Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 stary nerwus

Moja nerwica.....cd..

Polecane posty

Go艣膰 bidulka
Od d艂u偶szego czasu mam problemy z sercem tak jakby mi tam co艣 bulgota艂o, dotego cz臋sto przez d艂ugi czas odczuwam dziwny zapach i smak niezale偶nie od tego co jem i w膮cham zapach i smak jest ci膮gle ten sam, bardzo cz臋sto musz臋 robi膰 siku chyba nie potrafi臋 wytrzyma膰 30 min bez siusiu, b贸le brzucha, nie potrafi臋 sama podejmowa膰 prostych decyzji, zrobi艂am si臋 bardzo wstydliwa i nerwowa, czy to nerwica czy ja tylko panikuj臋. Mia艂a w wieku 17 lat arytmie tydzie艅 temu mia艂am holtera ale wyniki dopiero w pa藕dzierniku. Czy moze mnie kto艣 pocieszy膰?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 bidulka
acha i od pa藕dziernika ubieg艂ego roku lecz臋 si臋 na 偶o艂膮dek ale pono膰 z nim wszystko ok problem w tym 偶e on naprawd臋 mnie boli.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krystka
a jakie sa objawy nerwicy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 natakowal
Chodz臋 na psychoterapi臋 - wyznaje aktorka. Je偶eli udajemy, 偶e wszystko jest dobrze, cho膰 codziennie rano k艂贸cimy si臋 z podszeptami intuicji, cia艂o zaczyna si臋 buntowa膰. Gdy dobijamy do punktu granicznego i nic nie pr贸bujemy zmieni膰, organizm zaczyna chorowa膰 - m贸wi odwo艂uj膮c si臋 do swojego do艣wiadczenia. Pojawiaj膮 si臋 depresje, r贸偶ne l臋ki i inne dolegliwo艣ci. Ja nabawi艂am si臋 nerwicy l臋kowej. I wyja艣nia, czym si臋 to objawia艂o: W trakcie spektaklu, graj膮c, straci艂am na scenie przytomno艣膰. By艂am przepracowana, po dw贸ch premierach. To by艂 prze艂om, wystraszy艂am si臋, 偶e trac臋 kontrol臋 nad cia艂em, a ono jest przecie偶 moim instrumentem pracy. Zrozumia艂am, 偶e musz臋 podj膮膰 terapi臋. Nieprzypadkowo w tym samym czasie zaproponowano mi funkcj臋 ambasadora na rzecz depresji... Wcze艣niej by艂y sygna艂y, kt贸rych nie powinnam by艂a zlekcewa偶y膰. Kt贸rego艣 dnia cztery lata temu obudzi艂am si臋 z silnymi zawrotami g艂owy. Czu艂am, 偶e jestem w martwym punkcie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do natakowal
po co to kopiujesz i zasmiecasz tym stronke, ze mamy nerwice to nie znaczy ze jestesmy psychicznie chorzy, nie umiejac korzystac z internetu kpw!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yessssssssssssssssssssss
yessssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Udost臋pnij ten post

witam panie,mam pytanie z innej beczki ale moze ktoras z Was mi pomoze,otoz bylam wczoraj u ginekologa i stwierdzil ze mam powiekszona macice,co to moze oznaczac?dziekuje za pomoc

Udost臋pnij ten post

acha no i zrobilam test ciazowy po wizycie i wyszedl ujemny,lekarka przepisala mi kwas foliowy i kazala brac raz dziennie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 odp do powyzszego postu
Dobry lek, przy odpowiedniej dawce ma si臋 wszystko w d.pie. Podnosi nastr贸j. Wycisza. Zmniejsza leki. Poprawia sen. Osobi艣cie nie mia艂am z nim 偶adnych problem贸w, schud艂am tylko par臋 kilo.

Udost臋pnij ten post

DZIEKI ZA ODPOWIEDZ I POZDRAWIAM przepisala mi dzis ten lek bo do tej pory bralam FEWARIN ale nastruj mam nie ciekawy caly czas smutek i niechec do wszystkiego tylko mysli POCO TO NACO I MI NIE POTRZEBA I TAKI TYLKO MYSLI

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do kasacjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
wanessa jak i kierowniczka pisalyscie dzis z nickow raz pisanymi wielkimi literami raz malymi, jestescie dwie czy czworka, czy pojedyncze?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 badanie HCG z krwi pokaze
czy jestes w ciazy

Udost臋pnij ten post

a czy to jakis problem jesli sa male literki czy inne komu to przeszkadza chcialam pewne rzeczy zaznaczyc mocniej pozdrawiam bez urazy

Udost臋pnij ten post

kierowniczko 13 odwiedz strone Zdrowa Strona pl.tam dowiesz si臋 wszystkiego o tym leku .........w艂asnie przeczyta艂am jestem przerazona , to ma pomaga膰 a nie wyka艅czac ...ale to tylko moje zdanie ......pozdrawiam .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dla kierowniczki...
albo tu:) Wskazania: Leczenie depresji i profilaktyka nawrot贸w zaburze艅 depresyjnych nawracaj膮cych. Zesp贸艂 l臋ku napadowego z agorafobi膮 lub bez agorafobii. Dawkowanie: Doustnie. Dawk臋 i cz臋stotliwo艣膰 przyjmowania leku ustala lekarz. Tabletki mo偶na przyjmowa膰 o ka偶dej porze dnia, niezale偶nie od posi艂ku. Lek nale偶y odstawia膰 stopniowo. Nie nale偶y pi膰 alkoholu podczas stosowania preparatu. Nie zaleca si臋 stosowania preparatu u dzieci i m艂odzie偶y do 18 lat. Jednoczesne przyjmowanie lub zachodz膮ce na siebie leczenie citalopramem i inhibitorem MAO (moklobemid, selegilina) wp艂ywa toksycznie na o艣rodkowy uk艂ad nerwowy i mo偶e powodowa膰 wyst膮pienie zespo艂u serotoninowego - nie wolno stosowa膰 艂膮cznie oraz odczeka膰 co najmniej 2 tygodnie od przerwania podawania inhibitor贸w MAO do rozpocz臋cia leczenia citalopramem, jak r贸wnie偶 odczeka膰 2 tygodnie po przerwaniu leczenia citalopramem przed rozpocz臋ciem leczenia inhibitorami MAO. Mo偶liwe skutki uboczne: Najcz臋艣ciej obserwowano: zwi臋kszon膮 potliwo艣膰, b贸l i zawroty g艂owy, dr偶enia, zaburzenia akomodacji, senno艣膰, bezsenno艣膰, pobudzenie, nerwowo艣膰, nudno艣ci, sucho艣膰 b艂on 艣luzowych jamy ustnej, zaparcia, biegunk臋, ko艂atanie serca, os艂abienie. Preparat nie powoduje zaburzenia sprawno艣ci intelektualnej i psychofizycznej, jednak偶e u pacjent贸w kt贸rym podaje si臋 lek psychotropowy istnieje ryzyko wyst膮pienia zaburze艅 koncentracji - w zwi膮zku z tym pacjenci powinni zachowa膰 ostro偶no艣膰 podczas prowadzenia pojazd贸w i obs艂ugi maszyn. Poinformuj lekarza:Gdy masz nadwra偶liwo艣膰 na citalopram lub inne sk艂adniki preparatu, chorujesz na padaczk臋, miewasz my艣li samob贸jcze. Gdy przyjmujesz leki hamuj膮ce aktywno艣膰 enzymu monoaminooksydazy (np. Aurorix, Mocloxil, Jumex), cimetydyn臋 (np. Altramet), opioidowe leki przeciwb贸lowe, preparaty zawieraj膮ce wyci膮g z dziurawca. Je艣li jeste艣 lub przypuszczasz, 偶e jeste艣 w ci膮偶y, a tak偶e gdy karmisz piersi膮. Lek mo偶e by膰 stosowany w ci膮偶y i okresie karmienia piersi膮 jedynie w przypadkach, gdy korzy艣膰 dla matki przewa偶a nad potencjalnym zagro偶eniem dla p艂odu lub karmionego dziecka.

Udost臋pnij ten post

Witam wszystkich mam pytanie czy mam brac ten citronil czy radzicie zeby nie szukam uwas porady bo wiecie jak to lekarze przepisuja i zglowy ulotki w lekach to az strach czytac ja chce wiedziec kto go bieze i jak sie czuje to mnie interesuje ja juz 2i dzien nie biore fewarinu zeby zaczac brac ten lek a dzis czuje ze w glowie cos sie dzieje jakies napompowanie szum w uszach czy to niejest odstawienie fewarinu skutek albo taki dzien ale to paskudne uczucie ochyda chodze robie w domu ale glowa napompowana brrrrr

Udost臋pnij ten post

A ja wczoraj bez zadnej tabletki- taka zajeta bylam ze nawet nie myslalam o tabletce. Dopiero w nocy ok 1 wzielam poloweczke bo bdzilo mnie co godzine siku- nerki. Poza tym rano i wieczor pije rumianek- moze on cos pomaga. Chcialabym odstawic leki i tylko piolka pic :) Wierze ze jest to mozliwe :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 JYYSSSK
Emma, Zdr贸wko, Stres Stop Bianka gdzie jestescie?????????????????????? to forum bez was to nie forum:((((((((((((

Udost臋pnij ten post

dzieki za skierowanie manie na forum o tym leku poczytalam i sie zastanowie narazie wzielam faverin bo dzis czulam sie okropnie i nie bede narazie zmieniac poczekam jeszcze pozdrawiam wszystkich

Udost臋pnij ten post

ch艂op tak sie niesamowicie szybko pozbiera艂 ,ze hej ;p dla mnie to jest niesamowite ,ze mozna miec tyle wiary i byc tak silnym po ci臋zkim wypadku ...przy takim babraniu sie w nerwicy ;) a ty pomaranczowa sama sie skasuj !! ;p

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰