Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 stary nerwus

Moja nerwica.....cd..

Polecane posty

witam te wszystkie obiawy dusznosci ciagle zmeczenie zawroty glowy strach samej gdzies wyjsc to juz pszeszlam teraz jest etap jak pisalam lezenie spanie rano ale to fakt pod wieczor robie sie bardziej aktywna moge z checia gdzies jechac czy gdzies wyjsc jestem ciut weselsza ale myslenie jak fajnie ze juz wieczor chodze do lekarki ale cos bez echa moje gadanie na temat nijakosci wizyte teraz mam dopiero 21 grudnia pozdrawiam tych co znam i nie znam pa

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
ja dzis tez mialam jakis atak:( brakowalo mi tchu i mialam mdlosci oczywiscie to ze bede wymiotowac jeszcze bardziej mnie zdenerwowalo ale wzielam ziolowa tabletke na uspokojenie i polezalam i przeszlo. teraz sobie seriale ogladam Zdrowko a jak u ciebie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anemi
a czy macie cos takiego ze natretnie cos w waszej glowie kaze wam do czegos wracac? np dp jakichs mysli lub do czytania ogladania czegos ja tak mam odnosnie pewnych spraw czego nie chce widziec czytac a musze np kliknac w internet i przeczytac kolejny raz cos bardzo strasznego czego nie chce a musze jakies natrectwo a jak nie zrobie tego dusze sie w sobie dzis mialam trzesawke bylo mi slabo dobrze ze corce dalam kare za cos tam ze nie bede wogole sie z nia bawic itp bo inacxzej nie wiem jak bym to zniosla ech

Udost臋pnij ten post

pozdrawiam ja juz nie mam co pisac wszystko napisa艂y艣ci , chyba wszyscy mamy te same dolegliwo艣ci .......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MInnnaa
Hej Hej....Piszecie tu jeszcze ????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MIssdd
Nie wiem od czego zacz膮c moze nie bede przunudzac tym co kazy pisal brak tchu serse itd..od jakis 3 dni mam mlosci ale zauwazylam ze tylko wtedy gdy sie denerwuje caly czas wydaje mi sie ze warjuje heh ale wiem ze glupi nie wie ze jest glupi jak to sie mowi wiec sie pocieszam...teraz o tych mdlosci doszlo mrowienie na skurze glowy....lek贸w juz takich jakich nie mam ...caly czas mysle ze mam raka chociaz objawow nie mam ale to mi utkwilo w glowie ...zaczelo sie u mnie od tego ze latem ciezko pracowalam i okres mi sie spoznil o miesiac czasu od temtej pory mam regularny bardzo... do tego wtedy czulam jakis ucisk dziwne uczucie w miednicy i wracajac z pracy przeczytalam artykul o raku jajnika i caly czas sobie go wkrecam..bylam u gin fakt po raku czasu prawie od tego wkrecania sobie...po pelnym roku od tego wkrecania robilam baniania KREW MOCZ OB poziom hormonow i wysztkie badania wyszly Znakomicie..dla mnie mysl ze mam w cudyslowiu raka tak mnie zaprowadzila do nerwicy .. przepraszam za haotyzm ..jak bedziecie chcieli poznac moja historie blizej to chetnie odpisze .Pozdrawiam was trzymajcie si臋 ciep艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Barbie34
Moje serce notorycznie wali艂o 130-140 na min.Ju偶 mnie to tak strasznie m臋czy艂o,a do tego cz臋sto tak jakby si臋 zatrzymywa艂o,偶e posz艂am do kardiologa.Nie do艣膰 偶e by艂 przesympatyczny to jeszcze uj膮艂 mnie podej艣ciem do mojego problemu-nie zby艂 mnie,co robili inni lekarze ale wida膰 by艂o 偶e chce mi pom贸c.Zrobi艂am kilka bada艅:echo,ekg,holtera,przepisa艂 leki i powiedzia艂 na koniec,偶e jest taka teoria,偶e jak szybko serce bije to si臋 kr贸cej 偶yje.I 偶e mam si臋 uspokoi膰,偶ebym mog艂a jak najd艂u偶ej 偶y膰 dla mojej rodziny i przede wszytkim dla dzieci.I wiecie,jako艣 tak sobie to wzi臋艂am do serca,偶e mimo i偶 mam sporo problem贸w osobistych to nie mog臋 narzeka膰 i mog臋 powiedzie膰,偶e czuj臋 si臋 dobrze-czego Wam wszystkim 偶ycz臋! P.S. Bianko jak tam Twoje serducho?

Udost臋pnij ten post

witam po dlugiej przerwie- nie pisalam bo bylo ok. Bralam czasami xanax, pilam codziennie herbatki ziolowe, pozniej zaczelam brac krople walerianowe. Nerwy minely. Teraz od 2 dni nawr贸t. Wieczorem mnie bierze tylko- chrypka i kaszel i cos w gardle znowu :( uffffffff a myslalam ze sobie poszlo :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anemi
Missidd ja pare lat temu wkrecilam sobie ze w UK zarazili mnie w szpitalu hivem , do tego stopnia ze poszlam i zrobilam test , Bog jeden wie co przechodzilam czekajac na wyniki uffff ale takich wkrecen mialam kilka ja dzis znow po bezsennej nocy serce warjuje a za oknrem zapowiada sie deszcz

Udost臋pnij ten post

Jesli juz was tyle pisze o serduszko to i ja sie dopisze ........szybkie bicie serca , dodatkowe skurcze , szarpniecia szybki puls a najgorsze to jak sie po艂oze i leze na lewym uchu to s艂ysze najpierw takie szzzzzzzzzzzztaki jakby d艂ugi szelast a p贸zniej tapni臋cie serca buuuuuuuuuuuochyda .......mi艂ego popo艂udnia ......

Udost臋pnij ten post

bianko a jak ogolnie relacja z rodzina, z dziecmi mezem? U mnie dzien taki w miare, troche w pracy sie zle czulam,chyba tez przez bol glowy,na pewno dzis bylo lepsze niz wczoraj:)a tymczasem klade sie sie spac, to chyba lubie robic najbardziej poczuc sie tak beztrosko we wlasnym lozku:)

Udost臋pnij ten post

hej dziewczyny!! u mnie dosy膰 dobrze, cho膰 z zawirowaniami l臋kowymi. Jutro mo偶e skrobn臋 co艣 wi臋cej bo dzisiaj spanie gna mnie do 艂贸偶ka;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anemi
Wczoraj rozmawialam z juz niepraktykujac pani doktor psychiatra znajoma znajomego...myslalam ze przepisze mi jakies leki ale ona ze juz nie wypisuje recept...zreszta ona jest raczej za ziolami i praca nad soba....nie skomentowalam tego jednakze nadmienilam iz w moim przypadku ziolka juz dawno nie pomagaly i potrzebuje silnych lekow ktore po prostu nierzadko pomagajanormalnie zyc...wiem co sie ze mna dzieje i ze wczoraj caly dzien teslam sie jak febrze i bylo mi slabo ech rany juz mam w gardle globusa jak to pani Terenia w Nad Niemniem :)

Udost臋pnij ten post

Witam ja dzis czuje beznadzieje takiego mam dola ze nie da sie opisac smutek i smutek nic mnie nie czieszy nawet te sloneczko nad wroclawiem piekne co za cholerstwo ta nerwica az mnie mdli pozdrawiam wszystkie znerwicowane wspolczuje wam bo wiem co to jest

Udost臋pnij ten post

kierowniczko kochana dasz rade, teraz ta glupia jesien przyszla i to dlatego, trzymaj sie:*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 odziedziczyc po przodkach nerw
sk艂onno艣膰 do reakcji nerwicowych mo偶emy odziedziczy膰 w genach po przodkach. Znerwicowani rodzice – cz臋sto zbyt surowi lub nadopieku艅czy – mog膮 nas te偶 mimowolnie wyuczy膰 rozmaitych reakcji l臋kowych ju偶 w okresie dzieci艅stwa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cd...
opr贸cz ww. podej艣cia do trud贸w 偶yciowych nale偶y spe艂ni膰 jeszcze inne warunki, oto takie: 1.prawid艂owe od偶ywianie 2.wysi艂ek fizyczny rekreacyjny na poziomie potu 3.higiena w pelnym tego slowa znaczeniu 4.pozytywne nastawienie psychiczne Kto nie zrozumie tre艣ci ww. post贸w a uwierzy li tylko w chemi臋 skazany b臋dzie na wegetacj臋 lub samounicestwienie. Oto cyt. o tym m贸wi膮cy: Przysz艂o艣膰 medycyny Wsp贸艂czesna medycyna i medycyna przysz艂o艣ci nie b臋dzie polega艂a na tabletkach, zastrzykach, operacjach chirurgicznych, lecz na stymulacji(艣rodkami zar贸wno fizycznymi jak i psychologicznymi), wr臋cz zmuszaniu Uk艂adu immunologicznego do obrony i walki z infekcj膮 chorobotw贸rcz膮” poprzez spe艂nianie 4.warunk贸w determinuj膮cych zdrowie: 1)od偶ywianie, 2)wysi艂ek fizyczny,3) higiena,4) pozytywne nastawienie psychiczne; kr贸tko m贸wi膮c, dzi臋ki higienie w pe艂nym tego s艂owa znaczeniu). B臋dzie to najsensowniejszy, zarazem najta艅szy spos贸b na zdrowie i 偶ycie. W przeciwnym wypadku ludzko艣膰 ulegnie zag艂adzie biologicznej. LR

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anemi
do odziedziczyc po przodkach nerw a ty cierpisz na nerwice??? mysle ze nie bardzo i nie zycze ci tego w najmniejszym stopniu moji rodzice nie bylo ani nadopiekunczy ani surowi mialam normalny dom i normalne dziecinstwo wiec oszczesdz sobie takich komentarzy ale nigdy nie zrozumie sie czegos czego samemu sie nie doswiadczylo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ........taktak.........
co do w艂a艣ciwej diety i ta terapia Gersona - zgadzam si臋 z tym. Zacz臋艂am to stosowa膰, tzn eliminuj臋 mi臋so z mojej diety, wi臋cej warzyw, owoc贸w itp. I powoli czuj臋 si臋 coraz lepiej:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do anemi
uklon w strone twoich rodzicow , tak kochaniutka cierpie na ta chorobe ho ho ho lat i wiem co to nerwica !!!!! kochaniutka to nie ja wymyslilam ten tekst, tylko znalazlam to w tym artykule co wyzej wkleilam , bo bardzo chcialam wiedziec czy nerwice sie odziedzicza , i w tym artykule to znalazlam i chcialam sie z wami podzielic , no coz jak bys dobrze przeczytala ten tekst to bys sie dowiedziala ze to naukowcy odkryli i podzielili sie z nami ze nerwice mozna odziedziczyc w genach .Wiec dziwie sie dlaczgo tak odreagowalas na ten tekst .

Udost臋pnij ten post

ale co mi to da ,ze naukowcy tak odkryli ..wiele chor贸b dziedziczy sie w genach , w moim przypadku przeciez nie narodze sie ponownie i wyeliminowanym wadliwym genem . jestem tu i teraz i musze dbac o siebie i dzialac zeby nie dac sie rozwin膮c nerwicy bo bedzie tylko gorzej . narazie mi sie udaje czego i wam zycze z calego serduszka . pozdrawiam ciep艂o bo na dworku bardzo zimnoooooooooo brrrrrrrrrrrr :)

Udost臋pnij ten post

witam.. tak sobie podczytywalam i obawiam sie ,ze i ja takow膮 mam:( tzn jestem pewna ,ze niestety ja mam.. ale co sie dzieje to pomin臋,nie bede streszczac moich strach贸w,obaw,czy wieczne zdenerwowanie.. ale bardziej mnie martwi to,ze wlasnie jak sie k艂ade spac,to slysz eswoje serce,wali jak oszala艂e,az mnie nerwy na to biora.. co to znaczy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no coz krysia 28
jednak to prawda ze ,co glowa to inaczej odbiera , mysli.Przeciez wiadomo ze wszystko dziedziczymy w genach , ale jednak mialam iskierke nadzieji ze jednak ta chorobe sie nie dziedziczy,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do cd ..
a tak apropo osobko o nicu //cd..//nie podszywaj sie pod moja osobe kpw !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anemi
moze moi prapraprapraprapra dziadowie mieli nerwice ale kilka pokolen wstecz nic takiego nie zaobserwowano , nie piszcie takich glupot ze to sie tylko dziedziczy to tez sie nabywa poprzez wiele sytuacji a osobowossc tez ma wielkie znaczenie co do diety ...od dawna eliminuje mieso, tluszcz, staram sie jesc duzo warzyw , owocow itp ale jakos nie widze zeby dieta cokolwiek dawala to wszystko trzeba rozpatrywac bardzo jednostkowow, idnywidualnie w stosunku do kazdego czlowieka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kuk艂a 1345
a ja jem wszystko ,nie przejadajac sie !

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰