mi ko艂ato艂o jak cholera dodatkowe skurcze arytmia g艂owa bola艂a ze co drugi dzien na ibupromie by艂am brzuch bola艂 i co tylko mog艂o mnie bolec bola艂o wi臋c z czystym sumieniem moge spr贸bowac a gdybym mia艂贸a sraczke to bym sie cieszy艂a ...a ty jestes palant Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
stres-stop 0 Napisano Luty 3, 2009 kazdy pownien miec psychologa i psychiatre i co jakis czas do nich uczeszczac..no ale w polsce tym pieprznietym kraju to nie przejdzie:( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Luty 3, 2009 wejdz na steone kt贸ra podawa艂am wczoraj juz nie pamietam www.bioslonea dalej nie wiem tam znajdziesz opis jak przeczytasz to p贸zniej sie wypowiesz bo narazie nic na ten temat nie wiesz ja natomiast moge cos powiedziec bo pare miesi臋cy jja pi艂am i duzo mi to da艂o cholesterol przede wszystkim wr贸ci艂 do normy nie m贸wiac juz o mezu ...... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Luty 3, 2009 wejdz na steone kt贸ra podawa艂am wczoraj juz nie pamietam www.bioslonea dalej nie wiem tam znajdziesz opis jak przeczytasz to p贸zniej sie wypowiesz bo narazie nic na ten temat nie wiesz ja natomiast moge cos powiedziec bo pare miesi臋cy jja pi艂am i duzo mi to da艂o cholesterol przede wszystkim wr贸ci艂 do normy nie m贸wiac juz o mezu ...... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Luty 3, 2009 stres-stop co tam u ciebie , jak samopoczucie ? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
stres-stop 0 Napisano Luty 3, 2009 dzis okropnie, glowa tak boli ze szok:( na czwartek umowilam sie z kolezanka na pogaduchy wiec mam nadzieje ze jakos mi ulzy jezeli chodzi o nerwy i l臋ki:) dziekuje bianko ze pytasz trzymam kciuki za miksture Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Luty 3, 2009 iwcia 33 a po co ty szukasz lulka zeby isc jego 艣ladem musisz miec dardzo silna wole ...... Zielona istotko ja tez mam takie dolegliwosci jak ty juz tyle razy mia艂am badane serce a ja ciagle boje sie zawa艂u to wstretne uczucie jak puls szaleje serce bije nienormalnie co chwila dodatkowy skurcz ca艂a lewa reka dretwieje w klatce gniecie piecze itd dla mnie za kazdym razem to przerazenie . Dziewczyny co mo偶ecie doradzic na takie dolegliwo艣ci jak przestac sie tego bac , sk膮d mam wiedziec ze nie bedzie zawa艂u ???????????????// Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Luty 3, 2009 stres-stop mo偶e spr贸bujesz z nami tej mikstury to samo zdrowie aloes , oliwa z oliwek ,cytryna ....... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Luty 3, 2009 Ale my jestesmy w Polsce a nie w USA Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach