bianka_120 0 Napisano Listopad 24, 2009 Stres-stop mo偶esz robi膰 trwa艂膮 ale musi up艂yn膮c 2 tygodnie tak samo po trwa艂ej mo偶esz farbowac ale tez musi up艂yn膮膰 2 tygodnie i najlepiej p艂yn 偶eby by艂 do w艂os贸w farbowanych ...........ja tez mam taki problem ale ja farbuje henna i basma roslinnymi farbami i po nich trudniej zrobic trwa艂a a z prostymi w艂osami nie moge sobie dac rady bo szybko mi sie przet艂uszczaja i czje sie taka jakas plaskata hi ...hi....ja dok艂adnie 13 robi艂am trwa艂a ale sama sobie robi艂am na grubych wa艂kach taka zeby w艂oay po u艂ozeniu mi sie trzyma艂y .Musisz uwa偶ac bo farba i trwa艂a wysuszaja w艂osy ...uwa偶aj 偶eby za d艂ugo ci nie trzymali 偶eby nie spalic w艂os贸w .......a p贸zniej dobrze nat艂uszcvzaj bardzo dobra jest odzywka henna mozna ja kupi膰 w aptece po umyciu na w艂osy p贸zniej owin folia i zawin ciep艂ym recznikiem i pozostaw na jakis czas .......henna jest do wszystkich rodzaj贸w w艂os贸w jest tez jedwab z tej firmy co henna i jedna kropelka na rece rozetrzec i po w艂osach juz suchych .....nadaje to pi臋kny po艂ysk i zapobiega rozdwajaniu w艂os贸w ..........powodzenia .... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wiesz co seranka Napisano Listopad 25, 2009 odp dlatego kolor pomaranczowy bo wyraza radosc zycia, a kolor nicu czrny kojazy mi sie z trupami , smiercia .mysle ze ci wyjasnilam moj poglad na ten kolor nicu . Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
stres-stop 0 Napisano Listopad 25, 2009 dzieki Bianko, mam nadzieje ze bede zadowolona z trwalej, bo tez mnie juz mecza te wlosy, codziennie musze myc, wogole nie chca sie ulozyc, ale 偶al mi je scina膰:/ Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 cudo dzieki Napisano Listopad 25, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=-cQ6Xdzqm8Y Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Listopad 26, 2009 hejjjjjjjjjjjj....dziewczyny gdzie wy wszystkie jeste.艣cie barbie co u ciebie .....jak tam stosunki z siostr膮 ?????????/Anemi jak samopoczucie ?????????? stres-stop jak tam w艂oski zrobi艂as ta trwa艂a ????????????? milky ....migotka ...koty za p艂oty ....zdr贸wko odezwijcie sie dziewczyny nie piszcie tylko jak macie problemy ale podzielcie sie r贸wniez rado膮艣ciami i osiagni臋ciami ..............ja teraz skonczy艂am piec ciasteczka ma艣lane , udekorowa艂am je i czekam az wyschna .......i jak sie tu odchudza膰 jak s膮 pyszne ........... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
stres-stop 0 Napisano Listopad 26, 2009 bianko ja ide w sobote rano do fryzjera, wiec trzymaj kciuki:) Fajnie ze upieklas cos:) z pewnoscia pyszne:) Ja dzis w pracy znow mialam dziwne urojenia ze cos mi bedzie, bolal mnie brzuch itp ale wytrwalam jak widac:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
WANESSA1984 0 Napisano Listopad 26, 2009 czesc dziewczyny,ja od jutra mam odstawione leki,do dzis bralam jeszcze polowke,odczuwam takie wewnetrzne napiecie :(,nie wiem czy dam rade bez lekow,jeszcze wczoraj sie zdenerwowalam na terapii bo jeden z grupy powiedzial ze leczy sie juz 25 lat,i juz nie raz odstawial leki i to ciagle wracalo :((((( lapie dola chyba.duzo dobrego nastroju wam zycze Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
agni-s 0 Napisano Listopad 26, 2009 wanessa1984 bierz cos ziolowego w zastepstwie , to bardzo cie偶kie bo jednak z lekami czlowiek czuje sie bezpiecznie ale warto zebys brala cos ziolowego na poczatek aby organizm tak mocno nie szala艂 .... dasz rade !!!! ciesz sie ,ze juz duzo osiagnelas ! nie my艣l o tym koledze co 25lat sie leczy widocznie sie silnie uzaleznil i nie chce podjac walki(25lat brania lek贸w z przerwami to juz zniszczyl sobie organizm ,a przede wszystkim mozg kt贸ry ciagle sie domaga chemii ) , przyzwyczail sie do lek贸w i jest mu wygodniej cos 艂yknac niz walczyc !!! walka jest ciezka ! wez sobie kogos innego za wz贸r do nasladowania ,kto swietnie sobie poradzil z odstawieniem lek贸w ... Ty jestes m艂oda i dasz rade bez lek贸w , musisz w to wierzyc ! trzeba miec silna wol臋 , nerwica to z艂e nawyki ktore mozna zmienic trzeba chciec to zrobi膰 !!! ja tez dzis mialam gorszy dzien , jakis l臋k niby oddalony albo mi towarzyszyl ,ale nie rozmysla艂am o nim skupilam sie na zakupach i wszystko bylo dobrze .. takie male kroczki do przodu naprawde buduj膮 i daja nadzieje na lepsze jutro... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
stres-stop 0 Napisano Listopad 26, 2009 wanesso dasz rade!!! no i agni ma racje, kup sobie w aptece cos ziolowego tak zebys na noc sobie wziela, albo nawet w dzien w razie potrzeby Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Lewituj臋 0 Napisano Listopad 26, 2009 Cze艣膰 dziewczyny , o czym tu mowa? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Lewituj臋 0 Napisano Listopad 26, 2009 Hej dziewczyny, ja od kilku lat cierpi臋 na zabrzenia obsesyjno kompulsywne. Nigdy nei podj臋艂am leczenia farmakologicznego ale czuj臋, 偶 eto si臋 nasila. .. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
agni-s 0 Napisano Listopad 26, 2009 z tego co wiem to zaburzenia obsesyjno -kompulsywne sie leczy farmakologicznie w zale偶nosci od stopnia nasilenie ....a jakie Ciebie dr臋cz膮 ??????????????????? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
WANESSA1984 0 Napisano Listopad 26, 2009 agni-s, stres-stop dziekuje wam,po waszych postach poczulam sie lepiej,dodaly mi sily,bede sie starala,wam tez zycze wytrwalosci :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Barbie34 Napisano Listopad 26, 2009 Cze艣膰 babeczki!ja dzisiaj mia艂am niez艂y dzie艅,nie licz膮c wizyty u dentysty i obsesyjnych my艣li o siostrze.Nie jest z ni膮 dobrze-chemia jest niezb臋dna,ma nacieki na w臋z艂ach ch艂onnych,a tak偶e powi臋kszone w臋z艂y szyjne.Pr贸bowa艂am do niej wczoraj dzwoni膰 bo stwierdzi艂am,偶e najwy偶szy czs przesta膰 chowa膰 si臋 za mam臋 i u 偶r贸d艂a zapyta膰 o sytuacj臋.Odrzuci艂a moje po艂膮cznie i do dzi艣 nie oddzwoni艂a-nie wiem co robi膰-czy dalej si臋 do niej dobija膰 czy poczeka膰 a偶 sama b臋dzie ze mn膮 szuka膰 kontaktu-porad偶cie co艣...Posz艂am dzi艣 do dentysty,troch臋 si臋 ba艂am i poprosi艂am o znieczulenie,a po 2 godzinach po偶a艂owa艂am tego,bo zas艂ab艂am,dobrze ze w domu a nie gdzie艣 na ulicy.Nie wiem co to by艂 za zastrzyk ale mo偶e w po艂膮czeniu z tym propranolem kt贸ry za偶ywam da艂 taki efekt?czy kt贸ra艣 co艣 takiego mia艂a? A poza tym by艂am z dzie膰mi na Andrzejkach w szkole u starszego syna i przynajmnij oderwa艂am si臋 od tych moich problem贸w,wypi艂am kawk臋 z kole偶ankami i zjad艂am dobre ciacho.Dzi臋ki Bianko za t膮 nowenne do 艣w.Rity,odmawiam j膮,ma nadzieje 偶e pomo偶e.Mi艂ych sn贸w 偶ycze. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Listopad 27, 2009 Witaj Barbie przykro mi bardzo 偶e taka sytuaja trwa nadal chodzi mi siostr臋 ale kochana nic nie zrobisz , nikogo na si艂e nie zmusisz do kontakt贸w .........juz tak wiele robisz dla niej modl膮c sie za ni膮 i trzeba troche czasu 偶eby to wr贸ci艂o do normalno艣ci .........mam taka znajoma kr贸ra od lat mi radzi艂a zawsze jak mam postepowac w mojej sytuacji tez nie mog艂am sie pogodzic z tym co by艂o w naszej rodzinie pr贸bowa艂am wiele razy zblizyc sie do bliskich ale zle zyczacych mi os贸b wtedy strasznie mnie to m臋czy艂o nie mia艂am mozliwo艣ci wyjasnic porozmawia膰 i wiesz co ona mi wtedy podsune艂a piekna my艣l ..............zebym napisa艂a list a w nim wyjasni艂a cala sytuacje , to co mnie rani , boli to co sie dzieje miedzy nami a na koncu napisa艂a 偶e nie zaleznie od jej decyzji przebaczam jej wszystko z艂o kt贸re sie wydarzy艂o ...........wiesz jaka ulge poczu艂am to jest niesamowite mozesz wszystko przelac na kartke papieru juz ci b臋dzie lzej bo wszystko to z siebie wyrzucisz a co ona z tym zrobi to juz jej sprawa ...............nie mo偶esz sie zadr臋czac siostra siostr膮 ale ty masz swoj膮 rodzine , dzieci musisz byc dla nich nie dla siostry ja mo偶esz tylko wspierac dobrym s艂owem i modlitwa .....zycze ci duzo si艂y i tego aby Duch Sw ,natchn膮艂 tw贸j umys艂 by艣 dobrze post膮pi艂a .......powodzenia .... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Listopad 27, 2009 wanesso dasz rade ja tez da艂am nie wierz ze ktos tam powiedzia艂 ze nie da艂 rady widocznie nie chcia艂 tak mu by艂o wygodniej ..ja bra艂am leki 8 lat i to naprawde du偶e dawki i silne leki i zawsze sie m贸wi ze trzeba odstawiac stopniowo zmniejszaj膮c dawki a ja odstawi艂am nagle z dnia na dzien bo zasz艂am w ci膮偶臋 i musialam by艂am zmuszona odstawic to 艣winstwo , z czego teraz bardzo sie ciesze bo do dzis to nie wiem jak bym juz wygl膮da艂a a tak od czsu do czsu sa jakies dolegliwo艣ci ale sie nie truje a wtedy by艂y i dolegliwo艣ci i organizm struty ...........zycz臋 ci powodzenia i silnej woli ......... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 koty za p艂oty Napisano Listopad 27, 2009 Witam wszystkie dziewczyny, czy wy te偶 macie problem z kupnem kurtki na zim臋. sklepach jest ich pe艂no,ale takie cienkie, dobre na w艂osk膮 zim臋 a nie na nasz膮. Wiecie dlaczego pisze tylko sporadycznie, ot贸偶 pisanie tutaj denerwuje mnie, kto艣 m贸wi艂,偶e psycholodzy zabraniaj膮 wchodzi膰 na fora, by膰 mo偶e dlatego,偶e nie wp艂ywa to dobrze na wszystkich. Czytam was, ale tylko wtedy kiedy si臋 w miar臋 dobrze czuje, wasze problemy, kiedy mam do艂a, 偶le na mnie wp艂ywaj膮. A o was mog臋 napisa膰 w jednym zdaniu,,,Dobry cz艂owiek zawsze stawia innych na pierwszym miejscu i dlatego zawsze znajdzie si臋 kto艣 kto bedzie to chcia艂 wykorzysta膰, b臋dzie robi艂 wszystko aby ci powiedze膰,偶e nie jeste艣 nic warta.,,,Pozdrowionka Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
krysia 28 0 Napisano Listopad 27, 2009 kurtki na zime polecam z bon prixa , kupilam juz 2 sa swietne , cieple , dlugie !! za 130z艂 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
stres-stop 0 Napisano Listopad 27, 2009 barbie 34 moze twoja siostra potrzebuje czasu zeby zaakceptowac to co sie sta艂o (mam na mysli chorobe) moze wie ze dzwonisz w tej sprawie moze nie chce rozmawiac o niej, chociaz powinna sie wygadac, zawsze takie wygadanie lepiej robi... daj jej troche czasu Ja dzisiejszej nocy zasnelam bez zadnych ziolowych tabletek i nawet dobrze sie spalo! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Barbie34 Napisano Listopad 28, 2009 Dzi臋kuj臋 Bianko za s艂owa otuchy,ale wiesz kochana,偶e ja ju偶 pisa艂am do mojej siostry,mo偶e nie list,ale smsy,aby wyja艣ni膰 jej co mnie boli w jej post臋powaniu.Ale to da艂o odwrotny skutek,bo ona nie pr贸bowa艂a jako艣 zmieni膰 swojego post臋powania tylko jeszcze bardziej si臋 obra偶a艂a.Wtedy ja j膮 przeprasza艂am,za moje s艂owa kt贸re j膮 obrazi艂y,ona rzekomo mi wybacza艂a ale dalej si臋 nie oddzywa艂a.Moje z ni膮 k艂贸tnie,nigdy nie dotyczy艂y mnie,nie obchodzi艂o mnie jak ze mn膮 post臋puje,ale zawsze stawa艂am w obronie mamy,kt贸rej ona ogromnie du偶o zawdzi臋cza艂a a przez ostatnie 2 lata moj膮 mame nie widzia艂a,o 偶yczeniach na dzie艅 matki czy o imieninach nie pami臋ta艂a.Du偶o by tu pisa膰,ale ni chc臋 tu zanudza膰.W ka偶dym razie zale偶a艂o mi na tym aby ona zacz臋艂a traktowa膰 mam臋 z szacunkiem na jaki zas艂uguje jako matka,a ona jak mog艂a z niej czerpa膰 korzy艣ci to tak j膮 traktowa艂a,a jak mama przesta艂a jej wychowywa膰 dzieci,bo te偶 zacz臋艂a popada膰 w stany depresyjne i chcia艂a wr贸ci膰 do pracy,to sta艂a si臋 beee.Najtragiczniejsze w tym wszystkim jest to 偶e potrzeba by艂o takiej tragedii jak jej ci臋偶ka choroba aby ona zobaczy艂a 偶e ma matk臋 i 偶e matka j膮 bardzo kocha.Do tej pory widzia艂a kole偶anki,z nimi utrzymywa艂a kontakty,nam si臋 ni zwierza艂a z problem贸w zdrowotnych,mo偶e gdyby艣my wcze艣niej wiedzia艂y o jej problemach to by艣my j膮 zmusi艂y do konsultacji u innych lekarzy a nie u tego jednego kt贸ry j膮 do tego doprowadzi艂..... Stres-stop tak te偶 sobie pomy艣la艂am,偶e ona potrzebuje czasu-rozumiem j膮 偶e to dla niej ogromny,niewyobra偶alny szok,dlatego czekam,ni narzucam si臋 ju偶.Tylko wkurzam si臋 troch臋 jak moja mama m贸wi,偶e musimy si臋 zobaczy膰,pogada膰 z siostr膮- jak mnie si臋 wydaje 偶e j膮 perspektywa rozmowy ze mn膮 denerwuje,a ja nie chc臋 ja stesowa膰.Tak,偶e czekam..... Mi艂ych sn贸w 偶ycz臋,bo ja ostatnio mam z tym problemy:-( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
stres-stop 0 Napisano Listopad 28, 2009 Bianko wrocilam od fryzjera, raczej jestem zadowolona, troche przy skorze sie niezbyt zakreci艂y, ale to chyba dobrze przynajmniej szopy nie bede miala, a tak na dlugosci wlosa ok:)! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 koty za p艂oty Napisano Listopad 28, 2009 witam nerwuski, do krysi 28, to masz szcz臋艣cie,偶e w bonprix trafi艂a艣 dobrze z rozmiarem, ja zamawia艂am 2 razy i rozmiar nie pasowa艂, by艂 o 2 numery za du偶y, ale ubrania s膮 ciekawe. Wy dziewczyny du偶o piszecie o sobie, o swoich dolegliwo艣ciach, ja tak nie potrafi臋. Pozdrowionka Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Listopad 28, 2009 To super stres-stop ze jestes zadowolna .jak s膮 mocno od sk贸ry skrecone to sie p贸zniej 艂amia jak dotkniesz palcami sk贸ry g艂owy to nie czujesz taki ostajacych miejsc i to dobrze bo jak sa to przwaznie w tym miejscu si臋 艂amia bo to s膮 miejsca w kt贸rych by艂a gumka .........pozdrawiam cie serdecznie i reszt臋 nerwusk贸w ....... u mnie dzis nie ciekawie od paru dni mrowi mi po艂owa rwarzy , prawa cz臋艣膰 ucho , policzek g艂owa , oko ...........ale c贸z zrobic to zn贸w pewnie nerwica znalaz艂a sobie nowe miejsce ........ Barbie nic wiecej nie moge ci powiedzie膰 pr贸cz s艂贸w 偶e szczerze ci wsp贸艂czuje ........a na temat sytuacji kt贸ra masz to tez bym mog艂a ci bardzo du偶o powiedzie膰 .....ale to sz juz stare czasy i nie warto do nich wracac ...............jest takie powiedzenie ''Pan B贸g nie rychliwy ale sprawiedliwy ''i mog臋 ci powiedziec ze te s艂owa zawsze sie sprawdzaja moze po wielu latach ale sie sprawdzaja .. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Listopad 28, 2009 Koty za p艂oty dlaczego nie potrafisz pisa膰 o swoich dolegliwo艣ciach ???????????????? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 koty za p艂oty Napisano Listopad 28, 2009 Dlaczego nie potrafie m贸wi膰 o sobie....o swoich problemach....o cierpieniach....zawsze staram si臋 ukrywa膰,偶e co艣 mi dolega....Emma tu kiedy艣 pisa艂a,偶e u nich w rodzinie tak si臋 utar艂o,偶e nie nale偶y si臋 uskar偶ac jak co艣 boli..... a ja nie lubi臋 rozpamietywa膰 tego co z艂e, bo 偶le to na mnie wp艂ywa, chc臋 zapomnie膰, mie膰 to za sob膮.... uwa偶am,偶e z nerwic膮 sami musimy sobie radzi膰.... wtedy wygramy...ale to potrwa...boj臋 si臋 psychotrop贸w....lekarzy...dzi臋ki wam wiem co mi jest....wi臋c forum nie jest takie z艂e.....wy jeste艣cie inne,,,,ale dlaczego zdr贸wko do nas nie zagl膮da..... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Lewituj臋 0 Napisano Listopad 28, 2009 agni-s, moje zaburzenia to ca艂y szereg dziwnych odruch贸w i zachowa艅. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Lewituj臋 0 Napisano Listopad 28, 2009 Gdybym miala je wyszczeg贸lni膰 to po kr贸tce z tych najbardziej natarczywych: ustawianie przedmiot贸w wok贸l siebie w tylko dla mnei zrozumia艂ym poczuciu estetyki, sprawdzanie czy wy艂膮czy艂am gaz w kuchence (kilkukrotne), 艣wiat艂o gasz臋 kilka razy (to jedno z ostatnio nabytych natr臋ctw), codziennie wycieram kurz na biurku, bielizna - wy艂膮cznie jeden kolor, g贸ra i d贸艂 musz膮 by膰 tego samego koloru, wszystkie drzwi zamkni臋te..itd. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
zdr贸wko 0 Napisano Listopad 28, 2009 hej dziewczyny;) w艂asnie mia艂am i艣膰 na imprez臋 z okazji Andrzejek ale zosta艂a odwo艂ana i jako艣 mi to na r臋k臋 bo dzisiaj mia艂am pracowity dzie艅 wi臋c ch臋tnie wy艂o偶y艂am nogi na biurko i psz臋 do was:) widz臋, 偶e forum t臋tni i 偶yje. Bardzo mnie to cieszy bo wiem 偶e zawsze jest k膮cik gdzie dalej mo偶na pisa膰 ;) powiem wam, ze ostatnio dzi臋ki Bogu nie mam jakich艣 strasznych l臋k贸w. bola艂a mnie pier艣 ostatnio. Prawa moja pier艣 zawsze by艂a dziwna:P sutek jest taki lu藕ny, nieco wciagni臋ty, chocia偶 reaguje na zmiany temperatury. No i ta pier艣 zawsze 5 razy bardziej boli np. 2 tygodnie przed miesi膮czk膮 bo u mnie to tak zawsze si臋 wcze艣nie zaczyna PMS. no i posz艂am do ginekologa (pierwszy raz posz艂am do lekarza w tajemnicy przed mam膮 a to sukces i chyba wypracowany dzi臋ki psychoterapii). I chocia偶 by艂am przed miesi膮czk膮 to lekarka powiedzia艂a 偶e nic nie wyczuwa i 偶e sutek jest ok, .Troszk臋 pop臋kany ale m贸wi 偶e nienormalnym by艂oby aby obie piersi wygl膮da艂y tak samo. Na obrzmia艂e i gor膮ce piersi przed okresem zaleci艂a mi ok艂ady z li艣ci kapusty:DD a psychoterapia? dziewczyny... chodz臋 tam p贸艂 roku i codziennie ciesz臋 si臋 z tego! ona naprawd臋 otwiera oczy . I wiecie co? ostatnio dowiedzia艂am si臋 偶e mia艂am po prostu dzikie szcz臋艣cie 偶e dosta艂am si臋 na psychoterapi臋 pa艅stwowo bo o艣rodek zdrowia do kt贸rego chodz臋 by艂 艣wie偶utko otwarty i za艂apa艂am si臋 na terapi臋 co teraz jest ju偶 nierealne. poza tym troch臋 pracuj臋, nawet wychodz臋 do ludzi i obserwuj臋 przy tym siebie i swoje reakcje. Wszelkie trudno艣ci sk艂adam na r臋ce terapeutki i tak jako艣 idziemy powoli do przodu. Bo to co g艂贸wnie musz臋 poprawi膰 na terapii to w艂a艣nie relacje z lud藕mi. Abym umia艂a ufa膰, mie膰 wy偶sze poczucie w艂asnej warto艣ci i nie ba膰 si臋 tak odrzucenia:) tak si臋 napisa艂am ze a偶 czuj臋 si臋 egoistycznie;P Ps. Koty za P艂oty, rozumiem 偶e o niekt贸rych objawach nie umie si臋 m贸wi膰. Chyba dlatego terapia i wog贸le nasze leczenie nigdy do ko艅ca nie s膮 us艂ane r贸偶ami.. w艂a艣nie dlatego ze kieruje nami niepewno艣膰, strach, wstyd, poczucie winy itp itd :* Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
stres-stop 0 Napisano Listopad 28, 2009 zdrowko dobrze ze sie odezwalas:) no ja tez mam dziwna piers i tez praw膮:)jakas taka wieksza i inna! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wszystko mamy inne Napisano Listopad 30, 2009 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach