Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 stary nerwus

Moja nerwica.....cd..

Polecane posty

Go艣膰 wole sie meczyc ale.....
nigdy nie pojde do psychologa lub psychiatry ,

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 czarna wrono
to bys sie mylila !!!!walcze z ta chorobom ok 30 lat .NIE wyobrazam sobie zeby obcemu czlowiekowi spowiadac sie na terapi i u psychiatry i wyciagac brudy z zlego wychowania nas przez swoich rodzicow , szkola tez nie jest bez winy.Tez mam gule , leki itd rozumie was doskonale , jest ciezko ,ale musze sama dac rade zeby lepiej sie czuc .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do tej powy偶ej
po twoim wpisie wida膰 偶e jestes ograniczona umyslowo skoro tak my艣lisz. Ciekawa jestem czy sie zwierzasz ksi臋dzu a je艣li tak to czemu tego nie uwazasz za z艂e.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do tej powy偶ej
po twoim wpisie wida膰 偶e jestes ograniczona umyslowo skoro tak my艣lisz. Ciekawa jestem czy sie zwierzasz ksi臋dzu a je艣li tak to czemu tego nie uwazasz za z艂e.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 psycholog pomaga
psycholog i psychiatra mo偶e pom贸c a ksi膮dz tylko wys艂ucha i co? i g贸wno z tego masz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiesz ksiedzy mam
w dupie .nie spowiadam sie i nie uwazam ksiedzy za swietosc , bo grzesza wiecej jak normalny szaraczek , robia z ludzi ciemnote . a nasze polskie spoleczenstwo takie glupie jest .Wierze w Boga , ae nie w ksiedzy .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiesz ksiedzy mam
w dupie .nie spowiadam sie i nie uwazam ksiedzy za swietosc , bo grzesza wiecej jak normalny szaraczek , robia z ludzi ciemnote . a nasze polskie spoleczenstwo takie glupie jest .Wierze w Boga , ae nie w ksiedzy .

Udost臋pnij ten post

witajcie :) jak u was? u Mnie weekend przynajmniej wczoraj wieczor zakonczyl sie atakiem paniki, ale dzis nawet ok bylo, deszcz za oknem wlasnie pada juz jesien:( Bianko jak sie czujesz? wyleczylas to przeziebienie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do tej powyzej
po twoim wpisie wida膰 偶e jestes ograniczona umyslowo skoro tak my艣lisz. Ciekawa jestem czy sie zwierzasz ksi臋dzu a je艣li tak to czemu tego nie uwazasz za z艂e

Udost臋pnij ten post

witajcie,dzis bylam na jakims tescie komputerowym,az 900pytan ;/.terapie zaczynam od 12,musze jeszcze zyciorys napisac,ciekawe czy uda mi sie odstawic leki

Udost臋pnij ten post

wanessa na pewno ci sie uda odstawic leki, musisz wierzyc w siebie! dasz rade! dobrze wiesz ,ze psychoterapia ci da wskaz贸wki jak postepowac w zyciu a reszta nalezy do ciebie .

Udost臋pnij ten post

hello. Stres stop wybacz 偶e Ci ostatnio nie odpisa艂am. Ju偶 nadrabiam. Jako dziecko nagle wyst膮pi艂 u mnie l臋k przed wymiotami. Ja nie pami臋tam 藕r贸d艂a, mam twierdzi ze m贸j tato wymiotowa艂 i ja od tamtej pory nabra艂am l臋ku. To by艂o co艣 strasznego dla moich rodzic贸w cho膰 dzi艣 si臋 z tego 艣miejemy. co wiecz贸r wpada艂am prawie w sza艂 i wydawa艂o mi si臋 偶e b臋d臋 wymiotowa膰. Po sto razy pyta艂am domownik贸w czy "rzyganie to choroba"?? haha po sto razy odpowiadali mi 偶e nie a ja Dalej swoje. pottem zasypia艂am jako艣 . To trwa艂o troch臋 czau. Potem jak ju偶 wyros艂am z tych atak贸w paniki to sam l臋k pozosta艂. Ja do tej pory boj臋 si臋 sama wymiotowa膰 (chocia偶 ostatni raz robi艂am to chyba z 9 lat temu). Poza tym boj臋 si臋 jak wymiotuj膮 inni, nie znosz臋 tego. Nawet w filmach tego ogl膮da膰 nie mog臋. Kiedy艣 nawet samo s艂owo sprawia艂o mi b贸l, dzi艣 ju偶 nie;) no i my艣la艂am 偶e na psychoterapii zaczn臋 z tym w膮tek. Ale okaza艂o si臋 偶e je艣li nie pami臋tam co mnie tak wystraszy艂o to trudno cokolwiek tu zrobi膰. Poza tym czuj臋 si臋 w miar臋 dobrze. nawet ca艂kiem dobrze;)

Udost臋pnij ten post

najpierw wszystkich pozdrawiam juz wyzdrowia艂am oskrzela wyleczone teraz ma艂y chory z艂apa艂 ode mnie ........ oskrzela zdrowe ale zn贸w serducho mi szaleje , dodatkowe skurcze ca艂y dzien .......tak sie zastanawiam jakie by tu leki u mnie zaskutkowa艂y moze ten Propranolol zmienic na cos innego ..........moze3 cos zasugeruje lekarzowi ale nie wiem co ......moze kt贸ras z was bierze betabloker bardziej skuteczny ......czy moze mi ktos cos doradzi膰 .......przeszkadza mi to te ko艂atania i skurcze puls do 130 az mi oddechu brakuje a mam mase roboty .......jak mam sobie poradzic od 16 pazdziernika zaczynam psychoterapie ........

Udost臋pnij ten post

Bianka_120, witaj, mo偶e metaprolol by Ci pom贸g艂? nawet ma艂a dawka... ja bior臋 i dobrze na mnie dzia艂a malutka dawka.

Udost臋pnij ten post

hejka bianka_120 , mnie lekarka na te dolegliwosci po bardzo dlugim braniu propranolu zmienila mi na corectin5. Pozdrawiam serdecznie

Udost臋pnij ten post

Witajcie ja biore betaloc 0,25 i jest okey . jak nic nie bralam to mnie telepalo od sniadania ,teraz mam sporydcznie kolatania..

Udost臋pnij ten post

witajcie kobietki dziekuje wam z ca艂ego serca wszystkim , kt贸rzy odpowiedzieli na moja prosb臋 mam zamiar wybrac sie do lekarza tylko musze sie um贸wic ale najpierw chcia艂am was zapytac bo on ciagle sie upiera przy tym Propranolu ......Ca艂y dzie艅 mia艂am mn贸stwo pracy , p贸zniej pojechalismy z mezem na zakupy ca艂a droge mi szarpalo ale to raz po raz jakby serce straci艂o sw贸j rytm d艂ugo to olewa艂am ale w koncu jak mi juz zacz臋艂o robi膰 sie s艂abo i kreci膰 w g艂owie nie wytrzyma艂am i rozp艂aka艂m si臋 ......maz od razu zareagowa艂 agresywnie co mnie jeszcze bardziej zdo艂owa艂o .........od 5 godzin mnie to trzyma cisnienie mam niski nie chce brac kolejnej tabletki Prop.....bo on jeszcze obniza mi cisnienie .sprubuje zapytac o te wasze leki czy by sie dla mnie nadawa艂y ............... Ide spac ale nie wiem jak to bedzie w 艂贸zku bo tam najbardziej mi to dokucza ..........dobranoc wszystkim ......i dziekuje ..

Udost臋pnij ten post

bianka_120 powiedz lekarzowi o zmianie leku,widocznie ten nie dziala tak jak powinien,a leki sa po to zeby usuwac objawy,a ty zazywasz leki i nadal je masz,buziaczki dla Was

Udost臋pnij ten post

bianka_120 na jaka psychoterapie idziesz?grupowa cz moze indywidualna?ja ide 12 ,czy dostalas moze za zadanie napisac zyciorys psychologiczny?

Udost臋pnij ten post

wanessa to ze dostalas zyciorys do napisania to normalne .. kazdy wymaga co innego , ja mialam testy i mn贸stwo pytan dotyczacych moich problem贸w ,dlaczego ?,po co ? to bylo dosc wyczerupj膮ce , a wszystko po to ,zeby terapeuta zapoznal sie z nasz osobowoscia i wiedzial kogo ma w grupie , na co zwracac uwage itp.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to jest o szkodliwej grypie
http://tv.wolnemedia.net/ obejrzyjcie sobie zastan贸wcie si臋 i przeka偶cie dalej to jest cisza przed burz膮 chodzi o szczepionki zawieraj膮ce o艂贸w rt臋膰 i wyrusy ptasiej grypy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 reakcja.... pro艣ba
Czy mo偶e kto艣 wskaza膰 jakiego艣 dobrego psychoterapeut臋 w Krakowie?

Udost臋pnij ten post

szeptolesia ja tez mialam 2 testy na komputerze 1 godzinny 300pytan,2 ,dwu godzinny 600 pytan,jeszcze tylko ten zyciorys,i od 12 zaczynam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Barbie34
Bianko a co lekarz wcze艣niej u Ciebie zdiagnozowa艂?jak nazwa艂 to wariowanie serca-arytmia?ja jutro id臋 do kardiologa prywatnie bo terminy s膮 zab贸jcze a w niedziel臋 mia艂am podobne dolegliwo艣ci jak Ty.Najgorsze 偶e by艂am w domu sama z m艂odszym synkiem i okropnie spanikowa艂am,bo do tej pory my艣la艂am 偶e zda偶a mi si臋 to tylko jak si臋 zdenerwuj臋,a ostatnio trzymam si臋 dobrze i nawet bez nerw贸w sobie radz臋...a tu trach,bawimy si臋,艣miejemy i naraz jakby serce si臋 zatrzyma艂o i po chwili zacze艂o wali膰 125 uderze艅 na minut臋.Strasznie si臋 boj臋 ale r贸wnocze艣nie ciesz臋 偶e wreszcie dowiem si臋 co mi jest,bo do tej pory lekarze mi m贸wili 偶e to wina nerw贸w i tego 偶e si臋 nakr臋cam sama:-(

Udost臋pnij ten post

najpierw odpoweim ide na terapie nie grupowa ide do tej samej psycholog co chodzi艂am znalaz艂am ja na naszej klasie wiec napisa艂am i kaza艂a wr贸cic do terapi wiec zaczynam 16.... Barbie takie cos co ci sie przydzrzy艂o to ja mam juz zn贸w kilka dobrych dni robie swoje , zajmuje sie wszystkim nie mysle wog贸le o sercu a tu nagle zaczyna sie jazda teraz juz nawet wyczuje na rece na pulsie jak zatrzyma sie na u艂amek sekundy i zaczyna szarpac ja juz nie wiem co tu robi膰 te leki to nic nie daj膮 ja mam niskie cisnienie a te beta blokery jeszcze je obnizaja .......juz zauwazy艂am ze serce powoduje u mnie nerwice ....gdyby normalnie pracowa艂o to nie mia艂abym nerwicy a tak w razie napadu ,chociaz teraz to juz pare dni ciagle szaleje zaczynam tracic nadziej臋 ......niedawno by艂am po odbi贸贸r wynik贸w i wszystko mam w normie zelazo 艂adnie sie podnios艂o potas ok , magnez ok ,wapno ok.w tej tarczycy tezm nie ma duzych odchylen , cholesterol 209 wszystko ok a ja jestem do niczego bo serce zamiast byc moim sprzymierze艅cem jest moim wrogiem ........

Udost臋pnij ten post

najpierw odpoweim ide na terapie nie grupowa ide do tej samej psycholog co chodzi艂am znalaz艂am ja na naszej klasie wiec napisa艂am i kaza艂a wr贸cic do terapi wiec zaczynam 16.... Barbie takie cos co ci sie przydzrzy艂o to ja mam juz zn贸w kilka dobrych dni robie swoje , zajmuje sie wszystkim nie mysle wog贸le o sercu a tu nagle zaczyna sie jazda teraz juz nawet wyczuje na rece na pulsie jak zatrzyma sie na u艂amek sekundy i zaczyna szarpac ja juz nie wiem co tu robi膰 te leki to nic nie daj膮 ja mam niskie cisnienie a te beta blokery jeszcze je obnizaja .......juz zauwazy艂am ze serce powoduje u mnie nerwice ....gdyby normalnie pracowa艂o to nie mia艂abym nerwicy a tak w razie napadu ,chociaz teraz to juz pare dni ciagle szaleje zaczynam tracic nadziej臋 ......niedawno by艂am po odbi贸贸r wynik贸w i wszystko mam w normie zelazo 艂adnie sie podnios艂o potas ok , magnez ok ,wapno ok.w tej tarczycy tezm nie ma duzych odchylen , cholesterol 209 wszystko ok a ja jestem do niczego bo serce zamiast byc moim sprzymierze艅cem jest moim wrogiem ........

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰